Новини, в яких згадується Джон Лукас

20 вересня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Праведні Джемстоуни» Адам Дівайн не може жити без свого смартфона в трейлері американської комедії на злободенну тему «Джексі», яку написали і зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі» Джон Лукас та Скотт Мур.

У Філа (Дівайн) є серйозна залежність — він не представляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні топи про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі (зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн) лайф-коучем, віртуальним асистентом і чирлидером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Побачити комедійну стрічку «Джексі», де разом з Дівайном з'являться актори Александра Шипп, Майкл Пенья, Шарлін Йі та Джастін Гартлі, буде можливо в кінотеатрах України з 10 жовтня.

Рецензія на фільм «Дуже погані матусі 2»
Скоростиглий різдвяний сіквел
28 грудня 2017,  00:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після «Хто в домі тато 2» комедія «Дуже погані матусі 2» є другим святковим сіквелом до посередньої, але неодноразово окупившої себе в прокаті комедії про батьків, які намагаються бути кращими для своїх дітей, але потім втручається життя або дідусі/бабусі, і всі свята летять шкереберть. Чи змогли ці матусі перевершити у своєму святковому божевіллі татусів?

Читати далі...
29 червня 2017,  02:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан знову йдуть у відрив в першому трейлері комедії «Різдво дуже поганих матусь». Вони вирішують не піддаватися передсвятковому стресу і просто веселитися, але тут до них в гості приїжджають мами у втіленні Сьюзен Сарандон, Крістін Баранскі й Шеріл Хайнс... Так, звучить дуже схоже на «Хто в домі тато 2», зате в цьому трейлері є справжня новорічна атмосфера, яка викличе у вас ностальгію по зимовим святам.

У світовий прокат комедія від режисерів оригіналу Джона Лукаса і Скотта Мура, де також повернеться Джей Ернандес, прибуде в листопаді.