Новини, в яких згадується Нільс Арден Оплев

14 листопада 2017,  17:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий напружений український ТБ-ролик фантастичного горору «Коматозники» задається питанням, що відбувається з нами після смерті.

Група студентів-медиків у втіленні Ніни Добрев, Еллен Пейдж, Дієго Луни, Джеймса Нортона та Кірсі Клемонс вводить один одного у стан «клінічної смерті», прагнучи розгадати одну з найбільших таємниць людства. Заграючи зі смертю, вони намагаються з'ясувати, як влаштований потойбічний світ і чи існує він взагалі. До яких наслідків призведе цей ризикований експеримент?

Українська прем'єра фільму Нільса Ардена Оплева відбудеться 23 листопада.

5 листопада 2017,  17:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Еллен Пейдж просить зупинити її серце в першому українському ТБ-ролику фантастичного горору «Коматозники».

Вона збирає групу таких же ризикованих студентів-медиків, як і вона, яких втілюють Ніна Добрев, Дієго Луна, Джеймс Нортон та Кірсі Клемонс, щоб дізнатися, куди подорожує наш розум після смерті. Спершу вони ловлять від цього кайф, герой Луни називає це «пробудженням», але після їх починають переслідувати різні жахіття, як та моторошна дівчинка, яка продовжує малювати, поки поруч з нею горить її малюнок... Чи зможуть вони врятуватися від потойбічних кошмарів?

Дивимося новий трейлер «Коматозники». У кіно фільм Нільса Ардена Оплева вийде 23 листопада.

16 червня 2017,  01:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер трилера «Коматозники», який заснований на однойменному фільмі 1990 року. У ньому Еллен Пейдж, Ніна Добрев, Дієго Луна, Джеймс Нортон та Кірсі Клемонс втілюють студентів-медиків, які вирішили поставити й взяти участь в небезпечному експерименті. Вони зупиняють і знову запускають свої серця, щоб дізнатися, що лежить за межею життя. Але цей досвід не проходить безслідно, і їх починає переслідувати щось жахливе.

В українські кінотеатри фільм режисера «Дівчини з татуюванням дракона» Нільса Ардена Оплева прибуде одночасно з усім світом, 28 вересня.

13 червня 2017,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер римейку культового науково-фантастичного горору 1990 року «Коматозники», де грають Еллен Пейдж, Ніна Добрев, Дієго Луна, Джеймс Нортон та Кирсі Клемонс. Вони втілюють студентів-медиків, які зупиняють і знову запускають свої серця, щоб дізнатися, що лежить за межею життя. Спершу вони відчувають себе так, ніби можуть зрушити гори, але незабаром їх починає переслідувати щось жахливе.

У світовий прокат фільм датського режисера Нільса Ардена Оплева, який зняв шведську «Дівчину з татуюванням дракона», вийде 25 вересня.