Новини, в яких згадується Джордан Піл

14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Читати далі...
9 червня 2022,  17:27 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures поділилася сьогодні в мережі фінальним трейлером нового загадкового трилера «Ноу», який зняв творець хітових стрічок «Пастка» та «Ми» Джордан Піл. І тепер більш-менш ясно, у чому полягає його сюжет.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Антебеллум»
Коли остання плантація перетвориться на попіл
17 вересня 2020,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька років тому режисер Джордан Піл потряс світ, знявши незвичайний горор-трилер «Пастка», де замість фантастичних привидів і монстрів, глядачів лякали справжніми проблемами нашого часу, як расизм і дискримінація. Так на світ з'явився новий піджанр фільмів жахів, соціально-психологічний горор-трилер про життя афроамериканців в сучасній білій Америці (це моя неофіційна назва), який не тільки лякає своїми реалістичними кошмарами, а й знайомить глядачів з проблемою расизму впритул і спонукає їх говорити про це. І новий горор-трилер із загадковою назвою «Антебеллум» від продюсерів «Пастки» якраз на всі сто відсотків підходить під опис даного піджанру.

Читати далі...
17 серпня 2020,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з пандемією COVID-19 світова та українська дати прем'єр очікуваного горора «Кендімен» були перенесені знову з вересня на 15 жовтня.

Читати далі...
29 липня 2020,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив офіційний трейлер свого науково-фантастичного серіалу жахів «Країна Лавкрафта», який показує величезного монстра в дусі хітового серіалу «Дивні дива».

Читати далі...
14 липня 2020,  14:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони чекали на тебе. І якщо вони оберуть тебе, порятунку не буде. З'явився новий трейлер науково-фантастичного горора «Антебеллум», який розкриває, що тут мова піде не про подорожі в часі, а про щось в дусі серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
7 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви ризикнете сказати його ім'я п'ять разів? Студія Universal Pictures вирішила нагадати нам, що цієї осені в кінотеатрах на нас буде чекати жах під назвою «Кендімен», поділившись його новим атмосферним тизером.

Читати далі...
4 червня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітових горорів «Пастка» і «Ми» Джордан Піл та режисер фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» Джей Джей Абрамс представляють новий драматичний жах під назвою «Країна Лавкрафта».

Читати далі...
21 травня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне загадковим чином потрапляє в часи рабства і намагається повернутися в рідне 21 століття в новому трейлері горор-трилера «Антебеллум».

Читати далі...
6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.

4 січня 2020,  23:40 | Новини серіалів

Ця команда не така проста, як може здатися на перший погляд. Компанія Amazon опублікувала в мережі офіційний трейлер свого нового серіалу «Мисливці» з лауреатом премії «Оскар» Аль Пачіно у головній ролі.

Серіал від продюсера Джордана Піла, у якого також є премія «Оскар», був натхненний реальними подіями, які відбулися в Нью-Йорку у 1977 році, і покаже, як різноманітна банда мисливців на нацистів під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно) розкриває, що сотні втікачів від правосуддя нацистів живуть в США. І вони вирішують зробити те, що зробив би крутий загін лінчувателів: вирушають в кривавий квест за помстою і правосуддям. Але незабаром вони виявляють далекосяжну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів, які хочуть продовжити геноцид.

Разом з Аль Пачіно боротися з нацистами буде зірка франшизи «Персі Джексон» Логан Лерман. Прем'єра серіалу «Мисливці» відбудеться наприкінці зими, 21 лютого.

22 листопада 2019,  19:02 | Новини серіалів

Нацисти, тремтіть. Лауреат премії «Оскар» Аль Пачіно йде за вами в трейлері драматичного серіалу «Мисливці», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Amazon Prime Video.

Натхненний реальними подіями, серіал від продюсера Джордана Піла, який зняв відомі горор-трилери «Геть» і «Ми», слідує за різноманітною групою нацистських мисливців в 1977 році в Нью-Йорку під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно), які виявляють, що сотні втекли нацистів живуть в Америці. І тому вони роблять те, що зробив би будь-який загін лінчувальників: відправляються в кривавий квест у пошуках помсти і справедливості. Але незабаром вони виявляють далекоглядну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів щодо геноциду.

Точної дати прем'єри у серіалу «Мисливці» поки немає, але вона відбудеться в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

11 липня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуді і Бо Піп готові до своєї наймасштабнішої пригоди в новому українському ТБ-ролику комедійного мультфільму «Історія іграшок 4».

Четверта та ймовірно фінальна глава пригод наших улюблених іграшок, яка почалася в далекому 1995 році, відправить ковбоя Вуді (Том Генкс) в небезпечну і незабутню подорож по слідах іграшки Виделика (Тоні Гейл), що втік. Допомагати йому в складних пошуках буде давня подруга Бо Піп (Енні Поттс), космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) і дивна парочка Качка (Кіген-Майкл Кі) та Кролик (Джордан Піл).

Квитки на мультфільм «Історія іграшок 4» ви знайдете в нашій афіші.

7 червня 2019,  14:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Історія іграшок 4» представляє двох страшних ляльок Габбі-Габбі і Вінсента.

Читати далі...