Новини серіалів, в яких згадується Еллі Бамбер

24 вересня 2022,  10:24 | Новини серіалів

Платформа Disney Plus вирішила знімати серіали не тільки про супергероїв та всесвіт «Зоряні війни» і цієї осені представить перший сезон фентезі «Віллоу», головну роль в якому виконає Ворвік Девіс, відомий завдяки ролям професора Флитвіка та гобліна Ґрипхука у фільмах про Гаррі Поттера.

Читати далі...
26 грудня 2019,  16:01 | Новини серіалів

Зірка екшену «Кінгсман: Таємна служба» Софі Куксон опиняється в центрі секс-скандалу за участю британських політиків в яскравому трейлері міні-серіалу «Суд над Крістін Кілер» («The Trial of Christine Keeler»).

Біографічний міні-серіал, який написала володарка премії BAFTA Аманда Коу, буде свіжим поглядом на одну з найбільш скандальних британських історій ланцюг подій в 1960-х роках, який став відомим як Справа Проф'юмо. У її центрі опиняється 19-річна Крістін Кілер (Куксон), молода дівчина, яку могутній політичний істеблішмент, де домінували чоловіки, прагнув використати та змусити замовкнути, але яка відмовилася грати за їхніми правилами.

Разом з Куксон тут з'являться Джеймс Нортон, Бен Майлз та Еллі Бамбер. Прем'єра міні-серіалу «Суд над Крістін Кілер» відбудеться 29 грудня.

3 грудня 2018,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC підготував нову екранізацію відомого драматичного роману Віктора Гюго «Знедолені», яка буде складатися з 6 серій.

Головним героєм «Знедолених» виступає колишній в'язень Жан Вальжан (Домінік Вест), який втік з каторги і вирішив почати життя з чистого аркуша. Він став шанованою людиною і удочерив сироту Козетту (Еллі Бамбер), але через багато років він знову стикається зі своїм давнім ворогом інспектором Жавером (Девід Ойелоуо), який присягнувся зловити Вальжана. Мати Козетти Фантіну грає Лілі Коллінз.

Прем'єра міні-серіалу «Знедолені» очікується на початку 2019 року.

Найвідомішою адаптацією роману Гюго є мюзикл «Знедолені» з Г'ю Джекманом та Енн Гетевей, який отримав 3 «Оскара».