Новини, в яких згадується Кріс Вуд

12 січня 2024,  17:46 | Новини серіалів

Цієї зими стримінгова платформа Netflix порадує шанувальників франшизи «Володарі всесвіту» новим мультсеріалом «Володарі всесвіту: Революція». І його головні герої будуть говорити голосами зірок серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
5 червня 2018,  23:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», де Землі загрожують Темні криптонці.

Кара (Мелісса Бенойст) дізнається про підлі плани Серени (Анджалі Джай) щодо Землі. Супергьорл, Мон-Ел (Кріс Вуд) та Алура (Еріка Дюранс) придумують план, як зупинити її, перш ніж вона добереться до нашої планети. Дж'онн (Девід Хервуд) готується попрощатися зі своїм батьком М'іррном Дж'оннзом (Карл Ламблі).

Прем'єра серії «Make it Reign» («Хай буде Рейн»), яку зняв Армен В. КеворкянФлеш»), відбудеться за українським часом 12 червня.

«Супергьорл» разом з іншими супергеройськими серіалами каналу The CW продовжена на наступний сезон.

28 травня 2018,  20:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Годину тому канал The CW поділився ексклюзивним хвилинним фрагментом майбутньої 20 серії 3 сезону «Супергьорл», в якому на головну героїню чекає шокуюче відкриття.

Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Мон-Ел (Кріс Вуд) прибувають на дрейфуючий в космосі уламок планети, де супергероїня знаходить Криптоніанський меморіал, встановлений в пам'ять загиблих під час знищення Криптону. Раптово їх оточують літаючі роботи, які вимагають, щоб герої представилися. Але не встигають вони нічого сказати, як роботів відправляє геть жінка в блакитній сукні з символом будинку Елів, в якій Супергьорл впізнає свою матір Алуру (Еріка Дюранс).

Дивіться також промо-ролик серії «Темна сторона Місяця», чия прем'єра відбудеться 29 травня за українським часом.

23 травня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Порятунок майбутнього розкриває минуле в 20 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) виявляється шокована відкриттям, що частина Криптону вижила, коли разом з Мон-Елом (Кріс Вуд) прибуває на дрейфуюче в космосі місто і зустрічає там свою матір Алуру (Еріка Дюранс). Тим часом на Алекс (Кайлер Лі) нападають, коли вона сидить з Рубі (Емма Трамбле), а Лєна (Кеті МакГрат) роздумує, як далеко вона готова піти, щоб утримати Рейн (Одетт Еннейбл) в камері.

Серія «Dark Side of the Moon» («Темна сторона Місяця») вийде на екрани 29 травня за українським часом.

22 травня 2018,  00:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фрагменті 19 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» команда шукає спосіб зцілити полонену Вбивцю світів.

Супергьорл (Мелісса Бенойст), Мон-Ел (Кріс Вуд), Вінн (Джеремі Джордан) та Лєна (Кеті МакГрат) знаходяться в лабораторії, де Лєна вводить Рейн (Одетт Еннейбл) сироватку, яка світиться як криптоніт, але організм Вбивці світів її відкидає. Рейн обіцяє Лєні, що як тільки вона вибереться з камери, то спершу вирве її хребет, а після розколе планету на дві частини. Аби більше це не слухати, Лєна включає захисне поле, крізь яке не може бачити жоден криптонієць. Супергьорл обурюється, що Лєна приховала ще одну технологію, яка може нашкодити її расі. Але міс Лютор не збирається вибачатися.

Що станеться далі в новій серії «Супергьорл», ви дізнаєтеся у вівторок, 22 травня.

18 квітня 2018,  00:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гнів робить героїв неконтрольованими в промо-ролику 15 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», що розповідає про пригоди кузини Супермена.

Супергьорл (Мелісса Бенойст) повинна працювати разом з Дж'онном (Девід Хервуд), щоб розібратися з хаосом, створеним в DEO психічними силами М'ірнна Дж'онзза (Карл Ламблі). Мон-Ел (Кріс Вуд) вчить Кару бойовим технікам, які він опанував в майбутньому для боротьби із Вбивцями світів.

Серія «In Search of Lost Time» («У пошуках втраченого часу»), режисером якої є Енді Армаганян, вийде на екрани 24 квітня за українським часом.

23 січня 2018,  18:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Рейн (Одетт Еннейбл) планує свій наступний крок, Супергьорл (Мелісса Бенойст) рятує свою подругу в 12 серії 3 сезону.

Синопсис серії говорить, що Морган Едж (Адріан Пасдар) звинувачує Лєну (Кеті МакГрат) в змові з метою вбити його, і Кара приходить їй на допомогу. Промо-ролик також показує, як Лєну хтось отруїв, а черговий гала-вечір закінчується битвою, в якій Супергьорл допоможе Мон-Ел (Кріс Вуд).

Серія «For Good» («Заради добра») вийде на екрани 30 січня за українським часом.

11 січня 2018,  01:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легіон супергероїв збирається в розширеному промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Супергьорл».

Опинившись в комі після поєдинку з Рейн (Одетт Еннейбл), Кара (Мелісса Бенойст) змушена пройти випробування в своїй підсвідомості, щоб прокинутися і допомогти своїм друзям. Поки місто залишається без захисту, Вінн (Джеремі Джордан) пропонує створити Легіон супергероїв, куди увійдуть Мон-Ел (Кріс Вуд), Сатурнгьорл (Емі Джексон) та Брейніак 5 (Джессі Рат).

«Супергьорл» повертається на екрани 16 січня за українським часом.

14 листопада 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) возз'єднується з Мон-Елом (Кріс Вуд) в 7 серії 3 сезону «Супергьорл».

Супергьорл разом зі своєю командою займається розслідуванням інопланетного корабля, який приземляється в води під Нешнл-Сіті, де виявляє свого коханого Мон-Ела, але він здається не тим хлопцем, якого вона знала. Тим часом Хенк (Девід Хервуд) намагається налагодити стосунки зі своїм батьком (Карл Ламблі), а Саманта (Одетт Еннейбл) звертається до своєї відстороненої матері (Бетті Баклі), щоб отримати відповіді на хвилюючі її питання.

Серія «Wake Up» («Прокинься») вийде на екрани 21 листопада за українським часом. Через тиждень за нею послідує масштабний кросовер «Супергьорл», «Стріли», «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня».