Оновлення, в яких згадується Дакре Монтгомері

23 липня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився на Comic-Con повноцінним трейлером 2 сезони своєї популярної фантастики з елементами горору «Дуже дивні справи». Спершу він показує, як Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) безтурботно грають в Dragon's Lair, але незабаром Вілл починає бачити, як його рідний Гоукінс перетворюється на Зворотну сторону, а з небес до нього наближається жахливий монстр, як на першому постері. Без Од (Міллі Боббі Браун) тут точно не обійтися.

Прем'єра 2 сезону, де також з'являться Вайнона Райдер, Девід Харбор, Шон Естін і Дакре Монтгомері, відбудеться 27 жовтня.

16 березня 2017,  14:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з представлених студією Lionsgate фрагментів із прийдешніх «Могутніх рейнджерів» показує фантастичний підводний епізод, під час якого майбутні Рейнджери у втіленні Дакре Монтгомері, Беккі Г., Наомі Скотт, АрДжея Сайлера та Луді Ліна потрапляють на космічний корабель, де зміниться їхнє життя.

Нові кадри та постери «Могутніх рейнджерів» ви знайдете в нашій галереї.

19 лютого 2017,  14:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері «Могутніх рейнджерів» п'ятеро підлітків з суперздібностями у втіленні починаючих акторів Дакре Монтгомері, Наомі Скотт, Беккі Г., Луді Ліна та АрДжея Сайлера відправляються в бій з Ритою Репульсою (Елізабет Бенкс) на своїх зордах, а допомагає їм у цьому робот Альфа-5 (Білл Хейдер).

Український трейлер «Могутніх рейнджерів», де також зіграє Брайан Кренстон, дивіться тут.