Новини, в яких згадується Ешлінг Франчозі

5 травня 2023,  21:03 | Новини фільмів

Увага усім шанувальникам та шанувальницям творчості видатного письменника Брема Стокера. Влітку в українських кінотеатрах покажуть нову адаптації його знаменитого роману «Дракула», що отримала назву «Остання подорож Деметри».

Читати далі...
23 травня 2019,  02:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер драматичного трилера Дженніфер Кент «Соловей», який буде медитацією на тему наслідків насильства і ціни помсти.

Події картини розгортаються під час колонізації Австралії у 1825 році та слідують за 21-річною ірландською ув'язненою з красивим голосом на ім'я Клер (Ешлінг Франчозі). Відсидівши свій 7-річний термін, вона відчайдушно бажає звільнитися від свого жорстокого господаря лейтенанта Гоукінса (Сем Клафлін), який не хоче її відпускати. Чоловік Клер Ейдан (Майкл Шісбі) хоче його покарати, але сам стає жертвою лейтенанта та його друзів. Не дочекавшись правосуддя, Клер вирішує відправитися слідом за Гоукінсом, який поїхав на північ, і, щоб його вистежити, просить допомоги у молодого аборигена Біллі (Байкалі Ганамбарр).

Прем'єра нового фільму Дженніфер Кент, яка прославилася завдяки горору «Бабадук», відбулася в минулому році на Венеціанському кінофестивалі, де він отримав 2 нагороди. В американський прокат «Соловей» прилетить у серпні.

14 січня 2019,  12:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон, Санса та Арія Старки заглядають в своє майбутнє в новому тизер-трейлері 8 сезону знаменитого фентезі «Гра престолів», заснованого на серії романів американського письменника Джорджа Р.Р. Мартіна.

Читати далі...
15 січня 2018,  13:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал National Geographic поділився трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Геній», де Антоніо Бандерас грає Пабло Пікассо.

Нові серії антології, на чиєму рахунку 1 номінація на «Золотий глобус» і 10 номінацій на «Еммі», повідають про видатного іспанського художника і скульптора, який інтерпретував наш світ зовсім новими і неортодоксальними способами, заново винаходячи наше сприйняття творчості в цьому процесі. Молодого художника втілює Алекс Річ, а Бандерас буде грати Пікассо з 40 років до самої його смерті у віці 91 року.

Прем'єра сезону «Геній: Пікассо», де також з'являться Марія Хосе Бавіо, Клеманс Поезі, Роберт Шіен, Поппі Делевінь, Ешлінг Франчозі та Максиміліан Бефорт, відбудеться 24 квітня.

30 серпня 2017,  01:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Гри престолів» Кіт Харінгтон і Емілія Кларк поділилися емоціями та думками з приводу тієї самої сцени з фіналу 7 сезону.

Читати далі...