Новини фільмів, в яких згадується Кетрін Лангфорд

16 лютого 2020,  09:26 | Новини фільмів

Халк трощити! У мережу потрапила ще одна вирізана сцена супергеройського екшену «Месники: Завершення», яка показує розсердженого Халка.

Одним з головних сюрпризів минулорічного блокбастера від Marvel Studios стало перетворення Брюса Беннера (Марк Руффало) на Професора Халка симбіоз Беннера і Халка, який використовує мозок першого і м'язи другого. Секретом другого завжди було те, що він завжди злиться, тому й зеленіє, і в новому вирізаному фрагменті нам показують, що Професор Халк все ще має проблеми зі злістю. Коли у нього не виходить експеримент з подорожами у часі, над яким він працює разом з Тоні Старком (Роберт Дауні мол.) в його лабораторії, наш зелений геній починає трощити все навколо.

Дивіться також вирізану сцену фільму «Месники: Завершення», яка показує Тоні у Світі душ та його зустріч з дорослою донькою Морган (зірка серіалу «13 причин чому» Кетрін Ленгфорд).

7 грудня 2019,  01:20 | Новини фільмів

Якщо фраза «Я люблю тебе 3000» все ще викликає у вас сльози, то запасіться носовими хусточками перед переглядом нової вирізаної сцени блокбастера «Месники: Завершення» за участю Тоні Старка.

Читати далі...
25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Читати далі...
31 жовтня 2019,  23:14 | Новини фільмів

Детективна кінокартина «Ножі наголо» від режисера блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона отримала веселий фінальний трейлер.

Натхненний творами письменниці Агати Крісті детектив «Ножі наголо» розповість про вбивство відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя. За справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг), якому належить просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехня дисфункціональної сім'ї Гарлана і його відданого персоналу (Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт), щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

На початку осені у мережі з'явився десяток персональних постерів фільму «Ножі наголо», який дозволяє ближче познайомитися з його підозрілими персонажами. Українська прем'єра детектива очікується 5 грудня.

18 вересня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився новий трейлер і десяток постерів детективного фільму з елементами чорної комедії «Ножі наголо», в якому зірка Бондіани Деніел Крейг грає суміш Шерлока і Пуаро.

Читати далі...
3 серпня 2019,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер одного з найбільш очікуваних фільмів майбутньої зими детективної чорної комедії «Ножі наголо», яку зняв режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон.

Читати далі...
2 липня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс міняє костюм Капітана Америка на затишний светр і стильне пальто й не соромиться обзиватися в офіційному трейлері детективного фільму «Ножі наголо», де він опиняється під підозрою Деніела Крейга.

Режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон представляє свою загадку в дусі Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Прем'єра фільму «Ножі наголо», де також зіграють Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Лакіт Стенфілд, Джейден Мартелл, Дон Джонсон і Тоні Коллетт, відбудеться у листопаді.

14 листопада 2018,  20:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Тільда Свінтон знову втілить Прадавню в супергеройському екшені «Месники 4», який прибуде на екрани кінотеатрів через півроку.

Читати далі...
18 січня 2018,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний трейлер підліткової драми «З любов'ю, Саймон», де Нік Робінсон намагається прийняти себе таким, яким він народився.

Кожен заслуговує пережити велику історію кохання. Але для Саймона (Робінсон) все набагато складніше: ніхто не знає, що він гей, а він не знає, хто його анонімний друг по переписці, в якого він закохується. Рішення обох проблем відбувається веселим, лякаючим та змінюючим життя способом.

Батьків Саймона втілюють Дженніфер Гарнер і Джош Дюамель, а його друзів — Кетрін Ленгфорд і Олександра Шіпп.

Українська прем'єра кінокартини Грега Берланті, який працює над серіалами «Флеш», «Стріла» і «Супергьорл», очікується 15 березня.