Новини, в яких згадується Анна Феріс

15 вересня 2020,  14:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши, що настав час рухатися далі і зніматися в нових проектах, зірка хітового комедійного серіалу «Мамця» Анна Феріс попрощалася з роллю Крісті Планкетт. І для каста, і для шанувальників це стало великою несподіванкою.

Читати далі...
8 вересня 2019,  15:14 | Новини серіалів

Телеканал CBS представив смішний промо-ролик 7 сезону свого популярного комедійного серіалу «Мамця» з Анною Феріс та Еллісон Дженні.

Спекотне літо закінчилося, і знаменитий дисфункціональний дует дочки і матері Крісті (Феріс) та Бонні (Дженні) готовий радіти настанню осені. У промо-відео Крісті з ентузіазмом береться за роботу, а Бонні намагається вести тихе і щасливе життя зі своїм чоловіком Адамом (Вільям Фіхтнер). І це життя доводить її до нервового зриву.

«Мамця» повернеться з новими серіями 26 вересня.

19 вересня 2018,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Феріс та Еллісон Дженні готові вас веселити знову в промо-ролику 6 сезону відомого ситкому «Мамця», на чиєму рахунку є 2 премії «Еммі» і 1 номінація на «Золотий глобус».

Серіал розповідає про життя самотньої мами Крісті (Феріс), яка вирішила зав'язати з алкоголем і наркотиками і почати все з чистого аркуша. В групі «Анонімних алкоголіків» вона зустрічає свою матір Бонні (Дженні), на яку відчайдушно не хоче бути схожою, і мати з дочкою отримують другий шанс налагодити свої напружені відносини. У прем'єрній серії 6 сезону Крісті відправляється вчитися в юридичну школу, де на неї чекає важкий перший день, а Бонні переслідує тривожний сон.

«Мамця» повертається на екрани 27 вересня.

11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
6 березня 2018,  17:18 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «За бортом» з Анною Феріс та Еухеніо Дербесом у головних ролях.

Мексиканський красень, розпещений багатством і увагою жінок, безцеремонно поводиться з молодою матір'ю-одиначкою з робітничого класу. Вона помститься кривднику, коли той випаде за борт своєї яхти і втратить пам'ять. Потрапивши в її скромний будинок, примхливий багач повірить, ніби він тут господар і голова сімейства.

Прем'єра в Україні відбудеться 19 квітня.

18 лютого 2018,  22:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшов довгоочікуваний трейлер мультфільму «Суперсімейка 2», а також нові трейлери фільмів «Ремпейдж», «Першому гравцю приготуватися» та «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Читати далі...
12 лютого 2018,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анна Феріс вирішує помститися Еухеніо Дербесу за своє звільнення в розширеному трейлері комедії «За бортом».

«За бортом» є рімейком однойменної картини за участю Голді Хоун і Курта Рассела, тільки тепер їх ролі поміняли місцями, й представницю робітничого класу грає Феріс, а її егоїстичного та злого боса — Дербес. Коли багач падає за борт своєї яхти і втрачає пам'ять, головна героїня вирішує взяти його до себе додому й показати йому, як живуть звичайні люди, які мають тяжко працювати кожен день.

Українська прем'єра комедії «За бортом», де також зіграють Єва Лонгорія з «Відчайдушних домогосподарок» і Джон Ханна з «Агентів Щ.И.Т.», очікується 19 квітня.

22 грудня 2017,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер романтичної комедії «За бортом», заснованої на однойменному фільмі 1987 року.

Багатий і розбещений власник яхти Леонардо (Еухеніо Дербес) падає за борт, а коли приходить до тями, то не пам'ятає, хто він такий. Вирішивши, що це відмінний шанс, щоб помститися багачу за його знущання, прибиральниця Кейт (Анна Феріс) забирає Леонардо до себе додому, називаючи його своїм чоловіком. Кращу подругу Кейт грає зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія.

У світовий прокат кінокартина Боба ФішераМи — Міллери») і Роба ГрінбергаЯк я познайомився з вашою мамою») вийде у квітні 2018 року.

7 серпня 2017,  17:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудські актори Кріс Претт і Анна Феріс оголосили про свій розрив.

Читати далі...
20 липня 2017,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український ТБ-ролик мультфільму «Емоджі Муві», який розповість про пригоди трьох емоджі всередині смартфона одного підлітка. Разом з основними персонажами Джином (ТіДжей Міллер), П'ять (Джеймс Корден) і Зломщицею (Анна Феріс) тут з'являються самоіронічна сім'я Какашки (Патрік Стюарт) і вороже налаштовані боти системи безпеки телефону, яких герої відволікають безпрограшним способом — показуючи відео з котиками.

Новий погляд на героїню Крістіни Агілери в «Емоджі Муві» ви знайдете тут.

14 липня 2017,  03:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В «Эмоджи Муви» Кристина Агилера сыграет заводную героиню из танцевального приложения смартфона.

Читати далі...
11 липня 2017,  15:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Animation представила перші кілька хвилин свого майбутнього мультфільму «Емоджі Муві». Фрагмент відправляє нас у світ смартфона одного підлітка, в місто Текстополіс, де живуть всі емоджі і головний герой історії — Джин (ТіДжей Міллер). Він повинен зображувати байдужість, але навколо стільки всього цікавого, веселого і зворушливого, що йому часто буває складно стриматися й бути тим, ким він створений бути.

Другий український трейлер «Емоджі Муві», який в оригіналі також озвучують Джеймс Корден, Анна Феріс, Патрік Стюарт і Софія Вергара, дивіться тут.