Новини фільмів, в яких згадується Федеріко Альварес

21 березня 2024,  14:36 | Новини фільмів

Цього року культова науково-фантастична франшиза Рідлі Скотта «Чужий» повертається на великі екрани у продовженні під назвою «Чужий: Ромул».

Читати далі...
7 листопада 2018,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лісбет Саландер допомагає своєму союзнику втекти з аеропорту у другому фрагменті детективного трилера Федеріко Альвареса «Дівчина у павутинні», що був знятий у дусі Джейсона Борна.

Ґрунтуючись на романі Давида Лагеркранца, «Дівчина у павутинні» возз'єднає геніальну хакерку Лісбет Саландер (Клер Фой) та журналіста-детектива Мікаеля Блумквіста (Сверрір Гуднасон), і вони опиняться в епіцентрі глобальної змови кіберзлочинців та корумпованих чиновників. У даному фрагменті Лісбет прибуває в аеропорт, і коли її обличчя фіксує камера, виявляється, що вона в розшуку, і вся охорона починає на неї полювання. Хакерка зламує систему контролю аеропорту та звільняє з його камери Едвіна Нідема (Лакіт Стенфілд), експерта з безпеки АНБ, який їй потрібен для розслідування.

Дивіться також розширений український ТБ-ролик трилера «Дівчина у павутинні», який виходить в прокат у четвер, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.

2 листопада 2018,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті трилера «Дівчина у павутинні» Лісбет Саландер приймає ванну після важкого дня, як раптом в її квартиру проникає кілер, і їй доводиться боротися за своє життя.

Фільм «Дівчина у павутинні», який зняв режисер хітового горора «Не дихай» Федеріко Альварес, покаже, як геніальна і безстрашна хакерка Лісбет Саландер (Клер Фой) та журналіст Мікаель Блумквіст (Сверрір Гуднасон) будуть розслідувати раптову смерть видатного розробника штучного інтелекту. Розслідування виведе їх на ворога Лісбет з минулого, і вони опиняться в епіцентрі глобальної змови кіберзлочинців та корумпованих чиновників.

Дивіться також український ТБ-ролик «Дівчина у павутинні», де найнебезпечніша дівчина в світі зустрічає гідну суперницю. У кіно з 8 листопада.

31 жовтня 2018,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику детективного трилера «Дівчина у павутинні» найнебезпечніша дівчина у світі зустрічає гідну суперницю.

Дівчина з тату дракона Лісбет Саландер (Клер Фой) повертається на великі екрани у перезапуску своєї франшизи «Дівчина у павутинні». На цей раз вона та її друг і напарник Мікаель Блумквіст (Сверрір Гуднасон) візьмуться за нове ризиковане розслідування, яке зіштовхне геніальну хакерку з людиною з її минулого її сестрою Каміллою Саландер (Сільвія Гукс). І новий ТБ-ролик показує, що вона є не менш небезпечною, ніж сама Лісбет.

Трилер «Дівчина у павутинні» є одним з 10 найбільш очікуваних фільмів листопада за версією Kinofilms.ua, куди також входять картини «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Робін Гуд».

В кінотеатри України фільм Федеріко Альвареса прибуде 8 листопада.

15 жовтня 2018,  19:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Листопад готує кінопрем'єри двох очікуваних сиквелів «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», які підходять для сімейного перегляду, пригодницького екшену «Робін Гуд», нового фільму з Кірою Найтлі «Колетт», байопіку «Богемна рапсодія» та українського історичного бойовика «Король Данило».

Читати далі...
17 вересня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Sony Pictures поділилася новим трейлером детективного трилера «Дівчина у павутинні», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

У перезапуску франшизи, заснованої на романах письменників Стіга Ларссона і Давида Лагеркранца, знаменита хакерка Лісбет Саландер (зірка «Корони» Клер Фой) береться за нове розслідування. Її увагу привертає раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту, і разом зі своїм напарником журналістом Мікаелем Блумквістом (Сверрір Гуднасон) Лісбет потрапляє в епіцентр глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників, підбираючись все ближче до свого найнебезпечнішого ворога.

Компанію Фой і Гуднасону в екранізації роману Лагеркранца складуть Сільвія Гукс, Лейкіт Стенфілд, Вікі Кріпс, Мікаел Персбрандт і Стівен Мерчант.

У нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів фільму «Дівчина у павутинні». Прем'єра картини Феде Альвареса відбудеться 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
7 червня 2018,  01:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Sony Pictures поділилася невеликим тизером з офіційним логотипом свого очікуваного фільму «Дівчина, яка застрягла в павутині», чий дебютний трейлер прибуде в четвер.

«Дівчина, яка застрягла в павутині» є перезапуском американської адаптації серії шведських детективних романів про дівчину-хакера Ліcбет Саландер та детектива-журналіста Мікаеля Блумквіста, яку в 2011 році почала «Дівчина з тату дракона».

Цього разу роль Лісбет виконає зірка серіалу «Корона» Клер Фой, а Мікаеля зіграє Сверрір Гуднасон, відомий завдяки байопіку «Борг проти Макінроя».

Прем'єра картини Федеріко Альвареса відбудеться в жовтні.

4 листопада 2016,  20:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студия Sony Pictures хочет, чтобы «Девушку, которая застряла в паутине» снял режиссер успешного хоррора «Не дыши» Федерико Альварес.

Читати далі...