Новини, в яких згадується Вінстон Д'юк

Рецензія на фільм «Чорна пантера: Ваканда назавжди»
Вакандійська пісня скорботи, надії та океанів
20 листопада 2022,  23:39 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Після смерті видатного актора Чедвіка Боузмана, який багато років відважно боровся з раком, доля сиквела «Чорної пантери» опинилася під питанням, адже було б нечесно взяти на його роль, на роль Т’Чалли/Чорної пантери, іншого актора і зробити вигляд, наче все добре, як було б нечесно й відмінити сиквел, адже історія Ваканди та її відважних людей мала жити далі й надихати далі, а також стати справжнім спадком актора, який до останнього віддавав кінематографу всього себе, незважаючи на свою хворобу. І так на світ з’явилася стрічка Раяна Куглера «Чорна пантера: Ваканда назавжди», присвячена пам’яті Чедвіка Боузмана та його спадку.

Читати далі...
6 жовтня 2022,  07:19 | Новини фільмів

Офіційний трейлер супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди» з українським дубляжем підтверджує, що його прем'єра відбудеться в Україні у листопаді, одночасно з усім світом.

Читати далі...
3 жовтня 2022,  19:06 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios вирішила порадувати нас повноцінним трейлером свого наступного супергеройського екшену «Чорна пантера: Ваканда назавжди», який розкриває багато цікавих деталей, включаючи костюм нової Чорної Пантери.

Читати далі...
25 липня 2022,  16:27 | Новини фільмів

Поспішаємо поділитись українським тизер-трейлером фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди», представленим учора на Comic-Con. У кінотеатрах фільм можна буде переглянути з 10 листопада.

Читати далі...
24 липня 2022,  16:11 | Новини фільмів

Перший трейлер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Чорна пантера: Ваканда назавжди», що вийде наприкінці року, показує повернення відважних героїнь Ваканди та розкриває головного лиходія сиквела Немора.

Читати далі...
26 грудня 2020,  13:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney розкрила офіційний логотип супергеройського фільму «Чорна пантера 2» та повідомила деякі деталі про його сюжет, включаючи те, що ніхто не збирається шукати заміну Чедвіку Боузману. Актор пішов з життя у серпні у віці всього 43 років після довгої боротьби з раком.

Читати далі...
25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

17 серпня 2019,  18:31 | Новини фільмів

Хороша новина для шанувальників зірки «Шерлока» і «Хоббіта» Мартіна Фрімана. Він підтвердив, що знову зіграє агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel Studios «Чорна пантера 2».

Читати далі...
28 березня 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двійники нападають в новому локалізованому ТБ-ролику фільму жахів Джордана Піла «Ми», який виходить в український прокат завтра, 28 березня.

«Ми» слідує за звичайною американською сім'єю, яка влітку відправляється на море. Аделаїда та Гейб Вілсони (Люпіта Ніонго і Вінстон Дьюк) хочуть провести спокійну відпустку разом зі своїми дітьми Зорою та Джейсоном (Шахаді Джозеф Райт і Еван Алекс), але спогади про жахливий випадок з дитинства не відпускають Аделаїду. І раптом посеред ночі перед їхнім будинком з'являється четвірка людей, одягнених в червоні комбінезони. Вони проникають в будинок Вілсонів, і ті з жахом бачать, що незвані гості схожі на них як дві краплі води. Тільки виглядають зовсім божевільними...

Чому нове творіння Піла є однією з найкращих оригінальних картин 2019 року, читайте в нашій рецензії на фільм «Ми».

Рецензія на фільм «Ми»
Двійники прийшли забрати ваше життя
26 березня 2019,  16:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Яка сім'я не мріє відправитися влітку на море, щоб поплавати в теплій воді і поніжитися на сонечку... Вілсони не були винятком, коли сіли в машину і разом з дітьми поїхали в Санта-Круз. Вони думали, що на них чекає безтурботна відпустка, але в першу ніч в старому будинку вони побачили, що на проїзді стоїть чотири людини в червоних комбінезонах. І ці люди не збиралися йти. Вони прийшли, щоб забрати їхнє життя, життя, якого у них самих ніколи не було.

Читати далі...
4 березня 2019,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейний відпочинок на узбережжі приймає моторошний оборот у розширеному українському ТБ-ролику драматичного трилера «Ми» від володаря премії «Оскар» Джордана Піла.

Нова картина режисера хітового фільму «Пастка» розповість історію однієї родини. Подружжя Аделаїда і Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго і Вінстон Д'юк) вирушають у відпустку разом зі своїми дітьми (Шахіді Райт Джозеф і Еван Алекс) до рідного містечка Аделаїди, де вона провела своє дитинство. Але по прибуттю туди жінка починає помічати, що навколо відбуваються страшні речі, а одного разу вночі перед їхнім будинком з'являється дивна сім'я із чотирьох чоловік, які приносять з собою справжній кошмар.

Українська прем'єра трилера «Ми» відбудеться наприкінці місяця, 28 березня.

5 лютого 2019,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal представила в рамках Супербоула новий моторошний ТБ-ролик свого майбутнього трилера «Ми», який створений, щоб викликати кошмари.

Нова картина володаря премії «Оскар» Джордана Піла, який зняв гучний фільм «Пастка», почнеться з того, що молода подружня пара Аделаїда та Гейб Вілсони (Лупіта Ніонго та Вінстон Д'юк з супергеройського екшену «Чорна пантера») відправляються разом зі своїми дітьми (Шахаді Джозеф Райт, Еван Алекс) в рідне містечко Аделаїди у відпустку. Але сімейна ідилія переривається посеред ночі появою перед їх будинком чотирьох незнайомців в дивних костюмах і масках, які стануть для Вілсонів їх найгіршим кошмаром.

Дивіться також український трейлер трилера «Ми». У кіно з 28 березня.

8 січня 2019,  15:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно з'явився офіційний український трейлер очікуваного трилера Джордана Піла «Ми», який повідомляє, що він вийде в український прокат одночасно з усім світом, 14 березня.

Нова картина від володаря премії «Оскар» Джордана Піла, який прославився завдяки гостросоціальному горор-трилеру «Геть», буде слідувати за молодою жінкою Аделаїдою Вілсон та її чоловіком Гейбом (зірки супергеройського екшену «Чорна пантера» Лупіта Ніонго та Вінстон Д'юк), які разом з дітьми вирушають в її рідне прибережне містечко, щоб провести там безтурботну відпустку. Вони й не підозрюють, що зовсім скоро моторошні гості-двійники перетворять їхнє життя на пекло. Шляху для втечі не існує — адже від себе не втечеш.

У цьому трилері також зіграють зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс та Яхья Абдул-Матін II з блокбастера «Аквамен».

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
26 грудня 2018,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового горор-трилера «Пастка» Джордан Піл представляє новий соціальний кошмар під назвою «Ми», чий перший трейлер вийшов на Різдво.

Події фільму «Ми» розгортаються в наш час на тлі знаменитого узбережжя Північної Каліфорнії і показують володарку премії «Оскар» Люпіту Ніонго в ролі Аделаїди Вілсон, жінки, яка повертається додому з чоловіком Гейбом (Вінстон Дьюк з «Чорної пантери») та двома дітьми (Шахаді Джозеф Райт, Еван Алекс) для ідилічної літньої відпустки. Але одного разу вночі вони бачать перед будинком чотирьох схожих на них людей, які одягнені в однаковий одяг і не збираються нікуди йти.

У світовий прокат трилер «Ми», де також знялися зірка серіалу «Оповідь служниці» Елізабет Мосс та Яхья Абдул-Матін II з «Аквамена», вийде навесні, 14 березня. Поки невідомо, чи покажуть новий фільм Піла в українських кінотеатрах.