Новини, в яких згадується Олег Михайлюта

6 березня 2023,  15:48 | Новини фільмів

Найбільш очікуваний український мультфільм «Мавка: Лісова пісня» зібрав зірковий акторський склад, куди увійшли Сергій Притула, Олена Кравець, Олег Скрипка, Дзідзьо та багато інших відомих представників українського шоубізнесу.

Читати далі...
25 вересня 2018,  03:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Люди уже много лет покоряют самую высокую на планете гору Эверест, чтобы с ее вершины взглянуть на весь мир. Мы привыкли считать, что там никто не живет, но новый мультфильм студии Warner Bros. «Смолфут» призывает зрителей включить фантазию и представить, что там, за облаками, существует целое поселение йети, которые уже много лет не спускались вниз. Они живут по строгим правилам камней, которые гласят, что смолфутов, то есть людей, не существует. Но некоторые из них все-таки верят в невозможное и решают узнать, что же скрывается там, под облаками...

Читати далі...
15 березня 2018,  15:54 | Новини фільмів

Пропонуємо подивитися другий офіційний тизер української фантастичної стрічки «БОБОТ», знятою студією Mental dRive за підтримки Держкіно України. Фільм вийде на широкі екрани влітку 2018 року.

Читати далі...
8 березня 2018,  20:45 | Новини фільмів

7 березня в Україні стартував прокат анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». На честь довгоочікуваної прем'єри у київському кінотеатрі «Планета Кіно» пройшов спеціальний показ для команди мультфільму, його друзів та партнерів.  

Перед показом відбулася закрита вечірка, яка зібрала представників кіноіндустрії, медіа та шоу-бізнесу, багато з яких взяли участь у роботі над мультфільмом: солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній (Позитив), телеведучі Маша Єфросиніна, Сергій Притула та Юрій Горбунов, Заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк, лідер групи "ТНМК" Олег "Фагот" Михайлюта, співачка Джамала, актори Роман Луцький і Олег Волощенко, блогер Пупсі Кіра, співорганізатор сімейного фестивалю «Мамаслет» Аревік Арзуманова, музикант Мілош Єліч, а також телеведучі Дмитро Комаров і Катерина Осадча, співзасновниця beauty bar G.Bar Сабіна Мусіна, режисер Тоня Ноябрьова, дизайнер Лілія Пустовіт, продюсер Ігор Тарнапольський, співачка Наталія Гордієнко, засновники продюсерського центру MOZGI Entertainment Потап та Ірина Горова. Ведучим вечірки став Андрій Шабанов.

Читати далі...
22 лютого 2018,  13:10 | Новини фільмів

Проблеми столичних принцес і танцюючий Хом'як Вінницький, який танцює під хіт MONATIK`a: другий трейлер анімаційного повнометражного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» показав, що ще цікавого готують для своїх майбутніх глядачів творці стрічки.

Цього разу розповідь в трейлері піде від імені Міли (нагадаймо, що у першому трейлері своє бачення історії представив Руслан), яка змальовує тужливі будні принцеси і ділиться своїми мріями про пригоди. Міла ще не знає, що її заповітним бажанням призначено збутися, але зовсім не так, як їй того хотілося.

Читати далі...
16 серпня 2017,  14:47 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Кам'яний монстр, магічний портал, легендарні богатирі та Фагот у ролі вартового: сьогодні в мережі відбулася прем'єра другого трейлера фільму «Сторожова Застава».

16 серпня опубліковано другий трейлер українського фентезі-фільму «Сторожова Застава», реліз якого відбудеться 12 жовтня 2017 року. Фільм є найочікуванішою українською прем'єрою осіннього прокату і розрахований на широку сімейну аудиторію.

Новий трейлер відкриває головні сюжетні лінії фільму. Нагадаємо, ця історія про те, як звичайний хлопчик Вітько під час сонячного затемнення потрапляє через магічний портал на тисячу років назад, у часи Київської Русі. Йому доводиться пліч-о-пліч з легендарними Богатирями битися проти цілої армії Половців на чолі з величезним кам'яним монстром.

Читати далі...
18 травня 2017,  19:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні ми побували на дубляжній сесії «Піратів Карибського моря: Помста Салазара», де український співак і учасник групи ТНМК Олег «Фагот» Михайлюта знову став голосом капітана Джека Спарроу. Почути його в кіно буде можливо вже через тиждень.

Вже скоро читайте на нашому сайті цікаве інтерв'ю з українським голосом Джонні Деппа, а поки дивимося, як проходив дубляж.

23 грудня 2016,  15:07 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

20 грудня в київському кінотеатрі Оскар (ТРЦ Gulliver) пройшла прем'єра найспекотнішої анімаційної пригоди зими – «Ваяна».

На тропічну вечірку завітали українські селебретіз з родинами: Ігор Кондратюк, Соломія Вітвіцька, актриса і телеведуча Валентина Хамайко, актори «Дизель-шоу» Єгор Крутоголов і Євген Сморигін, Олег Панюта, Андрій Федорів і Ярослава Гресь, Юлія Кавтарадзе, модель Олена Гайваненко-Кіперман, дизайнерка Христина Бобкова, Дмитро Ступка і Поліна Логунова, співачка Тетяна Решетняк та інші гості. З особливою радістю вітали появу нових анімаційних героїв маленькі гості прем’єри.

Співак, лідер гурту ТНМК Олег

Читати далі...
20 грудня 2016,  14:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинский певец и лидер группы ТНМК Олег Михайлюта известный как Фагот принял участие в дубляже диснеевской «Ваяны» («Моана»).

Читати далі...
27 листопада 2016,  20:07 | Статті | Автор: SpaceMonkey

З 22 грудня у кінотеатрах стартує «Ваяна», і ми пропонуємо прочитати невелику статтю про героїв і про створення цього мультфільму:

Хто є хто в анімаційному пригоді «Ваяна»

(кому цікаво, чому в українському (і не тільки українському) прокаті фільм називається Ваяна а не Моана, читайте тут.)

Ваяна – донька вождя невеликого острова у Тихому океані. Найбільше дівчина мріє про пригоди та подорожі до нових берегів. В українському дубляжі свій голос красуні Ваяні подарувала учасниця шоу «Голос країни» Маргарита Мелешко.

Читати далі...