Новини, в яких згадується Каллум Тернер

5 жовтня 2023,  22:01 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Apple TV+ опублікувала перші кадри свого очікуваного серіалу «Володарі повітря» про Другу світову війну, одну з головних ролей в якому виконає зірка минулорічного фільму «Елвіс» Остін Батлер.

Читати далі...
28 травня 2022,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Спочатку студія Warner Bros. планувала випускати по одному фільму з пенталогії «Фантастичні звірі» раз на два роки, але світова пандемія коронавірусу та скандал зі звільненням Джонні Деппа з посади головного лиходія цієї історії внесли свої корективи, і третю частину пригод відважного магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів довелося чекати ж 4 роки. Вочевидь, через всі випробування, що випали долю людства в останні роки, починаючи від світової пандемії і закінчуючи повномасштабною війною у серці Європи, повернення у чарівний світ Дж.К. Ролінґ усі поттеромани чекали зі ще більшою надією. Особливо, враховуючи, що новий розділ франшизи отримав назву «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» на честь найвидатнішого чарівника всіх часів, який завжди знаходив правильні слова навіть у найважчі часи. Що ж пішло не так?

Читати далі...
26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Читати далі...
29 квітня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Поттеромани, приготуйтеся до напливу ностальгії! Адже новий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» не лише відправить вас до Гоґвортсу, а й викличе мурашки завдяки своїй музиці. Тій самій музиці легендарного композитора Джона Вільямса з фільмів про Гаррі Поттера.

Читати далі...
16 квітня 2022,  18:29 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фентезі Дэвида Єйтса «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» студія Warner Bros. вирішила порадувати нас його фінальним трейлером, у центрі якого перебувають чарівники Джуда Лоу та Мадса Міккельсена.

Читати далі...
11 квітня 2022,  18:26 | Новини фільмів

Школа чарів і чаклунства Гоґвортс завжди була найказковішою локацією світу, який створила письменниця Дж.К. Ролінґ, і, на щастя, ми знову пройдемося її коридорами в наступному фільмі франшизи «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», як обіцяє його нова фічуретка.

Читати далі...
8 квітня 2022,  20:00 | Новини фільмів

Магія повертається. Минулого тижня, 29 березня, у Лондоні відбулася світова прем'єра очікуваного фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», що буде новим розділом культової франшизи про Гаррі Поттера. І ведучим цієї події став... зірка Поттеріани Том Фелтон, він же Драко Мелфой!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Емма»
Цей прекрасний світ Джейн Остін
5 березня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеликому мальовничому англійському містечку, улюбленому місці дії романів знаменитої письменниці Джейн Остін, цвітом вищого суспільства є молода, розумна і красива дівчина Емма Вудхаус, яка любить зводити людей разом. Їй здається, що вона прекрасно знає, хто кому стане гарною парою, хоча сама зареклася виходити заміж. Тому незабаром після одного успішного шлюбу друзів Емма вирішує влаштувати ще один, і тут її самовпевненість грає злий жарт, і вона сама опиняється в центрі любовного трикутника, потім чотирикутника, який перетворюється на п'ятикутник, і, здається, тільки диво зможе все розставити на свої місця. Диво під назвою «справжнє кохання».

Читати далі...
27 листопада 2019,  19:15 | Новини фільмів

Режисерка Отем ДеВайлд представляє свою версію знаменитого романтичного роману Джейн Остін «Емма», чий український трейлер був опублікований сьогодні.

Емма (Аня Тейлор-Джой) молода, багата і самовпевнена дівчина, яка переконана, що відмінно розбирається в людях, і найбільше любить зводити пари. Невтомна Емма завжди готова до милих романтичних розчарувань і нерозважливих вчинків. Втім одного разу її припущення дає тріщину — ідеальна пара не клеїться! А тим часом вона ще повинна розпізнати власне кохання, яке завжди було поруч.

В український прокат фільм «Емма», де також зіграють Білл Найї, Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор і Каллум Тернер, вийде навесні, 5 березня 2020 року.

22 листопада 2019,  20:04 | Новини фільмів

Зірка фільму «Спліт» Аня Тейлор-Джой відправляється в романтичний світ письменниці Джейн Остін в тизер-трейлері фільму «Емма».

Режисерка Отем ДеВайлд зняла нову версію відомої романтичної комедії Остін про пошуки свого рівного партнера і свого хепі-енду. Вродлива, розумна і багата Емма Вудхаус (Тейлор-Джой) є зайнятою королевою свого невеликого суспільства в сонному маленькому містечку. У цій блискучій сатирі на соціальні класи і труднощі дорослішання Емма повинна відправитися у подорож крізь романтичні помилки, щоб знайти кохання, яке було перед нею весь цей час.

У світовий прокат «Емма», де також знялися Міа Гот, Джемма Вілан, Джош О'Коннор, Білл Найі і Каллум Тернер, вийде в лютому 2020 року.

15 листопада 2019,  20:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в екранізації роману Джоджо Мойєс «Останній лист від твого коханого» виконають номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс і номінантка на премію «Золотий глобус» Шейлін Вудлі.

Читати далі...
24 листопада 2018,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив новий ексклюзивний фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який показує молодого Дамблдора в його кабінеті у Гоґвортсі.

Коли Ґелерт Ґріндельвальд (Джонні Депп) тікає з-під варти МАКОСША, до професора Албуса Дамблдора (Джуд Лоу) прибуває ціла делегація з Міністерства магії, щоб переконати його відправитися на пошуки темного чарівника. На чолі делегації стоїть голова Відділу магічного правопорядку Торквіл Треверс (Дерек Рідделл), який натякає Дамблдорові, що за ним стежать, на що професор відповідає, що це не потрібно, оскільки він не готує якусь змову, як вважає Треверс. Дамблдор попереджає представника Міністерства, що їхня жорстка політика штовхає чарівників до лав Ґріндельвальда, але тому це не цікаво. Також у фрагменті присутній аврор Тесей Скамандер (Каллум Тернер), старший брат Ньюта (Едді Редмейн).

Читайте нашу рецензію на фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», чия прем'єра відбулася 15 листопада.

Квитки на сеанси «Фантастичні звірі 2» ви знайдете на нашому сайті.

15 листопада 2018,  02:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Через два роки після тріумфального повернення світу чарів і чаклунства Дж.К. Роулінг у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати» на екрани виходить його сиквел «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», де магозоологу Ньюту Скамандеру та його друзям доведеться зіткнутися з найнебезпечнішим чарівником свого часу – Ґелертом Ґріндельвальдом, а на глядача чекають нові небезпечні пригоди, боротьба добра зі злом, поїздка у Францію і повернення в улюблену всіма школу Гоґвортс, про лист з якої досі мріють мільйони дорослих і дітей по всьому світу.

Читати далі...
7 листопада 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася двома ексклюзивними ТБ-роликами фентезійного фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», які створені спеціально для українського глядача.

Читати далі...
4 листопада 2018,  03:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив третій фрагмент фентезійного фільму Девіда Йейтса «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», який представляє брата головного героя Тесея Скамандера.

Тесей Скамандер (Каллум Тернер) є старшим братом Ньюта (Едді Редмейн) і працює аврором в британському Міністерстві магії, тобто ловить небезпечних темних чаклунів. Одного разу у Франції він стикається з Ньютом і його подругою Тіною (Кетрін Вотерстон), які прибули туди в пошуках Ґелерта Ґріндельвальда (Джонні Депп), але замість сімейного возз'єднання Ньют тікає від Тесея, і щоб аврор їх не наздогнав, Тіна застосовує до нього зв'язуюче заклинання. У Ньюта з братом вельми напружені відносини, тому такий поворот дуже радує головного героя, і він називає цей момент «ймовірно найкращим моментом у своєму житті».

Дивіться також другий фрагмент фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», в якому Дамблдор просить Ньюта про допомогу. У кіно з 15 листопада.