Новини, в яких згадується Джемі Чунг

5 вересня 2019,  20:34 | Новини фільмів

Акторка Ліа Мішель, відома завдяки хітовому музичному серіалу «Лузери», вирушила на Гаваї, щоб знятися у різдвяній мелодрамі «Same Time, Next Christmas» разом з Браяном Грінбергом.

Читати далі...
25 січня 2019,  01:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напружений промо-ролик 14 серії 2 сезону супергеройського серіалу про мутантів «Обдаровані» показує Блінк (Джеймі Чанг) в смертельній небезпеці.

Коли один з членів «Внутрішнього кола» зникає, Ріва (Грейс Байєрс) посилює охорону штаб-квартири, але незабаром розуміє, що її плани були розкриті. Прийшовши в лють, Ріва вдається до насильства. Кейтлін (Емі Акер) та Рід (Стівен Мойер) думають про те, щоб використати сировотку для зв'язування сил Лорен (Наталі Елін Лінд), сподіваючись, що вона допоможе дочці боротися з кошмарами про «Внутрішнє коло» та своїх предків. Морлоки і Чистильники стикаються віч-на-віч у битві двох крайніх ідеологій.

Серія «calaMity» («Лихо») вийде через два тижні, 6 лютого за українським часом.

17 січня 2019,  23:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 13 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані» повідомляє, що Ріва і «Внутрішнє коло» планують атаку на Білий дім.

Лорен (Наталі Елін Лінд) перестає спати, щоб не дозволити силам в її снах змусити її приєднатися до Енді (Персі Гайнс Вайт) й піддатися своїй темній стороні. Блиск (Лейсла де Олівейра) опиняється в небезпеці, після того як у неї стріляють Чистильники, а Блінк (Джеймі Чанг) переконує Морлоків відпустити Кейтлін (Емі Акер), щоб вона врятувала Блиск. Тим часом Полярис (Емма Дюмон) дізнається деталі про те, що планує Ріва (Грейс Байєрс), а Рід (Стівен Мойєр) допомагає Лорен боротися з її снами.

Серія «teMpted» («Спокушені») вийде на екрани 23 січня за українським часом.

5 січня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сили Лорен стають все більш небезпечними і руйнівними в 11 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Рід (Стівен Мойєр) тривожиться, коли Лорен (Наталі Елін Лінд) починає цікавитися своїми предками та їх жорстокими силами. Полярис (Емма Дюмон) починає переглядати свою віру у «Внутрішнє коло», коли дізнається минуле нових рекрутів Ріви (Грейс Байєрс). Тим часом Бенедикт Райан (Пітер Галлахер) продовжує підштовхувати Джейса (Кобі Белл) до дій за участю Чистильників. Затемнення (Шон Тіл) просить Блінк (Джеймі Чанг) відправитися до Морлоків у пошуках інформації про «Внутрішнє коло», а Буревісник (Блер Редфорд) отримує дзвінок від Еванджелін (Ерінн Рут).

Серія «meMento» («Сувенір»), режисером якої є Меггі КіліРівердейл», «Моторошні пригоди Сабріни»), вийде на екрани 9 січня за українським часом.

28 листопада 2018,  22:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три фракції зіткнуться в 9 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», в промо-ролику якої є жарт про Людей Ікс

Напруга усередині організації «Внутрішнє коло» досягає нових висот, коли Енді (Персі Хайнс Вайт) стає на захист Ребекки (Анжеліка Бетт Фелліні) і виступає проти Ріви (Грейс Байєрс). Зробивши важливе відкриття про дослідження доктора Рісман (Кейт Бертон), Лорен (Наталі Елін Лінд) переконує своїх батьків Ріда (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Акер), що вони повинні щось зробити, щоб його знищити. Розчарований тим, що його не сприймають всерйоз, Джейс (Кобі Белл) починає будувати план з Чистильниками. Тим часом Підпілля продовжує рятувати мутантів, а у Блінк (Джеймі Чанг) та Буревісника (Блер Редфорд) виникають розбіжності.

Прем'єра серії «gaMe changer» («Зміна гри») відбудеться за українським часом через тиждень, 5 грудня.

8 листопада 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Внутрішнє коло» перемагає Підпілля у їх власній грі в промо-ролику 7 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Ріва (Грейс Байєрс) розкриває свої плани щодо головної місії «Внутрішнього кола» для забезпечення необхідних коштів. Тим часом Підпілля мутантів має боротися з нестабільними силами Ріда (Стівен Мойєр), сподіваючись, що медична допомога від Кейтлін (Емі Акер) і Лорен (Наталі Елін Лінд) буде тримати їх руйнівний аспект під контролем. Джейс (Кобі Белл) знайомиться з Бенедиктом Райаном (Пітер Галлахер), публічною фігурою зі зв'язками, яка підтримує роботу Чистильників, але вони не можуть знайти спільну мову. Буревісник (Блер Редфорд) нарешті вирішує з'ясувати у Блінк (Джеймі Чанг) про її справи з Ургом після кілька тижнів напруги через їхню зустріч.

Серія отримала назву «no Mercy» («Ні милості»), її режисером виступає Ніна Лопес-Коррадо, а на екрани вона вийде 14 листопада за українським часом.

12 жовтня 2018,  19:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Підпілля мутантів стикається лицем до лиця з «Внутрішнім колом» в промо-ролику 4 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Офіційний синопсис наступної серії повідомляє, що команда намагається перехопити членів терористичної організації «Внутрішнє коло», які збираються напасти на об'єкт, де мутантів тримають під вартою. Відео показує, як Полярис (Емма Дюмон) використовує свої сили проти своїх колишніх друзів Буревісника (Блер Редфорд) і Блінк (Джеймі Чанг), а Лорен (Наталі Елін Лінд) і Затемнення (Шон Тіл) намагаються зупинити Енді (Персі Хайнс Вайт).

Прем'єра серії «outMatched» («Перевершені») відбудеться за українським часом 17 жовтня. Як вам поки 2 сезон? Пишіть в коментарях.

25 вересня 2018,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», заснованого на коміксах Marvel про Людей Ікс, дивимося його епічний фінальний трейлер.

Трейлер показує, що в світі мутантів стався розкол, і вони розділилися на дві ворогуючі групи: Підпілля, куди входять Лорен Стракер (Наталі Елін Лінд), її батьки Кейтлін (Емі Акер) та Рід (Стівен Мойєр), а також супергерої Буревісник (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемнення (Шон Тіл); та «Внутрішнє коло», на стороні якого виступають Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт), Полярис (Емма Дюмон), сестри Фрост (Скайлер Семюелс) і нова лиходійка Ріва (Грейс Байєрс). А на чиєму боці будете ви?

Перша серія 2 сезону «Обдарованих» вийде на американському телебаченні сьогодні, 25 вересня, а значить вже завтра ви зможете подивитися її в Інтернеті.

24 вересня 2018,  17:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для мутантів настають важкі часи, повідомляє третій промо-ролик 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», який також показує багато екшену.

У нових серіях Лорен (Наталі Елін Лінд) зі своїми батьками і мутантами Буревісником (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) та Затемненням (Шон Тіл) стикається з небезпечною організацією «Внутрішнє коло», на стороні якої тепер виступають її брат Ендрю (Персі Хайнс Вайт) і могутня мутантка Полярис (Емма Дюмон), яка ось-ось народить.«Внутрішнє коло» очолює лиходійка Ріва (Грейс Байєрс), і на зборах членів організації вона каже, що їй потрібна їхня мужність для боротьби, щоб побудувати країну мутантів. І тут видіння майбутнього показує, як Поляріс розвішує прапори мутантів на Білому домі.

Прем'єра 2 сезону «Обдарованих» відбудеться завтра, 25 вересня.

12 вересня 2018,  01:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок компанія Marvel опублікувала в мережі новий трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», який закликає боротися за Підпілля мутантів.

У нових серіях боротьба людей і мутантів розділяє Підпілля надвоє: Полярис (Емма Дюмон), яка готується народити дитину, і Ендрю Стракер (Персі Хайнс Вайт) переходять на бік сестер Фрост (Скайлер Семюелс) та нової могутньої суперлиходійки Ріви (Грейс Байєрс), яка очолила терористичну організацію «Внутрішнє коло», поки Буревісник (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемнення (Шон Тіл) разом з Лорен (Наталі Елін Лінд), Рідом (Стівен Мойєр) та Кейтлін (Емі Акер) продовжують рятувати мутантів, які переховуються від влади. А коли в місті виходить з-під контролю електрика, Затемнення одразу розуміє, що у Поляріс почалися пологи, і герої вирішують вирвати її з лап лиходійок і повернути додому.

«Обдаровані» повертаються на телеекрани 25 вересня.

24 липня 2018,  00:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутній сезон супергеройського серіалу про мутантів з коміксів Marvel «Обдаровані» отримав підзаголовок «Світанок ери мутантів» («Dawn of the Mutant Age»), повідомляє його перший трейлер.

Трейлер 2 сезону показує могутніх юних мутантів Лорен (Наталі Елін Лінд) і Ендрю Стракерів (Персі Хайнс Вайт) разом з батьками Рідом (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Екер) та мутантами з підпілля Буревісником (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чанг) і Затемненням (Шон Тіл) по одну сторону конфлікту людей і мутантів, а Полярис (Емма Дюмон) разом з новою лиходійкою Рівою (Грейс Байєрс) — по іншу. Полярис готується привести на світ онука Магніто, і її пологи обіцяють стати найвибуховішою подією сезону.

Нові серії «Обдарованих» прибудуть на екрани цієї осені.

6 грудня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 10 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані», останньої серії цього року.

Лорен (Наталі Елін Лінд) і Енді (Персі Хайнс Вайт), а також Блінк (Джеймі Чунг) і Мрійниця (Єлена Сатіне) опиняються замкнені в камерах Sentinel Service. Джейс (Кобі Белл) змушений віддати щось дуже цінне доктору Кемпбеллу (Гаррет Діллахант). Думки команди щодо їх наступного кроку розділяються, тому Рід (Стівен Мойер) та Кейтлін (Емі Акер) беруть справу в свої руки.

Серія «eXploited» («Експлуатовані») вийде на екрани 12 грудня за українським часом.

23 листопада 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Доля мутантів-втікачів опиняється на волосині в 9 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані».

Команда розробляє план, як звільнити мутантів, які знаходяться в полоні у Sentinel Services, але Джейс (Кобі Белл) готовий до їх нападу, мобілізувавши всі доступні йому сили. Буревісник (Блер Редфорд) попереджає друзів, що у них буде лише одна спроба, і вони не мають права все зіпсувати. І як тільки він разом з Блінк (Джеймі Чунг), Поляріс (Емма Дюмон) та Затемненням (Шон Тіл) опиняються всередині штабу Sentinel Services, пастка закривається. Проте Лорен (Наталі Елін Лінд) і Енді (Персі Хайнс Вайт) не збираються здаватися, відкриваючи нові межі своїх сил.

Серія «outfoX» («Перехитрити») вийде на екрани через два тижні, 5 грудня за українським часом.

8 листопада 2017,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Людей Ікс більше немає, і тепер доля мутантів залежить від цих героїв, заявляє промо-ролик 7 серії 1 сезону серіалу «Обдаровані».

Повертається колишня дівчина Затемнення (Шон Тіл); Рід (Стівен Мойєр) і Сейдж (Хейлі Ловітт) знаходять тривожну інформацію про нового друга Лорен (Наталі Елін Лінд) — Веса (Денні Рамірес), який з'явився в минулій серії, і це призводить до конфлікту між Рідом і Лорен; Буревісник (Блер Редфорд) допомагає Блінк (Джеймі Чунг) відкритися й розповісти про своє минуле; Джейс (Кобі Белл) стверджує спеціальну програму спостереження.

Серія «eXtreme measures» («Крайні заходи») вийде на екрани 14 листопада за українським часом.