Новини серіалів, в яких згадується Гейтен Матараццо

21 червня 2019,  17:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одинадцять думала, що закрила портал назавжди, але монстри все одно прорвалися в наш світ, як показує фінальний трейлер 3 сезону хітового фентезійного серіалу від Netflix «Дивні дива».

Події 3 сезону відправлять нас у спекотне літо 1985 року. Діти Гоукінса знаходяться на літніх канікулах і зависають в новому модному торговому центрі. Кохання не обходить їх стороною і ускладнює динаміку групи, тому юним героям доведеться з'ясувати, як стати старшими і зберегти дружбу. Тим часом над містом нависає небезпека, і Одинадцять (Міллі Боббі Браун), Майк (Фін Вольфхард), Макс (Седі Сінк), Дастін (Гейтен Матараццо), Вілл (Ний Шнапп) та Лукас (Калеб Маклафлін) відкривають, що зло ніколи не зникає. Героям потрібно об'єднатися і забути про страх, щоб вижити в майбутній епічній битві.

Нові серії серіалу «Дивні дива» вийдуть 4 липня.

20 березня 2019,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителів нашого улюбленого містечка Гоукінс чекає одне спекотне і небезпечне літо в 3 сезоні популярного науково-фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

Майк (Фінн Вольфхард), Одинадцять (Міллі Боббі Браун), Макс (Седі Сінк), Дастін (Гейтен Матараццо), Вілл (Ной Шнапп) та Лукас (Калеб МакЛафлін) подорослішали і тепер зависають у новому модному місці Гоукінса торговому центрі Старкоурт, де є все, чого тільки може побажати молодь у 1985 році. Але крім магазинів і прилавків з морозивом, де тепер працює Стів (Джо Кірі), в його нових коридора ховається щось кровожерне жахливий монстр, з яким незабаром доведеться битися юним героям.

В трейлері звучить легендарна пісня рок-групи The Who «Baba O'Riley».

Нові серії «Дуже дивних справ» стануть доступні для перегляду 4 липня.

14 січня 2019,  20:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Дуже дивні справи» нагадує, що одне літо може змінити усе, і повідомляє, що його нові серії прибудуть 4 липня.

Хітовий серіал «Дуже дивні справи», на чиєму рахунку є 4 номінації на «Золотий глобус» та 6 премій «Еммі», розповідає про групу юних друзів Майка (Фін Вольфхард), Вілла (Ной Шнапп), Лукаса (Калеб Маклафлін) і Дастіна (Гейтен Матараццо) та дівчинку із суперздібностями Одинадцять (Міллі Боббі Браун), які живуть у вигаданому містечку Гоукінс, штат Індіана, у 80-х роках і постійно стикаються там з паранормальним.

Раніше стримінговий сервіс Netflix розкрив назви всіх серій 3 сезону серіалу «Дуже дивні справи», що натякають на те, які події можуть у них відбуватися.

3 травня 2018,  19:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

С помощью черно-белого закулисного видео компания Netflix сообщила о начале съемочного процесса 3 сезона фантастического сериала «Очень странные дела».

Читати далі...
6 листопада 2016,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первая закулисная фотография со стартовавших на днях съемок 2 сезона хитового сериала «Очень странные дела» раскрыла, что в нем вернется героиня Одиннадцать в исполнении Милли Бобби Браун.

Читати далі...