Новини, в яких згадується Ол Паркер

29 червня 2022,  20:06 | Новини фільмів

З'явився веселий трейлер романтичної комедії «Квиток до раю» («Ticket to Paradise»), який покаже епічне возз'єднання зірок трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Джорджа Клуні та Джулії Робертс.

Читати далі...
5 березня 2021,  19:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Давні друзі Джулія Робертс і Джордж Клуні, які подружилися на зйомках фільму «Одинадцять друзів Оушена», збираються знову зіграти пару на великому екрані в романтичній комедії «Ticket to Paradise».

Читати далі...
29 вересня 2018,  00:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures поділилася новою яскравою фічуреткою музичного фільму «Mamma Mia! 2», яка показує, як каст повеселився під час зйомок заключного номеру «Super Trouper».

Під час пісні «Super Trouper», яку розпочинає Шер, основні персонажі зустрічають свої молоді версії, і всі разом вони співають і танцюють в блискучих костюмах. Найбільшим викликом це виявилося для трьох батьків Софі Коліна Ферта, Пірса Броснана і Стеллана Скарсгарда, оскільки вони дуже бояться співати і танцювати, але все одно зважилися зробити це знову. Причому в спандексі. Також відео показує, як старші актори придумували свої рухи разом з акторами, які грають їх в молодості, і Меріл Стріп зазначає, що це було дуже весело. Ще б пак, адже її молоду версію зіграла Лілі Джеймс.

У форматі Digital мюзикл Ола Паркера вийде 9 жовтня, а на Blu-ray і DVD ви зможете його придбати з 23 жовтня.

Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
31 липня 2018,  17:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Софі з подивом дізнається, що про її вагітність знають всі, в новому фрагменті очікуваного мюзиклу «Mamma Mia! 2».

Бабуся Рубі (Шер) прибуває на вечірку Софі (Аманда Сайфред) без запрошення і простягає внучці оливкову гілку миру, заявляючи, що тепер готова бути бабусею. В цей час повз них проходить один з друзів і каже, що вона буде «прабабусею». Софі поки хотіла тримати свою вагітність в таємниці від широкого кола, тому цікавиться у чоловіка Ская (Домінік Купер), звідки всі знають, але він нікому нічого не розповідав. Софі повідомила радісну новину тільки своєму вітчиму Сему (Пірс Броснан), Сем в свою чергу сказав своєму найкращому другові Біллу (Стеллан Скарсгард), Білл розповів третьому батьку Гаррі (Колін Ферт)... А Гаррі проговорився «багатьом-багатьом людям».

В український прокат фільм Ола Паркера виходить 9 серпня. Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Mamma Mia! 2» на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

17 липня 2018,  02:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикл «Mamma Mia! 2» нарешті відповість на питання про те, як Донна познайомилася з трьома батьками своєї дочки Софі, і чим вони її підкорили.

Молодий Гаррі (Г'ю Скіннер) вирішує зачарувати Донну (Лілі Джеймс) своїм танцювальним талантом, запалюючи разом з нею в ресторані під «Waterloo». З молодим Біллом (Джош Ділан) у Донни виникає хімія з першого погляду, вони стають близькими друзями і люблять подуркувати разом на яхті. А у молодого Сема (Джеремі Ірвін) та Донни виникають глибокі взаємні почуття, які супроводжуються красивою романтикою.

В образах дорослих Донни, Гаррі, Білла і Сема в сиквелі повернуться Меріл Стріп, Колін Ферт, Стеллан Скарсгард та Пірс Броснан.

Попередня фічуретка «Mamma Mia! 2» розповіла про молодих учасниць групи Donna and the Dynamos. У кіно фільм Ола Паркера прибуде 9 серпня.

30 січня 2018,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний український трейлер мюзиклу «Mamma Mia! 2», який підтверджує, що фільм покажуть в Україні.

Світовий феномен, який свого часу став найприбутковішим мюзиклом усіх часів, повертається! Тепер Софі (Аманда Сейфрід) опиняється в тому ж положенні, що і Донна (Меріл Стріп) багато років тому, — вона вагітна. Тільки тепер усі знають, що батьком буде Скай (Домінік Купер). Щоб підтримати дівчину, до неї в гості приїжджають мамині заводні подруги Рози (Джулі Уолтерс) і Таня (Крістін Баранскі), а також тріо батьків Гаррі (Колін Ферт), Сем (Пірс Броснан) і Білл (Стеллан Скарсгард), які розповідають, як познайомилися з молодою Донною (Лілі Джеймс) в кінці 1970-х.

Також дивіться свіжий розширений ТБ-ролик «Mamma Mia! 2», де співає Шер. Українська прем'єра кінокартини Ола Паркера відбудеться 9 серпня.

29 січня 2018,  11:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Шер виконує пісню «Fernando» в першому ТБ-ролику мюзиклу «Mamma Mia! Here We Go Again».

Знаменита актриса й співачка втілює мати Донни (Меріл Стріп) і бабусю Софії (Аманда Сейфрід), яка прибуває на вечірку своєї онучки без запрошення. В сиквелі картини «Mamma Mia!» Софія чекає на дитину від свого коханого Ская (Домінік Купер) і каже в цьому ТБ-ролику, що ніколи ще не відчувала себе такою близькою до своєї матері. Тим часом сюжет відправляє нас назад у минуле, де знайомить із молодою Донною (Лілі Джеймс) і показує її пригоди.

Дивіться другий трейлер «Mamma Mia! Here We Go Again». У світовий прокат фільм Ола Паркера вийде в липні.

25 січня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася другим заводним трейлером очікуваного мюзиклу «Mamma Mia! Here We Go Again».

Аманда Сейфрід і Меріл Стріп повертаються в продовженні фільму «Mamma Mia!». Софі дізнається, що вона вагітна, і переживає, чи зможе впоратися з материнством, тому на допомогу їй приходять троє батьків Гаррі (Колін Ферт), Сем (Пірс Броснан) і Білл (Стеллан Скарсгард) та життєрадісні подруги її матері Розі (Джулі Волтерс) і Таня (Крістін Баранскі). Флешбеки відправляють нас в 1979 рік, показуючи молоду Донну (Лілі Джеймс), яка зустрічає молоде тріо своїх кавалерів, після чого вона самостійно народжує Софі.

В кінотеатри сиквел Ола Паркера увірветься влітку 2018 року.

8 червня 2017,  02:59 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мэрил Стрип воссоединится со своей экранной дочерью Амандой Сейфрид в мюзикле «Mamma Mia: Here We Go Again!».

Читати далі...