Новини, в яких згадується Майк Мо

Рецензія на фільм «Одного разу в... Голлівуді»
Дивовижна машина часу Квентіна Тарантіно
15 серпня 2019,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дев'ятий фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» є однією з головних подій світу кіно цього літа. Окрім Леонардо ДіКапріо, Бреда Пітта і Марго Роббі, в ньому знялася, здається, половина Голлівуду, та й сама Фабрика мрій є в цій кінокартині мало не головним персонажем. Тут Тарантіно показує нам Голлівуд таким, яким ми його ще ніколи не бачили, з особливою ніжністю зізнається йому в коханні та одночасно показує всю його жорстокість.

Читати далі...
24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
28 серпня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик супергеройського серіалу «Надлюди» від Marvel Television по черзі представляє його основних персонажів — членів королівської сім'ї надлюдей, які живуть в ізоляції. Їх втілюють Ізабель Корніш (Кристал), Еме Іквуакор (Гордон), Кен Люн (Карнак), Соня Балморес (Ауран) і Майк Мо (Тритон). Короля Чорного грома і королеву Медузу грають Енсон Маунт та Серінда Свон, а зірка «Гри престолів» Іван Реон буде революціонером Максимусом, який прагне змінити існуючий порядок.

Перші дві серії «Надлюдей» українські глядачі зможуть побачити в кінотеатрах IMAX з 31 серпня.