Новини, в яких згадується Джеремі Харріс

8 червня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серйозний гангстер у втіленні Кріса Рока терпляче чекає в новому небагатослівному тизері на прем'єру 4 сезону хітової кримінальної антології «Фарго», яка затримується в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читати далі...
15 березня 2019,  14:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася трейлером драматичного трилера Джона Сталберга «Крипто» («Crypto»), сюжет якого побудований навколо криптовалюти.

Молодого й дуже розумного агента Мартіна (Бо Напп) відправляють в рідний Нью-Йорк, де він повинен розслідувати махінації з криптовалютою. Разом з другом дитинства Ерлом (Джеремі Гарріс), який є класним хакером, Мартін починає розкручувати складну схему з відмивання грошей за участю мафії, що ставить його життя під загрозу.

Також у фільмі знялися Курт Рассел, Люк Гемсворт і Алексіс Бледел.

Прем'єра «Крипто» на офіційний онлайн-платформах відбудеться 1 квітня.

9 травня 2018,  20:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений промо-ролик 7 серії 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», яка вийде через тиждень.

У даній серії «омана починається як будь-яка інша ідея, але закінчується катастрофою». Девід (Ден Стівенс) вечеряє з Королем тіней (Навід Негабан) і каже лиходієві, що знайде його тіло й спалить його. Ленні (Обрі Плаза) намагається звикнути до нового життя. Емі (Кетрін Аселтон) божеволіє. У Птономі (Джеремі Харріс) під ковдрою ховається вусата жінка. А в голові Сід (Рейчел Келлер) поселяється щось схоже на ембріон людини.

Російськомовна прем'єра серії «Chapter 15» («Глава 15») відбудеться ввечері 16 травня на телеканалі Fox Crime.

13 квітня 2018,  23:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 3 серії 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон» змушує задуматися про наслідки зміни майбутнього.

Девід (Ден Стівенс) розповідає Сід (Рейчел Келлер), що Сід з майбутнього прийшла до нього і написала повідомлення про Короля тіней: «Допоможи йому». Девід вирушає на пошуки таємничого ченця, і Амал Фарук (Навід Негабан) попереджає його, що цей монах є вельми заразним. Розум Птономі (Джеремі Харріс) підхоплює чорну інфекцію. Ленні (Обрі Плаза) просить Девіда про допомогу, а вусаті жінки кажуть, що Король тіней шукає абсолютну зброю.

Прем'єра серії «Chapter 11» («Глава 11»), яку зняла Сара Адіна, відбудеться ввечері 18 квітня на російськомовному каналі Fox Crime.

17 березня 2018,  02:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове промо-відео 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон» повідомляє, що гряде кінець всього.

Птономі (Джеремі Харріс) запитує у Сід (Рейчел Келлер), чи довіряє вона Девіду (Ден Стівенс), на що дівчина ствердно відповідає, що Девід — її чоловік. Підступний мутант Амал Фарук (Навід Негабан), відомий як Король тіней, обіцяє Девіду силу; команда, до якої приєднався Кларк (Хаміш Лінклейтер) з Division III, дізнається, що попереду на них чекає кінець всього; а загадкові вусаті жінки попереджають, що у Девіда немає права на помилку.

Дивіться ілюзорний промо-ролик 2 сезону «Легіон», де Девід ніяк не може возз'єднатися з Сід. Серіал повертається 3 квітня.

7 березня 2018,  01:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж за місяць до прем'єри компанія Marvel представила офіційний трейлер 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон».

В кінці попереднього сезону Девід Галлер (Ден Стівенс) опинився в полоні у загадкової сфери, але трейлер майбутніх серій показує, що з ним все добре, і що могутній мутант повернувся до своїх друзів. Сід (Рейчел Келлер) та Птономі (Джеремі Харріс) розпитують його про те, де він був, на що Девід відповідає, що він пам'ятає «дерева і... танці». Також трейлер представляє суперлиходія Амала Фарука (Навід Негабан), відомого як Король тіней, який інфікує людей своїм злом.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Легіон», де також повернуться Обрі Плаза, Ембер Мідфандер, Білл Ірвін, Джин Смарт, Хаміш Лінклейтер та Джемейн Клемент, відбудеться 3 квітня.

4 березня 2018,  20:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Що ти... приховуєш?»

Новий промо-ролик 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон» є божевільним 20-секундним міксом подій, які нас очікують в нових серіях.

Девід Галлер (Ден Стівенс) опиняється у колі буддійських ченців, які моляться; на сонячне світло в футуристичному контейнері, що нагадує труну, піднімають Амала Фарука (Навід Негабан), також відомого як Король тіней; Девід встановлює ментальний зв'язок з Птономі (Джеремі Харріс), поки природа навколо вибухає; а Сід (Рейчел Келлер) домовляється з Девідом, що між ними більше не буде секретів.

Також дивіться дивний вірусний промо-ролик 2 сезону «Легіон» з Обрі Плазою. Прем'єра сезону відбудеться 3 квітня.

13 листопада 2016,  00:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого місяця каст прийдешнього нестандартного супергеройського серіалу «Легіон» знатно повеселився на конвенції New York Comic Con, і ми зібрали звідти найяскравіші спільні фотографії цих акторів, включаючи кілька забавних селфі.

Читати далі...