Новини, в яких згадується Рубен Естлунд

28 січня 2023,  23:39 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читати далі...
12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
26 листопада 2022,  22:05 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер сатиричної стрічки «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness»), яка цього року отримала головний приз Каннського кінофестивалю «Золоту пальмову гілку». Також ця драматична комедія знаходиться серед фаворитів майбутнього сезону нагород і має гарні шанси на «Оскар».

Читати далі...
9 серпня 2022,  23:29 | Новини фільмів

Круїз багатіїв перетворюється на справжню катастрофу у першому трейлері сатиричної комедії «Трикутник смутку» («Triangle of Sadness») від режисера Рубена Естлунда, яким поділилася кінокомпанія Neon.

Читати далі...
23 грудня 2019,  18:40 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Нат Факсон і Джим Реш зняли американський рімейк номінованої на «Золотий глобус» шведської драматичної комедії Рубена Естлунда «Форс-мажор» і назвали його «Downhill».

Рімейк покаже, як подружня пара, яку втілюють номінант на премію «Золотий глобус» Вілл Феррелл і лауреатка премії «Золотий глобус» Джулія Луїс-Дрейфус, разом з двома дітьми їдуть в Альпи, щоб відпочити і покататися на лижах. Ледь уникаючи лавини, подружжя опиняється в непростій ситуації і тепер вони змушені переглянути своє життя і те, як вони ставляться одне до одного.

Фільм «Downhill» буде представлений у січні в рамках кінофестивалю «Санденс», а в американський прокат він вийде у лютому.

20 вересня 2017,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня українські глядачі зможуть побачити сатиричну драму «Квадрат», яка отримала в Каннах «Золоту пальмову гілку».

Читати далі...
28 серпня 2017,  17:27 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер сатиричної трагікомедії Рубена Естлунда «Квадрат», яка отримала в Каннах «Золоту пальмову гілку». В кінотеатрах з 21 вересня.

Крістіан працює куратором музею сучасного мистецтва. Він розлучений і виховує двох дочок. Одного разу у Крістіана крадуть телефон і гаманець. Вистеживши апарат через додаток, він разом з колегою вирушає на своїй модній Теслі вершити справедливість у бідний район Стокгольма. Він розпихає по поштових скриньках надруковане попередження «Я знаю, що ти вкрав мій телефон і гаманець» і називає місце, куди необхідно повернути речі. Він не розраховує на успіх, але він також не розраховує і на інші події, що чекають на нього попереду.