Новини, в яких згадується Тайлер Перрі

19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Не дивіться вгору»
Божевільна сатира про наші божевільні часи
18 січня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія, спричинена вірусом COVID-19, назавжди змінила наш світ, перевернувши життя кожного з нас із ніг на голову. І, звичайно, оскільки мистецтво часто є імітацією та відображенням реального життя, ця вельми апокаліптична тема швидко знайшла своє відображення в телесеріалах, оскільки телебачення завжди швидше реагує на все, що відбувається у світі, ніж кінематограф. Багато серіалів за останні пару років по-своєму розповідали про життя в розпал пандемії, тоді як кінематограф в основному намагався випустити в кінотеатри ті фільми, що були зняті ще до того, як наше життя перевернулося, або ж повністю ігнорували наявність пандемії, залишаючи її за кадром і пропонуючи глядачам втечу від реальності в чудовий та казковий світ, де все, як і раніше, добре та просто. А потім за справу взявся лауреат премії «Оскар» Адам МакКей і написав геніальний сценарій, в якому пандемію коронавірусу він замінив метафорою комети, що збирається знищити все життя на Землі. І в результаті на світ з'явилася блискуча й глибока сатирична стрічка «Не дивіться вгору» з акторським складом, якому позаздрить сам Квентін Тарантіно.

Читати далі...
6 березня 2021,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр цієї весни з'явився фільм «Ті, хто бажає мені смерті» («Those Who Wish Me Dead»), головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі. Його прем'єра очікується 13 травня.

Читати далі...
13 січня 2021,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреати премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо і Дженніфер Лоуренс готуються рятувати світ на перших кадрах зіркової комедії «Не дивись вгору», якими у вівторок поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
22 червня 2018,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вупі Голдберг змусить вас посміхнутися в першому трейлері комедійної картини від Paramount Pictures «Немає дурнів».

Фільм розповідає про бойову жінку (Тіффані Хеддіш), яку випускають з в'язниці. Вона возз'єднується зі своєю успішною сестрою (Тіка Самптер) і сварливою матір'ю (Голдберг), знаходить роботу в кав'ярні і намагається встати на ноги. Раптом вона дізнається, що її сестра вже рік знаходиться в он-лайн відносинах з таємничим чоловіком, який може виявитися шахраєм, і вирішує їй допомогти.

У світовий прокат нова комедія Тайлера Перрі вийде в листопаді.

13 червня 2018,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична картина «Розум у вогні» за участю Хлої Грейс Морец, чия прем'єра відбулася в 2016 році на кінофестивалі в Торонто, нарешті отримала свій офіційний трейлер.

Читати далі...
5 жовтня 2017,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер майбутнього мультфільму від Sony Animation «Провідна зоря». Він збирається представити несподіваний погляд на історію народження Ісуса Христа, де головними героями будуть тварини — осел Бо (Стівен Ян), голуб Дейв (Кіген-Майкл Кі), овечка Рут (Ейді Брайант) та трійця веселих верблюдів Сайрус (Тайлер Перрі), Фелікс (Трейсі Морган) і Дебора (Опра Вінфрі).

Режисером мультфільму виступає Тімоті Рекарт, номінований на «Оскар» за короткометражку «Догори ногами». У світовий прокат «Провідна зоря» вийде в листопаді.

10 грудня 2015,  13:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Появились первые тизер-постеры и кадры из сиквела приключений черепашек-мутантов «Черепашки-ниндзя 2», представляющие первый взгляд на знаменитую парочку врагов черепашек Бибопа и Рокстеди, а также на Кейси Джонса.

Читати далі...
30 березня 2013,  19:23 | Новини фільмів | Автор: redder

За одну тільки п'ятницю, фільм "Кидок Кобри 2" від студії Paramount заробив $ 15,5 млн, причому прогнозований результат на чотири дні складає $ 50 млн. або ще більше. Таким чином, фільм виявився лідером прокату на цьому тижні. Фільм також виходить на безлічі міжнародних ринків, і, як очікується, збере там не менше 100 мільйонів доларів. У Paramount вважають, що "Кидок Кобри 2" збере всього не менше $ 200 млн., тобто більше, ніж оригінал.
Також відмінно виступив прошлонедельний мульт "Сімейка Крудс" від DreamWorks Animation і 20th Century Fox, його збори за тиждень впали всього на 8%. Таким чином, він зараз на другій позиції з 10,7 млн. дол Як очікується, за уїк-енд він збере не менше $ 28 млн.
На третьому місці фільм Тайлера Перрі "Спокуса", а на четвертому - науково-фантастичний трилер від режисера Ендрю Ніккола "Гостя", за романом Стефані Майєр. "Спокуса" зібрало непогані $ 9,4 мільйона, а до кінця тижня має зібрати 21,8 млн. дол "Гостя", де знялися Сірша Ронан, Макс Айронс і Джейк Абель, за п'ятницю заробила всього 5.5 мільйона доларів, а всього за вихідні збере $ 13 -14 млн. У цілому, відгуки критиків про "Гості", м'яко кажучи, не дуже втішні.