Новини, в яких згадується Софія Лілліс

23 березня 2023,  12:57 | Новини фільмів

Сьогодні, 23 березня, в українських кінотеатрах стартують допрем'єрні покази пригодницького фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» з Крісом Пайном у головній ролі, на честь чого ми представляємо новий дубльований трейлер.

Читати далі...
24 січня 2023,  23:44 | Новини фільмів

Пригоди чекають! У мережі з'явився новий трейлер пригодницього фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» від режисерів Джона Френсіса Дейлі та Джонатана Голдштейна, яке обіцяє стати одним з найбільш очікуваних фільмів весни.

Читати далі...
6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
21 липня 2022,  23:59 | Новини фільмів

Зірка «Стартрека» Кріс Пайн очолює команду безстрашних злодіїв у першому трейлері пригодницького фентезі «Підземелля і дракони», який був представлений у четвер у рамках конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
30 квітня 2022,  11:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася тизером очікуваної екранізації гри «Підземілля драконів», який повідомляє, що вона називатиметься «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» («Підземілля драконів: Честь серед злодіїв»).

Читати далі...
20 листопада 2020,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Amazon Prime поділилася атмосферниv трейлером очікуваної драми «Дядько Френк», який повідомляє, що його онлайн-прем'єра відбудеться на американський День подяки, тобто 25 листопада.

Читати далі...
16 листопада 2020,  23:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки за вікном туманна осінь, пропонуємо вам не нудьгувати і не піддаватися хандрі, а заварити чашку смачного чаю і поринути в захоплюючі історії, які можна розтягнути на цілий тиждень (а то й два, якщо дивитися по одній серії в день). Для цього ми підготували спеціально для вас добірку найцікавіших та найбільш інтригуючих міні-серіалів 2020 року.

Читати далі...
1 квітня 2020,  19:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Занадто багато пари, занадто багато пари!» Зірки горора «Воно» Софія Лілліс і Вайатт Олефф відриваються в новому закулісному відео серіалу «Мені це не подобається», що показує невдалі дублі 1 сезону.

Читати далі...
18 березня 2020,  18:38 | Новини серіалів

«Дорогий щоденник, йди нах*й!» Зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс нагадує Керрі з однойменного роману Стівена Кінга в розширеному фрагменті комедійно-драматичного серіалу «Мені це не подобається», який ви вже можете подивитися на Netflix.

Серіал «Мені це не подобається», творцями якого виступають Джонатан Ентвістл та Крісті Голл, розповідає про 17-річну американську дівчину на ім'я Сідні Новак (Лілліс), яка намагається впоратися з викликами старшої школи, труднощами в родині, своєю сексуальністю, що тільки зароджується... і загадковими суперздібностями, які починають пробуджуватися всередині неї. В даному відео вона розповідає, що переїхала з родиною до Пенсільванії два роки тому і що вважає себе звичайнісінькою дівчиною. Що ж, скоро це зміниться.

Компанію Лілліс в цій підлітковій драмеді складає її колега по франшизі «Воно» Вайатт Олефф, який також зіграв у «Вартових Галактики 2».

3 лютого 2020,  23:55 | Новини фільмів

Перемігши кровожерного Пеннівайза, зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс стикається з новим монстром не менше моторошною відьмою в дубльованому трейлері фільму жахів «Гретель і Гензель».

У своєму новому фільмі жахів американський режисер Оз Перкінс представить арт-хаусний погляд на казку братів Грімм про брата і сестру, який заблукали в лісі і вийшли до будиночка відьми. Хоробра Гретель (Лілліс) та її молодший брат Гензель (Семмі Лікі) приймають запрошення відьми (Еліс Крайдж) повечеряти в її домі, оскільки дуже втомилися і зголодніли, але незабаром Гретель починає підозрювати, що люб'язність відьми є нещирою і зауважує, що навколо відбуваються жахливі речі. Чи вдасться сестрі врятувати себе і свого брата?

Горор «Гретель і Гензель» вийде в український прокат 20 лютого.

5 січня 2020,  23:07 | Новини фільмів

Готові полоскотати собі нерви перед сном? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер лякаючої адаптації відомої казки братів Грімм «Гретель і Гензель», який підкорює своїм візуальним рядом.

Горор «Гретель і Гензель» розповідає історію дівчини Гретель (зірка фільму «Воно» Софія Лілліс) та її молодшого брата Гензеля (Семмі Лікі), які якось заблукали в лісі і вийшли по сліду з хлібних крихт до будиночка відьми (Еліс Крайдж). Насувалася ніч, тому вони зайшли в її будинок і сіли за її стіл, наповнений найсмачнішою їжею. Але Гретель починає задавати питання і незабаром розуміє, що вони не гості, а вечеря для відьми.

У світовий прокат фільм Оза Перкінса виходить 31 січня. Дата його української прем'єри поки не повідомляється, але ми сподіваємося, що він все-таки вийде в Україні.

6 вересня 2019,  16:12 | Новини фільмів

У мережі з'явився тизер-трейлер нового американського фільму жахів «Гретель і Гензель», головну роль у якому виконує зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс.

Фільм режисера Оза Перкінса покаже знамениту казку братів Грімм у всьому її кошмарі. Її головними героями виступають сестра і брат Гретель (Софія Лілліс) і Гензель (Семмі Лікі), які одного разу заблукали в лісі і вийшли по сліду з хлібних крихт до будиночка відьми (Еліс Крайдж). І поки вони вгамовували свій голод за її столом, відьма думала, як їй краще приготувати дітей у своїй печі.

Світова прем'єра горора «Гретель і Гензель» відбудеться в січні 2020 року.

9 травня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за одержимим демоном клоуном? Студія Warner Bros. Pictures поділилася сьогодні першим тизер-трейлером фільму жахів «Воно 2», який показує дорослу Беверлі Марш у втіленні номінантки на премію «Оскар» Джессіки Честейн.

Читати далі...
25 квітня 2019,  15:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Андрес Мускетті поділився першим кадром очікуваного фільму жахів «Воно 2», який представляє дорослого Білла Денбро у втіленні Джеймса МакЕвоя.

Читати далі...