Статті, в яких згадується Олег Михайлюта

16 серпня 2017,  14:47 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Кам'яний монстр, магічний портал, легендарні богатирі та Фагот у ролі вартового: сьогодні в мережі відбулася прем'єра другого трейлера фільму «Сторожова Застава».

16 серпня опубліковано другий трейлер українського фентезі-фільму «Сторожова Застава», реліз якого відбудеться 12 жовтня 2017 року. Фільм є найочікуванішою українською прем'єрою осіннього прокату і розрахований на широку сімейну аудиторію.

Новий трейлер відкриває головні сюжетні лінії фільму. Нагадаємо, ця історія про те, як звичайний хлопчик Вітько під час сонячного затемнення потрапляє через магічний портал на тисячу років назад, у часи Київської Русі. Йому доводиться пліч-о-пліч з легендарними Богатирями битися проти цілої армії Половців на чолі з величезним кам'яним монстром.

Читати далі...
27 листопада 2016,  20:07 | Статті | Автор: SpaceMonkey

З 22 грудня у кінотеатрах стартує «Ваяна», і ми пропонуємо прочитати невелику статтю про героїв і про створення цього мультфільму:

Хто є хто в анімаційному пригоді «Ваяна»

(кому цікаво, чому в українському (і не тільки українському) прокаті фільм називається Ваяна а не Моана, читайте тут.)

Ваяна – донька вождя невеликого острова у Тихому океані. Найбільше дівчина мріє про пригоди та подорожі до нових берегів. В українському дубляжі свій голос красуні Ваяні подарувала учасниця шоу «Голос країни» Маргарита Мелешко.

Читати далі...