Новини, в яких згадується Джастін Прентіс

21 травня 2020,  13:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Монті підставили! Трейлер 4 сезону хітової молодіжної драми «13 причин чому» розкриває, що в фінальних серіях учням школи Liberty High доведеться зіткнутися віч-на-віч з примарами минулого.

Читати далі...
15 серпня 2019,  16:28 | Новини серіалів

Усі опиняються під підозрою у фінальному трейлері 3 сезону драматичного серіалу від Netflix «13 причин чому», до прем'єри якого залишився 1 тиждень.

У нових серіях скандального серіалу буде розслідуватися нова загадкова смерть учня. Брайс Волкер (Джастін Прентіс), найжорстокіший учень школи «Liberty High», був убитий. Він встиг нажити масу ворогів, і тепер поліція та його мати Нора (Бренда Стронг) з усіх сил намагаються дізнатися, хто є вбивцею. Здається, що це може бути будь-хто. Джессіка (Аліша Бое), Тайлер (Девін Друїд)... Але в результаті підозра падає на Клея (Ділан Міннетт), і за ним приходить поліція.

Весь 3 сезон серіалу «13 причин чому» стане доступний до перегляду на Netflix наступного тижня, 23 серпня.

1 серпня 2019,  23:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила порадувати й одночасно шокувати нас сьогодні трейлером 3 сезону хітового серіалу «13 причин чому», який показує похорон одного з основних персонажів.

Трейлер нагадує нам, що всі учні школи «Liberty High» приховують свої страшны секрети, і говорить про те, що за певних обставин та з певною мотивацією будь-який з них міг би вбити. Далі нам показують похорон Брайса Волкера (Джастін Прентіс), на якому його мати Нора (Бренда Стронг) запитує у Клея (Ділан Міннетт) та інших, чи знають вони щось про те, що трапилося.

Як думаєте, хто з героїв зробив це? Діліться своїми думками в коментарях.

Прем'єра нових серій «13 причин чому» відбудеться 23 серпня.