Новини, в яких згадується Каллі Ернандес

9 квітня 2019,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Драйв» та «Неоновий демон» Ніколас Віндінг Рефн зняв серіал в дусі «Справжнього детектива», який називається «Занадто старий, щоб померти молодим».

Серіал «Занадто старий, щоб померти молодим» («Too Old to Die Young») буде нуарною кримінальною драмою про молодого поліцейського Мартіна (зірка фільмів «Одержимість» та «Хлопці зі стволами» Майлз Теллер), який переживає особисту втрату. Його відправляють вести розслідування в кримінальному світі Лос-Анджелеса, де він зіткнеться з кілерами, солдатами якудза, найманцями, яких прислали картелі з Мехіко, і капітанами російської мафії.

Прем'єра серіалу Рефна, де також знялися Джон Гоукс, Вільям Болдвін, Джена Мелоун та Каллі Ернандес, відбудеться влітку, 14 червня.

24 березня 2018,  20:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд шукає загадкову дівчину в першому трейлері кримінального трилера «Під Сілвер-Лейк».

Фільм розповість історію хлопця на ім'я Сем (Гарфілд), який одержимий своєю новою таємничою сусідкою Сарою (Райлі Кіо). Вона зачарувала його з першого погляду, але коли вони познайомилися ближче, дівчина несподівано з'їхала зі своєї квартири посеред ночі. Сем починає розслідування обставин її зникнення, слідуючи за знаками, які вона нібито залишила спеціально для нього. Також в цій історії з'являться Тофер ГрейсЛюдина-павук 3»), Каллі ЕрнандесЛа-Ла Ленд») та Рікі ЛіндхоумОстанній будинок зліва»).

У світовий прокат картина «Під Сілвер-Лейк», яку зняв Девід Роберт МітчеллВоно»), вийде влітку.

23 травня 2017,  22:59 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Ви вже встигли подивитися «Чужий: Заповіт»? Навіть якщо ні, вам напевно буде цікаво прочитати статтю про створення цього фільму:

У космосі ніхто не почує вашого крику. Пройшло майже чотири десятиліття, а ці слова все ще залишаються синонімом величезної, неослабної сили шедевру футуристичного жаху Рідлі Скотта «Чужий». І от батько культової саги знову повертається в світ, який він створив, щоб досліджувати його найтемніші куточки з фільмом «Чужий: Заповіт», новою пригодою, що захоплює дух та розширює рамки жаху R-рейтингу.

Читати далі...