Новини, в яких згадується Джессіка Рот

20 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Рот і Гаррі Шам мол. закохуються і планують весілля, але їхню радість захмарюють жахливі новини в першому трейлері романтичної драми «Все моє життя», яким поділилася студія Universal Pictures.

Читати далі...
20 серпня 2020,  23:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася божевільним трейлером свого нового серіалу про апокаліпсис «Утопія», в якому дуже до речі звучить пісня групи R.E.M. «It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)» («Це кінець світу, яким ми його знаємо (і я в порядку)»).

Читати далі...
27 липня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь конвенції Comic-Con@Home, що проходила онлайн на минулих вихідних, платформа Prime Video від Amazon представила тизер-трейлер і серію постерів свого нового незвичайного серіалу «Утопія».

Читати далі...
16 квітня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер романтичного мюзиклу Рейчел Голденберг «Дівчина з долини» відправляє нас в Лос-Анджелес 80-х років, де молодь співає і танцює в яскравих вбраннях.

Читати далі...
13 лютого 2019,  03:26 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дівчині Трі Гелбман, яка навчається в коледжі, дуже не пощастило у її останній день народження – за нею ганявся маніяк-вбивця в страшній масці з обличчям немовляти, і кожен раз коли він її вбивав, вона прокидалася на початку того ж дня і проживала його знову. І знову. І знову. Якщо бути точною, то дівчина помирала цілих одинадцять разів, поки не дізналася, хто ховається під маскою, і не розібралася зі своїм вбивцею. По ходу справи вона познайомилася з чудовим хлопцем і готова тепер ніжитися в його обіймах... Але куди там. Трі изнову опиняється замкненою в часовій петлі, та ще й не в своєму всесвіті, де її життя перевернуте з ніг на голову.

Читати далі...
8 січня 2019,  14:40 | Оновлення

Представлено офіційний український трейлер хоррора «Щасливий день смерті 2».

Продовження фільму жахів 2017 року про студентку Тріш, яка змінилася на краще, переживши низку власних смертей. Її затягла петля часу, в якій раз за разом повторюється смертельний кошмар, а новий день ніяк не настає. Прийшов час з'ясувати причини цього феномену.

У головних ролях зіграли Джессіка Рот, Ізраель Бруссар та Рубі Модин. Режисером виступив Крістофер Б. Лендон.

Картина «Щасливий день смерті 2» вийде на українські екрани 14 лютого.

4 січня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер горор-трилера «Щасливий день смерті 2», в якому Джессіка Рот знову зіткнеться із вбивцею в масці.

Через 2 роки після подій картини «Щасливий день смерті» вбивця повертається, щоб нанести черговий удар студентці Трі Гелбман (Джессіка Рот) та її друзям. Їй знову доведеться помирати знову і знову, щоб воскреснути на початку того ж дня і отримати новий шанс дізнатися, хто ховається під маскою та чому він (чи вона) бажає вбити їх усіх. В новому трейлері поліцейський заарештовує Трі, і дівчині доводиться тікати від маніяка з зав'язаними руками, поки вона не опиняється на краю даху висотного будинку. Вона падає вниз... і день починається заново.

Українська прем'єра фільму «Щасливий день смерті 2», який зняв Крістофер Лендон, відбудеться у День святого Валентина, 14 лютого.

30 листопада 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вбивця в страшній масці повертається, а день починається заново в першому трейлері фільму жахів «Щасливого дня смерті 2».

Продовження торішнього горора «Щасливого дня смерті» показує повернення студентки коледжу Трі Гелбман (Джессіка Рот), яку в її минулий день народження намагався вбити маніяк у масці. Кожен раз після вбивства вона знову прокидалася на початку свого дня народження, поки не розгадала, хто ховається під маскою. На цей раз вбивця полює не тільки на Трі, а і на її друзів, і якщо хтось із них помирає, дівчині доводиться померти чи вбити себе, щоб день почався спочатку і всі ожили. І це пекло закінчиться, коли Трі знову зловить вбивцю.

У світовий прокат картина Крістофера Лендона вийде в лютому 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першим дізнатися дату її української прем'єри.

27 листопада 2017,  18:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий фрагмент майбутнього трилера «Щасливий день смерті», в якому головну героїню переслідує маніяк з ножем.

Дівчину Трі Гелбман, яку втілює Джессіка Рот з «Ла-Ла Ленда», вбиває в її день народження якась людина в масці, після чого вона прокидається на початку того ж дня й змушена знову проживати його і вмирати в кінці, поки не дізнається, хто є її вбивцею. Дане відео показує, як вона в лікарняному халаті намагається сховатися від маніяка на парковці, і їй навіть вдається застрибнути в свою машину... Чи зможе дівчина уникнути смерті на цей раз?

Дивимося український трейлер «Щасливий день смерті». У кіно фільм Крістофера Б. Лендона виходить 30 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

9 листопада 2017,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український ТБ-ролик фільму жахів «Щасливий день смерті» з Джессікою РотЛа-Ла Ленд») в головній ролі.

У день свого народження студентка Трі Гелбман прокидається в чужій кімнаті після вечірки, що відбулася напередодні, і відправляється до свого гуртожитку. Увечері її чекає нова вечірка — вже на її честь, але закінчується вона нападом вбивці в масці, який вбиває Трі ножем. Дівчина знову прокидається на початку свого дня народження і буде переживати цей день знову й знову, поки не зрозуміє, хто її вбивця. Друзів головної героїні грають Ізраель Бруссар та Рубі Модин.

Дивимося, як на Трі нападає вбивця у масці у фрагменті «Щасливий день смерті». У кіно з 30 листопада.

10 жовтня 2017,  11:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапило три фрагмента трилера з елементами фільму жахів Крістофера Б. Лендона «Щасливий день смерті», і один з них безумовно більш цікавий за двох інших. Картина розповідає про студентку Трі Гелбман (Джессіка Рот), яку вбивають в її день народження, а потім вона знову і знову проживає цей день, отримуючи шанс розкрити своє вбивство. І новий фрагмент показує її першу зустріч з вбивцею в масці.

Дивимося офіційний український трейлер «Щасливий день смерті». У кіно з 30 листопада.

23 вересня 2017,  03:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжнародний трейлер майбутнього горору «Щасливий день смерті» представляє скорочений виклад того, що чекає на нас в цьому фільмі. Популярна дівчина Трі Гелбман (Джессіка Рот) прокидається в кімнаті хлопця в гуртожитку під свій надокучливий рингтон, відправляється до себе, а ввечері на вечірці з нагоди її дня народження дівчину вбиває хтось в масці. Трі знову прокидається на початку того ж дня, і все повторюється заново. Дівчина повинна помирати, поки не дізнається, хто є її вбивцею.

Повний український трейлер фільму жахів режисера Крістофера Б. Лендона дивіться тут. У кіно з 30 листопада.

26 червня 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист «Параної» і «Паранормального явища 2» Крістофер Б. Лендон зняв горор «Щасливого дня смерті», в якому дівчина у втіленні Джессіки РотЛа-Ла Ленд») повинна проживати свій день народження знову і знову, вмираючи в його кінці, поки не зрозуміє, хто є її вбивцею.

Фільм вийде в українські кінотеатри 30 листопада. Чекаємо на дубльований трейлер.