Новини фільмів, в яких згадується Джессіка Рот

20 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Рот і Гаррі Шам мол. закохуються і планують весілля, але їхню радість захмарюють жахливі новини в першому трейлері романтичної драми «Все моє життя», яким поділилася студія Universal Pictures.

Читати далі...
16 квітня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер романтичного мюзиклу Рейчел Голденберг «Дівчина з долини» відправляє нас в Лос-Анджелес 80-х років, де молодь співає і танцює в яскравих вбраннях.

Читати далі...
4 січня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер горор-трилера «Щасливий день смерті 2», в якому Джессіка Рот знову зіткнеться із вбивцею в масці.

Через 2 роки після подій картини «Щасливий день смерті» вбивця повертається, щоб нанести черговий удар студентці Трі Гелбман (Джессіка Рот) та її друзям. Їй знову доведеться помирати знову і знову, щоб воскреснути на початку того ж дня і отримати новий шанс дізнатися, хто ховається під маскою та чому він (чи вона) бажає вбити їх усіх. В новому трейлері поліцейський заарештовує Трі, і дівчині доводиться тікати від маніяка з зав'язаними руками, поки вона не опиняється на краю даху висотного будинку. Вона падає вниз... і день починається заново.

Українська прем'єра фільму «Щасливий день смерті 2», який зняв Крістофер Лендон, відбудеться у День святого Валентина, 14 лютого.

30 листопада 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вбивця в страшній масці повертається, а день починається заново в першому трейлері фільму жахів «Щасливого дня смерті 2».

Продовження торішнього горора «Щасливого дня смерті» показує повернення студентки коледжу Трі Гелбман (Джессіка Рот), яку в її минулий день народження намагався вбити маніяк у масці. Кожен раз після вбивства вона знову прокидалася на початку свого дня народження, поки не розгадала, хто ховається під маскою. На цей раз вбивця полює не тільки на Трі, а і на її друзів, і якщо хтось із них помирає, дівчині доводиться померти чи вбити себе, щоб день почався спочатку і всі ожили. І це пекло закінчиться, коли Трі знову зловить вбивцю.

У світовий прокат картина Крістофера Лендона вийде в лютому 2019 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першим дізнатися дату її української прем'єри.