Новини, в яких згадується Джо Елвін

15 листопада 2019,  20:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в екранізації роману Джоджо Мойєс «Останній лист від твого коханого» виконають номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс і номінантка на премію «Золотий глобус» Шейлін Вудлі.

Читати далі...
6 листопада 2019,  17:20 | Новини серіалів

Телекомпанія BBC і творець хітового британського серіалу «Гострі картузи» Стівен Найт представляють нову похмуру адаптацію знаменитого роману Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня».

Фентезійний міні-серіал «Різдвяна пісня» розповість про скупого, злого і самотнього чоловіка Ебенезера Скруджа (Гай Пірс), який цінує тільки гроші і ненавидить різдвяні свята. Одного разу в ніч перед Різдвом до нього приходить Дух Минулого (Енді Серкіс), Дух Теперішнього і Дух Майбутнього, щоб Скрудж переосмислив своє життя, почав радіти Різдву і цінувати те, що дійсно важливо.

Разом з Пірсом і Серкісом в цій адаптації зіграють Шарлотта Райлі, Джо Елвін, Стівен Грем і Вінетт Робінсон. На телеекрани «Різдвяна пісня» вийде у грудні.

23 липня 2019,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні вийшов трейлер біографічної драми під назвою «Гаррієт», де зірка фільмів «Погані часи у „Ель Роялі“» і «Вдови» Синтіа Еріво втілює жінку, яка відважно боролася з рабством.

Кінокартина режисера Кейсі Леммонс розповідає історію життя американської активістки і борця за свободу Гаррієт Табмен. Одного разу їй вдалося втекти з рабства, але вона повернулася, щоб звільнити свою сім'ю і друзів. Гаррієт, ризикуючи своїм життям, створила цілу підпільну мережу супротивників рабства і з її допомогою змогла звільнити 70 осіб.

Байопік «Гаррієт», де компанію Еріво складають Жанель Моне, Джо Елвін та Леслі Одом мол., покажуть у вересні в рамках кінофестивалю в Торонто, а у світовий прокат він вийде в листопаді.

9 січня 2019,  16:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейчел Вайс стріляє в Емму Стоун у третьому фрагменті історичної драми Йоргоса Лантімоса «Фаворитка», яка вийде в український прокат 31 січня.

Читати далі...
5 листопада 2018,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі представила новий постер історичної драми «Марія – королева Шотландії», де вона зіграла разом з Сіршею Ронан.

Читати далі...
6 вересня 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за прем'єрою історичної драми Йоргоса Лантімоса «Фаворитка» на Венеціанському кінофестивалі компанія Fox Searchlight поділилася її повноцінним трейлером.

Лауреатки премії «Оскар» Рейчел Вайс та Емма Стоун грають двох кузин герцогиню Мальборо Сару Черчілль та Ебігейл Мешем, які на початку 18 століття борються за прихильність королеви Великої Британії. Королева Анна (володарка премії «Золотий глобус» Олівія Колман) важко переживає смерть свого чоловіка, і коли в палац прибуває весела Ебігейл, вона миттєво підкорює королеву своїм запалом. Але це абсолютно не влаштовує герцогиню Мальборо, і та вирішує показати молодшій кузині, чиє становище при дворі вище. У трейлері вона навіть стріляє в Ебігейл, от тільки та виявляється не з лякливих і починає плести свої інтриги проти підступної родички.

В українські кінотеатри «Фаворитка», де також з'являться Ніколас Голт, Джо Елвін та Марк Гейтісс, прибуде в січні 2019 року. Очікуємо на дубльований трейлер.

27 жовтня 2016,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер військової драми оскароносного режисера Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу», де Джо Елвін втілює юного американського солдата, чий взвод вижив у битві в Іраці, й під час недовгого повернення на батьківщину з цих хлопців ліплять справжніх героїв, відправляючи їх в грандіозний тур, який завершиться шоу в перерві футбольного матчу в День подяки.

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд і Кріс Такер, дивіться тут.

13 вересня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова військова драма володаря 2 «Оскарів» Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу» отримала український трейлер, в якому 19-річний солдат Біллі Лінн повертається додому для переможного туру після жахливої битви в Іраку.

Головну роль у фільмі, докладніше про який можна прочитати тут, грає Джо Елвін, а компанію йому склали Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд та Кріс Такер.

13 травня 2016,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый тизер военной драмы «Долгая прогулка Билли Линна в перерыве футбольного матча» знакомит нас с солдатом Билли Линном, который оказывается вовлеченным в грандиозный промо-тур после битвы в Ираке.

Читати далі...