Новини, в яких згадується Еліша Катберт

11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
5 червня 2018,  16:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері 3 сезону комедії «Ранчо», яким Netflix поділився в понеділок, є лише 1 секунда з Денні Мастерсоном.

Трейлер розкриває, що в 3 сезоні буде весілля і арешт. Під час вечері з Кольтом (Ештон Кутчер) і його батьками — Бо (Сем Елліотт) та Меггі (Дебра Вінгер) — Еббі (Еліша Катберт) повідомляє родині велику новину: вона вагітна. Спершу вона хоче відкласти весілля, але ви все одно можете побачити тут, як вони з Кольтом стають чоловіком і дружиною на футбольному полі (1:29), де єдиний раз здалеку й можна помітити Мастерсона, який втілює старшого брата головного героя Рустера.

Мастерсона звільнили з серіалу в минулому грудні, коли він був звинувачений в зґвалтуванні 4 жінок на початку 2000-х.

Нові серії «Ранчо» стануть доступні до перегляду 15 червня на Netflix.

14 липня 2017,  02:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув розширений трейлер очікуваного сиквелу спортивної комедії «Вибивала 2», де в образі бойового гравця в хокей Дага Глатта повертається Шонн Вільям Скотт. У черговій бійці на льоду герой отримує тяжкі травми, але, не дивлячись на те, що у нього є будинок, дружина й дитина на підході, життя без хокею Дагу не миле, тому за допомогою серйозного тренера в особі Ліва Шрайбера він вирішує повернутися у великий спорт і влаштувати на катку масштабне побоїще.

Разом з трейлером був представлений новий постер. Режисером кінокартини виступає Джей Барушель, а також в ній зіграють Елісон Пілл, ТіДжей Міллер та Еліша Катберт.

30 червня 2017,  18:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ештон Катчер повертається в 2 сезоні ситкому «Ранчо» в образі колишнього напівпрофесійного футболіста, який повернувся на батьківське ранчо, щоб очолити сімейний бізнес. Але тепер у його героя інші проблеми — він не може вибрати, з ким бути: з Еббі (Еліша Катберт), яку любить, або з Хезер (Келлі Госс), яка від нього вагітна.

Нові серії серіалу вже доступні до перегляду на сайті Netflix.