Новини, в яких згадується Сільвія Хукс

11 вересня 2019,  00:54 | Новини серіалів

Режисер франшизи «Голодні ігри» Френсіс Лоуренс і творець хітового серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт об'єдналися, щоб відправити зірку «Аквамена» Джейсона Момоа в майбутнє, де люди давно втратили здатність бачити, в своєму новому серіалі «Дивись».

Події серіалу «Дивись» від нового стримінгового сервісу Apple TV+, який, за словами його творців, буде «епічною драмою», розвиваються в майбутньому, через 600 років після того, як вірус знищив велику частину людства і засліпив решту населення нашої планети. Коли все людство втрачає свій зір, люди повинні адаптуватися і знайти нові засоби для виживання, але через покоління раптом починають народжуватися діти, які здатні бачити. І тепер вони у небезпеці.

Прем'єра серіалу «Дивись», де разом з Момоа можна буде побачити Елфрі Вудард, Геру Гільмар та Сільвію Гукс, відбудеться 1 листопада.

Рецензія на фільм «Дівчина у павутинні»
Не та дівчина з тату дракона
8 листопада 2018,  04:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2011 році Девід Фінчер представив свою екранізацію шведського детективного роману-бестселера «Дівчина з тату дракона», головні ролі в якій виконали Руні Мара і Деніел Крейг, і вона миттєво стала культовим фільмом, справжньою класикою жанру детективний трилер і отримала 5 номінацій на «Оскар», в одній з яких навіть здобула перемогу. Стіг Ларссон написав ще дві книги про дівчину з тату дракона Лісбет Саландер, тому після успіху творіння Фінчера зйомки продовження її пригод були неминучими. І ось після 7 років переписування сценарію на екрани виходить «Дівчина у павутинні», заснована на романі вже іншого письменника, з іншими акторами і режисером, але все ще претендує на лаври тієї ж франшизи.

Читати далі...
5 листопада 2018,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дівчина з тату дракона стикається зі своїм минулим в розширеному українському ТБ-ролику детективного трилера «Дівчина у павутинні», до чиєї прем'єри залишилися лічені дні.

Хоробра хакерша Лісбет Саландер (Клер Фой з серіалу «Корона») присвятила своє життя тому, щоб захищати жінок від чоловіків, які їх ображають, б'ють і гвалтують, але не змогла врятувати одну близьку людину свою сестру Каміллу (Сільвія Гукс з фільму «Той, хто біжить по лезу 2049»). І тепер Камілла повернулася, щоб помститися Лісбет за те, що та її кинула. Для цього вона сплела липке павутиння навколо хакерки та її напарника Мікаеля Блумквіста (Сверрір Гуднасон з байопіку «Борг проти Макінроя»). Чи вдасться їм вибратися звідти живими?

Дивіться також перший фрагмент фільму «Дівчина у павутинні» з тату дракона, безпечною кімнатою і вибухом. У кіно з 8 листопада.

31 жовтня 2018,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику детективного трилера «Дівчина у павутинні» найнебезпечніша дівчина у світі зустрічає гідну суперницю.

Дівчина з тату дракона Лісбет Саландер (Клер Фой) повертається на великі екрани у перезапуску своєї франшизи «Дівчина у павутинні». На цей раз вона та її друг і напарник Мікаель Блумквіст (Сверрір Гуднасон) візьмуться за нове ризиковане розслідування, яке зіштовхне геніальну хакерку з людиною з її минулого її сестрою Каміллою Саландер (Сільвія Гукс). І новий ТБ-ролик показує, що вона є не менш небезпечною, ніж сама Лісбет.

Трилер «Дівчина у павутинні» є одним з 10 найбільш очікуваних фільмів листопада за версією Kinofilms.ua, куди також входять картини «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» та «Робін Гуд».

В кінотеатри України фільм Федеріко Альвареса прибуде 8 листопада.

17 вересня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Sony Pictures поділилася новим трейлером детективного трилера «Дівчина у павутинні», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

У перезапуску франшизи, заснованої на романах письменників Стіга Ларссона і Давида Лагеркранца, знаменита хакерка Лісбет Саландер (зірка «Корони» Клер Фой) береться за нове розслідування. Її увагу привертає раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту, і разом зі своїм напарником журналістом Мікаелем Блумквістом (Сверрір Гуднасон) Лісбет потрапляє в епіцентр глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників, підбираючись все ближче до свого найнебезпечнішого ворога.

Компанію Фой і Гуднасону в екранізації роману Лагеркранца складуть Сільвія Гукс, Лейкіт Стенфілд, Вікі Кріпс, Мікаел Персбрандт і Стівен Мерчант.

У нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів фільму «Дівчина у павутинні». Прем'єра картини Феде Альвареса відбудеться 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
20 листопада 2017,  15:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Сільвія Хукс підписалася на роль у сіквелі «Дівчини з татуюванням дракона».

Читати далі...
16 серпня 2017,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися нові кадри з науково-фантастичного фільму «Той, хто біжить по лезу 2049», а його актори поділилися своїми враженнями від зйомок.

Читати далі...
17 липня 2017,  18:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила новий трейлер очікуваного науково-фантастичного сиквелу «Той, хто біжить по лезу 2049», який ще більше підігріває інтерес до фільму. У ньому Райан Гослінг б'ється із зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою, об'єднується з Гаррісоном Фордом, щоб врятувати свій світ, та закохується в Ану де Армас; а Джаред Лето продовжує плести свої сіті змови, посилаючи за Гослінгом найману вбивцю Сільвію Хукс.

Фічуретку кінокартини Дені Вільнева, яка розповідає про повернення в фантастичний світ Рідлі Скотта, дивіться тут.