Новини, в яких згадується МакКенна Грейс

30 січня 2024,  19:21 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures представила повноцінний трейлер очікуваного науково-фантастичного екшену «Мисливці на привидів: Крижана імперія», що об'єднує дві команди мисливців перед обличчям крижаного Апокаліпсиса.

Читати далі...
21 березня 2023,  12:26 | Новини фільмів

Кінокомпанія Sony Pictures повідомила про початок знімального процесу продовження науково-фантастичної стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що отримало назву «Мисливці на привидів: Пекельна кухня» («Ghostbusters Hell's Kitchen»).

Читати далі...
4 грудня 2020,  14:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії 4 сезону комедійного серіалу «Дитинство Шелдона», яка в четвер вийшла на американському телебаченні, віра пастора Джеффа проходить серйозне випробування, оскільки в його табір відправляють Шелдона і Пейдж.

Читати далі...
9 грудня 2019,  18:53 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Пол Радд відкриває стару пастку для привидів у першому трейлері науково-фантастичного фільму Джейсона Райтмана «Мисливці на привидів: З того світу».

Успадкувавши старий покинутий будинок, родина, яку втілюють Керрі Кун, Маккенна Грейс та Фінн Вулфард, переїздить у маленьке містечко. Їхня поява збігається у часі з надзвичайною активністю паранормальних сил, які перевертають звичне життя довкола з ніг на голову. Час настав! Нове покоління мисливців на привидів має будь що з’ясувати природу таємничого спадку і ліквідувати наслідки небувалих масштабів!

Разом з релізом трейлера стало відомо, що в українські кінотеатри пригода «Мисливці на привидів: З того світу» прибуде наступного літа, 9 липня.

6 грудня 2019,  01:44 | Новини фільмів

Кінокомпанія Amazon продовжує підкорювати світ великого кіно і на цей раз вона поділилася трейлером зворушливої драматичної комедії «Нульовий загін», в якій знялися лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та Віола Девіс.

Фільм режисерського дуету Bert & Bertie відправить глядача в провінційну Джорджію 1977 року і покаже пригоди дівчинки-бунтарки на ім'я Крістмас Флінт (МакКенна Грейс з блокбастера «Капітан Марвел»), яка живе удвох з батьком та мріє про подорожі відкритим космосом. Тому коли вона дізнається про конкурс талантів від NASA, то вирішує зібрати свою команду дівчаток-скаутів, щоб перемогти в ньому. Таким чином самотня Крістмас знаходить подруг на все життя.

Прем'єра «Нульового загону» онлайн відбудеться у січні. А поки що в українських кінотеатрах можна подивитися інший фільм від Amazon пригодницьку драму «Аеронавти» з Фелісіті Джонс і Едді Редмейном.

28 червня 2019,  15:56 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Месники: Завершення» Пол Радд поділився відеоповідомленням, де розкрив, що візьме участь у зйомках науково-фантастичного фільму «Мисливці за привидами 3».

Читати далі...
30 травня 2019,  02:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри прибув новий моторошний трейлер містичного горора «Анабель 3», в якому візьмуть участь подружжя Ворренів у втіленні Віри Фарміги і Патріка Вілсона.

Нова глава франшизи «Закляття», яка почалася в 2013 році, покаже повернення на великі екрани знаменитих демонологів Лоррейн та Еда Ворренів, які замикають у своєму будинку одержиму демоном ляльку Анабель. Але коли вони їдуть з дому і залишають свою 10-річну доньку Джуді (МакКенна Грейс з «Капітана Марвел») з нянею Мері (Медісон Айсмен з «Джуманджі»), Анабель звільняється, і дівчатка опиняються в страшній небезпеці.

Дивіться також перший український трейлер «Анабель 3». У кіно з 27 червня.

11 травня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові передивитися супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» в комфорті у себе вдома? Його свіжий трейлер розкриває, що це стане можливим вже наприкінці місяця.

Читати далі...
1 квітня 2019,  15:21 | Оновлення

Опубліковано перший український трейлер горору Гарі Добермана «Аннабель 3» кіновсесвіту «Закляття» Джеймса Вана.

Нова частина серії спін-оффів «Закляття» буде присвячена подружжю Ворреном (Патрік Вілсон, Віра Фарміга), дія фільму розгорнеться в той період, коли лялька Аннабель вже зберігалася в їх колекції проклятих речей.

У центрі сюжету опиняться їхня дочка Джуді (МакКенна Грейс), її няня Мері (Медісон Айсмен) та їх подруга Даніела (Кеті Саріф).

За сюжетом Даніела з цікавості проникає в кімнату проклятих артефактів, тим самим, допомагаючи Аннабель вивільнитися і пробудити інших злих духів.

Прем'єра фільму «Аннабель 3» запланована на 27 червня.

31 березня 2019,  14:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Віра Фарміга і Патрік Вілсон повертаються в образах мисливців за привидами Лоррейн та Еда Ворренів в офіційному трейлері містичного фільму жахів «Анабель 3».

Бажаючи утримати Анабель від нових вбивств, демонологи Лоррейн і Ед Воррени (Фарміга і Вілсон) закривають одержиму ляльку в кімнаті артефактів у себе вдома, помістивши її за освячене скло і заручившись благословенням священика. Але ніч кошмарів наближається, коли Анабель пробуджує всіх злих духів в кімнаті, ціллю яких стає 10-річна дочка Ворренів Джуді (МакКенна Грейс з фільмів «Капітан Марвел» і «Я, Тоня») та її друзі.

Світова прем'єра горора, сценаристом і продюсером якого є Джеймс Ван, відбудеться в червні. Чекаємо оголошення дати української прем'єри.

16 березня 2019,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим тизером містичного горора «Анабель 3», який повідомляє, що офіційною назвою фільму буде «Annabelle Comes Home» («Анабель відправляється додому»).

У третьому фільмі про демонічну ляльку Анабель актори Віра Фарміга і Патрік Вілсон повернуться в образах мисливців за привидами і дослідників паранормальних явищ Лоррейн та Еда Ворренів з фільмів «Закляття».

Також компанію їм складуть актриси Маккенна ГрейсКапітан Марвел», «Я, Тоня») і Медісон АйсменДжуманджі: Поклик джунглів», «Страшилки 2»).

Тизер розкриває, що у світовий прокат «Анабель 3» вийде 28 червня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його української прем'єри.

5 березня 2019,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутній супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» не тільки розповість історію становлення нової супергероїні, але і заповнить прогалини в біографії улюбленого Ніка Ф'юрі.

Читати далі...
1 березня 2019,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios поділилася музичним ТБ-роликом супергеройського екшену «Капітан Марвел», в якому нас переносить в 90-ті пісня групи Republica «Ready to Go». Сподіваємося, що саундтрек фільму виявиться не менш запальним.

Читати далі...
18 вересня 2018,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до прибуття наймогутнішої супергероїні всесвіту Marvel? Тоді дивіться офіційний трейлер науково-фантастичного екшену «Капітан Марвел».

Читати далі...