Новини, в яких згадується Гільермо Родрігес

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

14 квітня 2017,  14:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з найколоритніших акторів шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» Гільєрмо Родрігес отримав шанс зіграти в масштабному фільмі «Вартові Галактики 2», на зйомках якого зустрів Кріса Претта, Курта Рассела та Дейва Батісту. Джеймс Ганн дав йому роль «поліцейського №2», і хоча весь цей сюжет виглядає жартом, кажуть, що сцена, в якій знявся Гільєрмо, все-таки справжня, а її події дійсно відбуватимуться на Землі.

Дізнатися, чи дійсно Вартові у кінці сиквела прибудуть на Землю, що цілком логічно напередодні «Месників: Війна нескінченності», можна буде в кіно з 4 травня.

14 грудня 2016,  00:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Користуючись відсутністю Дженніфер Лоуренс в соцмережах, її колега по «Пробудженню» Кріс Претт підколював акторку та шанувальників, обрізаючи її зі спільних фото. Лоуренс побачила це на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», розлютилася й помстилася акторові за його підколи, розфарбувавши разом з Джиммі Кіммелом та його помічником Гільєрмо цілий автобус з банером «Пробудження». Звичайно, з боку Претта.

Закоханих Лоуренс і Претта можна побачити в українському ТБ-ролику фільму, який вийде в кіно через два тижні.