Новини, в яких згадується Камілль Коттен

17 вересня 2018,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Сезар» Ванесса Параді грає живу статую в трейлері французької комедії «Сімейна фотографія».

У Габріель (Параді) є сестра Ельза (Камілль Коттен) і брат Мао (П'єр Деладоншам), але вони ніколи не були близькими. Габріель працює живою статуєю для туристів, чим розчаровує свого сина-тінейджера. Ельза злиться на весь світ, оскільки у неї не виходить завагітніти. А Мао є дизайнером відеоігор, який страждає від хронічної депресії і топить свою меланхолію в алкоголі й психоаналізі. Їхні батьки П'єр (Жан-П'єр Бакрі) та Клодін (Шанталь Лобі) давно роз'їхалися і нічого не зробили, щоб зберегти сімейні зв'язки. Родина возз'єднується на похоронах дідуся, і всі разом вони намагаються розібратися в тому, що тепер робити з бабусею.

У французький прокат новий фільм Сесілії РуаМої дрібні вчинки») вийшов 5 вересня. Поки невідомо, чи буде він показаний в українських кінотеатрах.

9 квітня 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня в український прокат виходить французька комедія «Доньки-матері», де Жюльєт Бінош зіграє безвідповідальну матір, а Камілль Коттен — її зразкову доньку, яким складним знайти спільну мову. Але коли обидві з них виявляються вагітні, це дає жінкам другий шанс налагодити відносини.

Повноцінний український трейлер кінокартини режисера Ноемі Сагло дивіться тут.

20 березня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Доньки-матері», яка вийде в кінотеатрах 13 квітня.

Мадо (Жюльєт Бінош) – найінфантильніша матуся в світі. Вона не збирається дорослішати і ніби помінялася ролями зі своєю 30-річною дочкою Авріль (Камілль Коттен). І ось, за збігом, обидві вони одночасно виявляються вагітними. Думка про те, що вона вже скоро стане бабусею, не вкладається у Мадо в голові. А Авріль в шоці, так як не з чуток знає, яка з її матері мама...