Новини бокс-офіса, в яких згадується Михайло Хома

3 жовтня 2017,  15:40 | Бокс-офіс | Автор: SpaceMonkey

Український суперблокбастер «DZIDZIO Контрабас» вже четвертий тиждень не зменшує оберти і його збори вже перетнули позначку в 20 мільйонів 43 тисячі гривень. За весь період прокату фільму його побачило більше 280 тисяч глядачів.

До мене дзвонять люди і розказують, що у деяких кінотеатрах неможливо купити квитки і їх досі продають через Інтернет. Кінотеатри відкривають додаткові зали, бо люди хочуть йти на фільм. Уявіть собі, фільм зібрав три «Олімпійських» стадіони і три «Арени Львів» за місяць часу. А це означає максимальний успіх!

каже Дзідзьо, виконавець головної ролі, генеральний продюсер
Читати далі...
4 вересня 2017,  17:27 | Бокс-офіс | Автор: SpaceMonkey

За перший вікенд український сімейний суперблокбастер «DZIDZIO КОНТРАБАС» зібрав 7,7 млн грн., обігнавши такі фільми як «Оселя зла. Фінальна битва» (7,2 млн грн), «Джон Уік 2» (6,3 млн грн), «Дзвінки» (5,5 млн грн), «Життя» (4,9 млн грн), «Красиво піти» (4,6 млн грн), «Ла-Ла Ленд» (3,1 млн грн), «Махач вчителів» (3,3 млн грн), «Закон ночі» (2,2 млн грн).

Слава Богу, люди повірили і полюбили нас! Гордість роздирає груди і сльози від радості течуть! Тепер треба то всьо помножити на 3 і можна знімати нове кіно!

Михайло Хома, виконавець головної ролі, генеральний продюсер

Читати далі...