Новини, в яких згадується Юкіто Кісіро

29 березня 2019,  17:02 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

За півтора місяці в американському прокаті науково-фантастичний екшен «Аліта: Бойовий ангел» зміг окупити тільки половину свого бюджету, який склав $170 мільйонів.

Читати далі...
19 лютого 2019,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Аватара​» Джеймс Кемерон представляє новий ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», який показує видовищне і небезпечне змагання з моторболу.

Події екранізації знаменитої манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел» розвиваються в майбутньому, де існують кіборги, і головна героїня Аліта (Роза Салазар) є однією з них. Її знаходить на звалищі і повертає до життя доктор Ідо (Крістоф Вальц), і поки вона шукає своє місце в світі, він намагається всіляко її підтримувати та оберігати. У новому фрагменті Аліта вирішує взяти участь в популярному в майбутньому виді спорту моторболі, в якому змагаються кіборги, і перед самим початком Ідо повідомляє їй, що все це підстава, організована лиходієм Вектором (Махершала Алі), і що інші учасники перегонів будуть прагнути її вбити. Але для цього їм доведеться зловити Аліту, а зробити це зовсім не просто.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

8 грудня 2018,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox вирішила підігріти наш інтерес до науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» за допомогою фрагмента, де головна героїня б'ється з кіборгами в провулку.

Фантастика «Аліта: Бойовий ангел» є екранізацією відомої манги Юкіто Кісіро, чиєю головною героїнею є дівчина-кіборг Аліта (Роза Салазар), яку знаходить на звалищі і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц). Аліта втратила пам'ять, але коли на них з Ідо в провулку нападають кіборги-вбивці, героїня швидко згадує круті бойові навички, які дозволяють їй вистояти навіть проти небезпечної Ніссіани (Ейса Гонсалес) з її гострими мечами замість рук.

У минулому місяці вийшов третій український трейлер «Аліта: Бойовий ангел», і разом з ним стало відомо, що прем'єра фільму Роберта Родрігеса переїхала на 14 лютого 2019 року.

20 грудня 2017,  20:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первое закулисное видео фантастики «Алита: Боевой ангел» представляет творческий дуэт Джеймса Кэмерона и Роберта Родригеса.

Читати далі...
8 грудня 2017,  23:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила повноцінний трейлер екранізації манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел», яку зняв культовий режисер Роберт Родрігес.

Події картини розгортаються в майбутньому. Одного разу прогулюючись по звалищі, доктор Дісон Ідо, якого втілює володар 2 премій «Оскар» Крістоф Вальц, знаходить там понівечену жінку-кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Але коли Аліта приходить до тями, то виявляє, що не пам'ятає свого минулого. Так починаються її пошуки загублених спогадів. Разом з ними у відео з'являються герої і лиходії у втіленні лауреатів премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі і Махершали Алі, Еда Скрейна і Ейси Гонсалес.

Українська прем'єра «Аліти», сценаристом і продюсером якої є Джеймс Кемерон, відбудеться 19 липня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

4 червня 2016,  11:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Джеймс Кэмерон и режиссер Роберт Родригес нашли актрису для воплощения главной героини в адаптации манги «Боевой ангел Алита». Сыграет ее канадская актриса Роза Салазар.

Читати далі...