Новини, в яких згадується Саша Дхаван

5 листопада 2022,  18:51 | Новини серіалів

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  14:52 | Новини серіалів

Тримайтеся, хувіани, адже ера Тринадцятої добігає кінця! А поки дивіться захопливий трейлер наступного спецвипуску культового серіалу «Доктор Хто», що буде фінальним для героїні Джоді Віттакер.

Читати далі...
5 жовтня 2022,  01:20 | Новини серіалів

Вже цього місяця вийде новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу про подорожі у часі та космосі «Доктор Хто», який стане фінальною пригодою Тринадцятої інкарнації Доктора у втіленні Джоді Віттакер.

Читати далі...
21 липня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ура! Ель Фаннінг повернеться в образі амбітної імператриці в 2 сезоні частково історичної драмеді «Велика», як повідомила стримінгова платформа Hulu.

Читати далі...
24 лютого 2020,  13:55 | Новини серіалів

«Приготуйся, це буде боляче». На цьому тижні завершиться 12 сезон хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», чия фінальна серія приготувала чимало сюрпризів.

Опис фіналу сезону свідчить, що «коли Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) відправляються на планету Мондас, щоб перемогти Одиноку кіберлюдину, вони дізнаються справжню особистість Рут (Джо Мартін)». А промо-ролик показує Майстра (Саша Дхаван) і повернення на Галліфрей.

Серія отримала назву «The Timeless Children» («Вічні діти»), і її прем'єра відбудеться у неділю, 1 березня. Режисером фіналу виступає Джеймі Магнус Стоун, а сценаристом шоураннер серіалу Кріс Чібнелл.

9 вересня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нових серій супергеройського серіалу «Залізний кулак» компанія Marvel опублікувала напружений промо-ролик, який показує фрагменти бійок з його 2 сезону.

У 2 сезоні свого сольного серіалу Денні Ренд (Фінн Джонс) намагається захистити місто в відсутність Шибайголови (Чарлі Кокс) і по ходу справи знайти своє місце в цьому жорстокому світі та зрозуміти, ким він є сам по собі. Денні доведеться зіткнутися зі своїм минулим в особі майстра кунг-фу Давоса (Саша Дхаван), який теж навчився викликати Залізний кулак і отримав лиходійське прізвисько Сталевий змій. Коллін Вінг (Джессіка Генвік) продовжує допомагати Денні в боях з бандитами, але свої внутрішні поєдинки він може виграти тільки сам.

У промо-ролику ви також можете побачити лиходійку Тифозну Мері (Еліс Ів), яка б'ється з Денні в метро.

Прем'єра 2 сезону «Залізного кулака» відбулася 7 вересня.

16 серпня 2018,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не зброя, яку потрібно тримати в руках. Це зброя, яку потрібно використовувати.»

Денні Ренд стикається з минулим у повноцінному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Залізний кулак», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після трагічних подій «Захисників» Денні Ренд (Фін Джонс) самовіддано намагається зберегти мир у Пекельній кухні в пам'ять про Шибайголову (Чарлі Кокс), але він занадто часто використовує свій Залізний кулак, чим викликає у Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) тривогу за його фізичний і моральний стан. Раптом в Нью-Йорк повертається Давос (Саша Дхаван), з яким Денні тренувався разом у К'унь-Лунь. Але тепер Давос теж має силу Залізного кулака і виступає в якості суперлиходія Сталевого Змія, тому на допомогу Денні та Коллін приходить Місті Найт (Сімон Міссік) із «Люка Кейджа».

Прем'єра нових серій «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

7 січня 2017,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з сценаристів «Шерлока» Марк Гейтісс у відповідь на критичну статтю про новий сезон написав вірш.

Читати далі...
5 січня 2017,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» Аманда Аббінгтон поділилася новим образом своєї героїні Мері Ватсон, що породило кілька цікавих теорій.

Читати далі...