Новини, в яких згадується Беккі Джі

25 квітня 2022,  20:41 | Новини фільмів

Відомий американський репер Машин Ган Келлі вирішив зняти божевільну комедію для дорослих, що отримала назву «Good Mourning», а також виконати в ній головну роль. І, звичайно ж, він запросив у свій режисерський проєкт свою наречену Меган Фокс.

Читати далі...
27 лютого 2021,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною героїнею сімейної комедії «Том і Джеррі», прем'єра якої відбулася в кінотеатрах 25 лютого, виступає весільна розпорядниця Кайла Форестер у втіленні Хлої Грейс Морец. Але на цю роль розглядали й інших знаменитих актрис Голлівуду та актрис, чия зірка тільки сходить.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аксель»
Майлз та його небезпечний робопес
22 серпня 2018,  13:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною темою кінорелізів другої половини серпня, що прибудуть в українські кінотеатри, як не дивно виявився найкращий друг людини. Протягом одного тижня на екрани вийдуть одразу три фільми, де одну з центральних ролей виконує собака: підліткова фантастика «Аксель», сімейна комедія «Патрік» і більш розпіарена пригодницька драма від Sony «Альфа». Але якщо «Патрік» та «Альфа» покажуть звичайного мопса і вовка, то «Аксель» познайомить з більш просунутою та небезпечною версією кращого друга людини – робопсом, який був створений, щоб стати досконалою зброєю.

Читати далі...
18 серпня 2018,  21:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Могутніх рейнджерів» Беккі Джі поділилася у Твіттері дебютним фрагментом свого нового науково-фантастичного фільму «Аксель».

Повнометражний дебют режисера Олівера Дейлі розповідає про старшокласника Майлза (Алекс Нюстадтер), який живе в невеликому містечку і захоплюється мотокросом. Одного разу він знаходить робопса Акселя, який утік із секретної урядової бази, і заводить з ним дружбу. Щоб сховатися від військових, подруга Сара (Джі) приводить Майлза і Акселя в своє безпечне місце — покинутий будинок, де дівчина у вільний час малює графіті.

Українська прем'єра фантастики Дейлі відбулася в четвер, 16 серпня. Квитки на сеанси «Аксель» ви знайдете в нашій афіші.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер фантастичної картини Олівера Дейлі «Аксель», в якій знялися зірка «Карателя» Томас Джейн і одна з «Могутніх рейнджерів» Беккі Джі.

Підліток Майлз (Алекс Нюстадтер з серіалів «Агенти Щ.И.Т.» і «Колонія») випадково знаходить високотехнологічного робопса на ім’я Аксель. Наділений передовим штучним інтелектом та добрим собачим серцем пес моментально прив’язується до Майлза. Але це не на жарт розлютило військових та вчених, які створили металевого звіра. Бажаючи захистити друга, Майлз разом з подругою Сарою (Беккі Джі) вирішує виступити проти військових.

Українські глядачі зможуть побачити «Акселя» на великому екрані з 23 серпня.

22 березня 2017,  21:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Могутні рейнджери» вперше представить на великому екрані супергероя з нетрадиційною орієнтацією.

Читати далі...
16 березня 2017,  14:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з представлених студією Lionsgate фрагментів із прийдешніх «Могутніх рейнджерів» показує фантастичний підводний епізод, під час якого майбутні Рейнджери у втіленні Дакре Монтгомері, Беккі Г., Наомі Скотт, АрДжея Сайлера та Луді Ліна потрапляють на космічний корабель, де зміниться їхнє життя.

Нові кадри та постери «Могутніх рейнджерів» ви знайдете в нашій галереї.

19 лютого 2017,  14:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері «Могутніх рейнджерів» п'ятеро підлітків з суперздібностями у втіленні починаючих акторів Дакре Монтгомері, Наомі Скотт, Беккі Г., Луді Ліна та АрДжея Сайлера відправляються в бій з Ритою Репульсою (Елізабет Бенкс) на своїх зордах, а допомагає їм у цьому робот Альфа-5 (Білл Хейдер).

Український трейлер «Могутніх рейнджерів», де також зіграє Брайан Кренстон, дивіться тут.