Новини, в яких згадується Джош МакДермітт

25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.

28 листопада 2017,  17:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 7 серії 8 сезону популярного драматичного горору «Ходячі мерці».

Ніган (Джеффрі Дін Морган) повинен заручитися підтримкою своїх лейтенантів, щоб вирішити серйозну проблему, яка загрожує Святилищу. У той же час роздягненого Ріка (Ендрю Лінкольн) ставлять на коліна посеред звалища Сміттярів, поки його група продовжує здійснювати свій план, а до потилиці Юджина (Джош МакДермітт) приставляють пістолет.

Серія «Time for After» («Час для після») вийде на екрани 4 грудня за українським часом.

21 липня 2016,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC представил 11 персональных постеров с героями 7 сезона «Ходячих мертвецов», жизнь каждого из которых оказалась на волоске.

Читати далі...