Новини фільмів, в яких згадується Ейса Гонсалес

5 лютого 2024,  22:16 | Новини фільмів

Культовий британський режисер Гай Річі продовжує знімати кіно і випускати його в рекордні терміни. Вже скоро ми зможемо побачити його пригодницьку стрічку «Міністерство неджентльменської війни» за участю голлівудського актора Генрі Кавілла, відомого за ролями Супермена і Відьмака.

Читати далі...
7 травня 2022,  16:24 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Вже з наступного тижня до українських кінотеатрів повертаються прем'єри, в числі яких новий супергеройский фільм «Бетмен» з Робертом Паттінсоном та екшен-трилер «Швидка» від режисера Майкла Бея.

Читати далі...
1 квітня 2022,  16:17 | Новини фільмів

Це мало бути просто пограбуванням. Дивіться фінальний трейлер кримінального екшен-трилера «Швидка», режисером якого є творець «Трансформерів» Майкл Бей.

Читати далі...
27 березня 2021,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційні кадри пригодницького мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг» представляють яскраву героїню, голосом якої стане Ейса Гонсалес, відома завдяки фільмам «На драйві», «Форсаж: Гоббс та Шоу» і «Ґодзілла проти Конґа».

Читати далі...
26 лютого 2021,  18:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від цього поєдинку точно закипить океан! Представляємо китайський постер науково-фантастичного фільму «Ґодзілла проти Конґа», очікуваної глави кіновсесвіту MonsterVerse, що обіцяє епічний поєдинок двох монстрів з назви під водою.

Читати далі...
17 лютого 2021,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий дубльований фрагмент трилера з нотками чорної комедії «Аферистка» ближче знайомить нас з персонажем Пітера Дінклейджа, якого ви напевно знаєте за роллю Тіріона Ланністера в хітовому фентезі «Гра престолів». І з його новим героєм безперечно жартувати не варто.

Читати далі...
8 лютого 2021,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер трилера «Аферистка», за головну роль в якому Розамунд Пайк номінована на премію «Золотий глобус», повідомляє, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться наступного тижня, 19 лютого.

Читати далі...
24 січня 2021,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваний трейлер тижня (а може і всього січня) прибув! Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Pictures поділилися сьогодні епічним трейлером науково-фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа», який обіцяє поєдинок небачених масштабів.

Читати далі...
15 січня 2021,  01:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я не здаюся і не програю». Зірка скандального трилера «Загублена» Розамунд Пайк готується провернути нову небепечну аферу в кримінальній чорній комедії «Аферистка», яку написав і зняв Дж. Блейксон.

Читати далі...
17 червня 2020,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з перших гучних кінопрем'єр після відкриття українських кінотеатрів в наступному місяці стане супергеройський екшен «Бладшот», в якому зірка франшизи «Форсаж» Він Дизель втілює невразливого суперсолдата.

Читати далі...
24 травня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила порадувати шанувальників Віна Дизеля, опублікувавши в мережі відео з невдалими дублями його супергеройського фільму «Бладшот».

Читати далі...
3 березня 2020,  17:04 | Новини фільмів

З'явився третій український ТБ-ролик супергеройського екшену «Бладшот», який нагадує нам, що Віну Дизелю краще не переходити дорогу. Особливо, коли в його крові живе ціла армія зцілюючих нанороботів.

У фільмі Дейва Вілсона, який ґрунтується на коміксах Valiant, Дизель втілює колишнього морпіха Рея Гаррісона. Після трагічного випадку на завданні його повертає до життя секретна організація RST, вжививши в його кров цілу армію нанороботів, що здатні зцілювати будь-які тканини з величезною швидкістю і роблять Рея невразливим. Але незабаром Бладшот починає підозрювати, що RST використовує його для своїх протизаконних цілей, і повстає проти своїх творців.

Дивіться також новий промо-ролик екшену «Бладшот», який представляє круту колегу головного героя КейТі (Ейса Гонсалес). У кіно з 12 березня.

28 лютого 2020,  20:07 | Новини фільмів

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Бладшот» представляє круту героїню у втіленні актриси Ейси Гонсалес, яку ви напевно пам'ятаєте за фільмами «На драйві», «Аліта: Бойовий ангел» і «Форсаж: Гоббс та Шоу».

В адаптації коміксів Valiant про суперсолдата Рея Гаррісона (Він Дизель), в чиїй крові живуть мікророботи, які в лічені секунди зцілюють будь-які травми, Гонсалес грає ще одного суперсолдата КейТі, яка також отримала надздібності в ході експериментів секретної організації RST. У промо-ролику вона демонструє свої швидкі рефлекси і навички рукопашного бою, а також тренується під водою, і нам показують, що їй в груди вживили такий же девайс, як і Бладшоту.

Попередній промо-ролик фільму «Бладшот» розкрив нові деталі про суперсолдата Джиммі Далтона (Сем Г'юен). У кіно з 12 березня.

22 лютого 2020,  15:25 | Новини фільмів

Супергерої отримали апгрейд. Зірка фільмів «Форсаж» Він Дизель регенерує зі швидкістю світла в новому українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Бладшот», який ґрунтується на коміксах Valiant.

Читати далі...
22 лютого 2020,  00:41 | Новини фільмів

Актор Шамеік Мур, який озвучував супергероя Майлза Моралеса в мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту», опиняється по ту сторону закону в новому трейлері кримінальної драми «Місто головорізів».

У центрі нової стрічки режисера RZA та сценариста Пола Куширі знаходяться четверо друзів, які в 2005 році повертаються у свій сильно постраждалий від урагану Катріна дев'ятий округ Нового Орлеана. Дуже скоро вони усвідомлюють, що тепер у них можуть виникнути складності з роботою. Тому їм нічого не залишається, як звернутися по допомогу до місцевого гангстера, який наймає їх для скоєння пограбування казино прямо в центрі міста.

Компанію Муру в цьому фільмі складають актори Ітан Гоук, Веслі Снайпс, Ейса Гонсалес, Кет Грехем, Терренс Говард, Ті-Ай та Кіан Джонсон. Світова прем'єра «Міста головорізів» відбудеться в березні на кінофестивалі South by Southwest.