Тетяна МасланіTatiana Maslany

Тетяна Маслані / Tatiana Maslany
Народилася 22 вересня 1985
100%
1
0%
0

Фільмографія Тетяни Маслані

Жінка-Галк: Адвокатка (2022) ... Jennifer Walters
Перрі Мейсон (2020) ... Sister Alice
Pink Wall (2019) ... Jenna, продюсер (сопродюсер)
Троє з небес: Історії Аркадії (2018) ... Aja
Жінка, яка любить жирафів (2018) ... Young Anne
Час відплати (2018) ... Petra
Son Lux: All Directions (2018) ... Mother
Souls of Totality (2017) ... Lady 18
Touch (2017) ... продюсер
Відео з участю Тетяни Маслані

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тетяни Маслані. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тетяни Маслані

Написати коментар...
Написати коментар...