Новини фільмів, в яких згадується Треванте Родес

19 січня 2021,  14:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія боротьби легендарної американської співачки та активістки Біллі Голідей оживає в першому трейлері байопіку «Сполучені Штати проти Біллі Голідей», який зняв номінант на премію «Оскар» Лі Деніелс.

Читати далі...
18 грудня 2018,  06:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року нас лякали будь-які звуки у фільмі жахів «Тихе місце», а тепер, щоб врятуватися від монстрів, не можна відкривати очі в горорі «Пташиний короб», який зняла режисер хітового серіалу «Нічний адміністратор» Сюзанна Бір.

«Пташиний короб» буде слідувати за матір'ю Мелорі (володарка премії «Оскар» Сандра Буллок), чий світ приголомшила загадкова сила, яка знищила значну частину населення планети. Вона перебирається з дітьми подалі від великого міста, і знаходить надію й кохання в новому притулку. Але незабаром на це місце нападають монстри, і вона змушена тікати з дітьми вниз по річці, й щоб вижити, вони повинні подолати цей складний шлях із зав'язаними очима.

На Netflix прем'єра горора «Пташиний короб», де також зіграють Сара Полсон, Джон Малкович, Треванте Роудс і Роза Салазар, відбудеться в цю п'ятницю, 21 грудня.

24 жовтня 2018,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сандра Буллок возз'єднується з колегою по картині «Вісім подруг Оушена» Сарою Полсон у першому трейлері постапокаліптичного трилера «Пташиний короб».

Читати далі...
13 вересня 2018,  23:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену Шейна Блека «Хижак» відправляє нас у ліс, де відважні герої влаштували засідку вдосконаленому і більш небезпечному Хижаку.

У перезапуску франшизи полювання повертається додому з далеких просторів космосу на вулиці невеликого містечка, куди найбільш смертоносних мисливців у всесвіті випадково викликає хлопчик Рорі (Джейкоб Тремблей). Його батька, колишнього морпіха Квінну МакКенну (Бойд Холбрук), вербують в такий собі загін самогубців, який повинен за всяку ціну зупинити Хижаків. Команда розставляє в лісі пастки, але Койл (Кіген-Майкл Кі) втомлюється чекати і вирішує сам покликати монстра. Хижак засікає їх місцерозташування і за допомогою маскування, що робить його практично невидимим, та інфрачервоного зору починає сам полювати на своїх мисливців.

У фрагменті також з'являються актори Стерлінг К. Браун, Олівія Манн, Томас Джейн, Треванте Роудс і Августо Агілера.

Дивіться також божевільний ТВ-ролик фільму «Хижак». У кіно з 13 вересня.

31 серпня 2018,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний трилер-екшен «Хижак» режисера Шейна Блека нарешті отримав крутий фінальний трейлер, після перегляду якого його можна сміливо назвати головним фільмом вересня.

У перезапуску популярної франшизи маленький хлопчик (Джейкоб Тремблей) випадково викликає на Землю найбільш небезпечних мисливців у всесвіті, і зупинити їх може лише команда дисфункціональних найманців під проводом колишнього морпіха Квінна МакКенни (Бойд Холбрук). Фінальний трейлер дозволяє познайомитися з цією надією людства ближче і показує, що ці хлопці, яких грають Томас Джейн, Кіген-Майкл Кі, Алфі Аллен, Треванте Роудс і Августо Агілера справжні божевільні. Допомагати їм у порятунку людства буде парочка відчайдушних вчених у втіленні Стерлінга К. Брауна і Олівії Манн.

Дивіться також другий український трейлер «Хижак». У кіно з 13 вересня.

9 серпня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox сьогодні представила дебютний ТБ-ролик науково-фантастичного екшен-трилера «Хижак», де показані нові фрагменти за участю найнебезпечніших мисливців у всесвіті.

Читати далі...
26 червня 2018,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания 20th Century Fox опубликовала новый официальный трейлер грядущего фантастического экшен-хоррора «Хищник», который выглядит гораздо лучше и обнадеживающе, чем тизер-трейлер.

Читати далі...
9 червня 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два хижаки б'ються в новому трейлері фантастичного екшен-горору Шейна Блека «Хижак», який вийшов сьогодні.

Згідно з офіційним синопсисом, в новому «Хижаку» найнебезпечніші мисливці у всесвіті стали сильнішими, розумнішим і смертоноснішими, ніж будь-коли, вдосконаливши свою ДНК за допомогою інших видів. І коли маленький хлопчик випадково викликає їх на Землю, тільки хоробра команда найманців та розсерджений учитель хімії можуть запобігти знищенню людської раси.

В перезапуску зіграють Олівія Манн, Стерлінг К. Браун, Бойд Холбрук, Треванте Роудс, Алфі АлленТомас Джейн і Джейкоб Тремблей.

Дивіться український тизер-трейлер фільму «Хижак». У кіно з 13 вересня.

15 грудня 2017,  00:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер історичного бойовика «Кавалерія», головну роль в якому грає зірка блокбастера «Тор: Рагнарок» Кріс Гемсворт.

«Кавалерія» розповість історію першої команди спецназу США, яка прибула ​​до Афганістану після терактів 11 вересня. Верхи на конях ці хоробрі 12 солдат відправляються битися з талібами, які засіли в горах і значно переважають їх за чисельністю. Компанію Гемсворту тут складають Майкл Шеннон, Майкл Пенья і Треванте Родес, а дружину головного героя героя втілює зірка франшизи «Форсаж» Ельза Патакі, справжня дружина Гемсворта.

У світовий прокат фільм Ніколая Фьюлсі виходить 18 січня. У графіку українських прем'єр від Warner Bros. він поки відсутній.

30 березня 2017,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Американской истории преступлений» Стерлинг К. Браун обзавелся кубиками на прессе для съемок в новом «Хищнике».

Читати далі...