Новини фільмів, в яких згадується Джек Грейзер

30 січня 2021,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Міган Гуд, яка в супергеройському екшені «Шазам!» втілила дорослу Дарлу, повідомила, що зйомки його сиквела «Шазам: Лють богів» стартують у травні.

Читати далі...
3 червня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий художник BossLogic вирішив нарешті виправити ту фінальну сцену супергеройського екшену «Шазам!», в якій в камео частково з'явився Супермен.

Читати далі...
9 травня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за одержимим демоном клоуном? Студія Warner Bros. Pictures поділилася сьогодні першим тизер-трейлером фільму жахів «Воно 2», який показує дорослу Беверлі Марш у втіленні номінантки на премію «Оскар» Джессіки Честейн.

Читати далі...
25 квітня 2019,  15:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Андрес Мускетті поділився першим кадром очікуваного фільму жахів «Воно 2», який представляє дорослого Білла Денбро у втіленні Джеймса МакЕвоя.

Читати далі...
4 квітня 2019,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Яку суперздібність ви б обрали для себе? На честь всеукраїнської прем'єри супергеройського екшену «Шазам!» дивимося його новий дубльований ТБ-ролик.

Читати далі...
28 березня 2019,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шазам розважає перехожих і ловить автобус в першому українському ТБ-ролику свого сольного супергеройського екшену, який виходить в прокат через тиждень.

Читати далі...
22 березня 2019,  21:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шазам знову стає Біллі Бетсоном у дебютному фрагменті супергеройського фільму «Шазам!», заснованого на коміксах DC.

В екшені «Шазам!» тінейджер Біллі Бетсон (Ешер Енджел) зустрічає дивного Чарівника (Джимон Гонсу) і той наділяє його здатністю за допомогою одного слова перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). І в даному фрагменті Біллі/Шазам тихо пробирається в дім своїх нових прийомних батьків разом з другом Фредді Фріманом (Джек Ділан Грейзер), де про їхню таємницю дізнається маленька Дарла (Фейті Герман). Біллі/Шазам розповідає Дарлі, як він став таким, знову згадує слово «Шазам!» і стає самим собою. Правда, в ході його зворотного перетворення в будинку вибиває пробки.

Минулого тижня Закарі Лівай прогулявся по Таймс-сквер, де зробив фото на тлі гігантських постерів «Шазама!». У кіно з 4 квітня.

5 березня 2019,  00:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рівно за місяць до прем'єри свого нового супергеройського екшену «Шазам!» студія Warner Bros. представила його другий офіційний (і, схоже, фінальний) трейлер.

Фільм Девіда Ф. Сандберга, заснований на коміксах DC, покаже пригоди 14-річного хлопця Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який зустрічає таємничого Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує суперздатність перетворюватися на дорослого куленепробивного супергероя Шазама (Закарі Лівай). Розповівши про свої сили найкращому другові Фредді Фріману (Джек Ділан Грейзер), Біллі насолоджується своїм новим життям в якості Шазама, як раптом на його місто нападає суперлиходій доктор Сівана (Марк Стронг), і Біллі/Шазаму доводиться швидко подорослішати, щоб його перемогти.

«Шазам!» буде єдиним екшеном всесвіту DCEU, який вийде на екрани у 2019 році. Українські глядачі зможуть побачити його в кінотеатрах з 4 квітня .

12 лютого 2019,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перше відео про створення супергеройського фільму «Шазам!» розповідає детальніше про нового супергероя з світу DC і про те, чим він відрізняється від своїх колег.

У своєму супергеройському екшені режисер Девід Ф. Сандберг представить світу нового героя на ім'я Шазам (Закарі Лівай), у якого при потребі за допомогою всього одного слова перетворюється 14-річний сирота Біллі Бетсон (Ешер Енджел). Він отримує цю можливість, коли заступається за свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), і після вони разом тестують сили Шазама з дитячою цікавістю та безстрашністю. На відміну від багатьох інших супергероїв, Біллі подобаються його надздібності і те, що він став супергероєм, і хлопчик з нетерпінням чекає першої битви зі своїм суперлиходієм, яким виявляється доктор Сівана (Марк Стронг).

Дивіться також новий трейлер екшену «Шазам!​», який показує поєдинок Шазама з доктором Сіваною. У кіно з 4 квітня.

22 січня 2019,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія Warner Bros. Pictures поділилася хвилинним трейлером наступного супергеройського екшену від DC «Шазам!», який показує нові моменти з його головним лиходієм доктором Сіваною.

«Шазам!​» представить нового незвичайного супергероя всесвіту DCEU, де живуть Диво-жінка і Аквамен, який в душі залишається звичайним тінейджером. Просто одного разу 14-річний Біллі Бетсон (Ешер Енджел) захищає свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер) від хуліганів, звертає на себе увагу якогось Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує суперздібність за допомогою всього одного слова «Шазам» перетворюватися на дорослого супергероя (Закарі Лівай). І тепер Біллі/Шазаму належить захищати світ від небезпечних суперлиходіїв, як доктор Сівана (Марк Стронг), з яким у них очікується поєдинок у дусі Людини із сталі.

Українська прем'єра фільму «Шазам!» очікується навесні, 4 квітня.

28 грудня 2018,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Японський ТБ-ролик супергеройського екшену «Шазам!» показує перетворення тінейджера Біллі Бетсона на дорослого супергероя Шазама.

Нова частина всесвіту DC, яку зняв режисер Девід Ф. Сандберг, розповість про незвичайного супергероя Шазама (Закарі Лівай). Він не існує сам по собі, а з'являється лише тоді, коли його ім'я озвучує 14-річний школяр Біллі Бетсон (Ешер Енджел). Біллі заслужив вміння перетворюватися на куленепробивного супергероя, коли заступився за свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), і тепер вони захищають свій район від злочинців, які вечорами грабують магазини. Але незабаром Біллі/Шазаму доведеться зіткнутися з кимось значно більш небезпечним суперлиходієм доктором Сіваною (Марк Стронг).

Нещодавно з'явився другий постер фільму «Шазам!», який дозволяє розглянути костюм головного героя в повний зріст. У кіно з 4 квітня 2019 року.

4 вересня 2018,  14:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія DC поділилася хвилинним ТБ-роликом супергеройського фільму «Шазам!», який по суті є скороченою версією трейлера без нових моментів.

Нова глава DCEU бере комедійний напрямок і покаже, як тінейджер-сирота Біллі Бетсон (Ешер Енджел) зустрічає загадкового Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує надздібності. Тепер за допомогою одного чарівного слова Біллі може перетворюватися на крутого дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай), і разом зі своїм зведеним братом Фредді Фріманом (Джек Ділан Грейзер), який знає про супергероїв усе, хлопець вирішує допомагати людям.

Дивіться український трейлер «Шазам!», чия прем'єра відбудеться у квітні 2019 року.

22 липня 2018,  15:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося в офіційному українському дубляжі свіжі трейлери фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройських екшенів «Аквамен» і «Шазам!» та наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», які студія Warner Bros. представила вчора на конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...