Новини, в яких згадується Наомі Скотт

Рецензія на фільм «Ангели Чарлі»
Шпигунки, які мене підкорили
15 листопада 2019,  00:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ангели Чарлі» є однією з найдавніших шпигунських франшиз в історії американського кіно і телебачення. Вони підкорюють серця глядачів з 1976 року, коли на екрани вийшла перша серія однойменного серіалу, який протримався в ефірі 6 років і 110 серій. У 2000 році нас познайомили з повнометражними «Ангелами Чарлі», яких для нинішніх глядачів прославили актриси Кемерон Діаз, Дрю Беррімор та Люсі Л'ю. Але оскільки Діаз пропала з екранів, на їхнє возз'єднання сподіватися не варто, так що Голлівуд вирішив, що настав час нових «Ангелів». «Ангелів Чарлі» від Елізабет Бенкс.

Читати далі...
5 листопада 2019,  17:33 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася новим закулісним відео свого казкового мюзиклу «Аладдін», який показує, як актори Вілл Сміт і Мена Массуд записували складний танцювальний номер «Friend Like Me».

Читати далі...
5 листопада 2019,  14:52 | Новини фільмів

Представляємо перший локалізований ТБ-ролик очікуваного бойовика Елізабет Бенкс «Ангели Чарлі», який обіцяє багато крутого екшену.

Читати далі...
14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
11 жовтня 2019,  18:25 | Новини фільмів

Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінска готові боротися з міжнародними злочинцями у другому офіційному трейлері бойовика «Ангели Чарлі».

«Ангели Чарлі» від режисера Елізабет Бенкс будуть перезапуском знаменитої франшизи про трьох жінок-шпигунок, які працюють на секретну організацію таємничого Чарлі Таунсенда. Зустрічайте «дику картку» Сабіну (Стюарт), колишнього агента британської розвідки MI6 Джейн (Балінска) та вчену Єлену (Скотт), які об'єднуються, щоб надерти бандитам їхні п'яті точки.

Українська прем'єра фільму «Ангели Чарлі», де також зіграють Сем Клафлін, Ной Сентінео, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу, відбудеться 14 листопада.

13 вересня 2019,  16:31 | Новини фільмів

Знамениті американські співачки Майлі Сайрус, Аріана Гранде та Лана Дель Рей стають «Ангелами Чарлі» і показують свою диявольську сторону в стильному кліпі на пісню «Don't Call Me Angel», який був представлений цієї ночі.

Читати далі...
1 липня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінска готові до своєї першої спільної місії на американському й міжнародному постерах пригодницького бойовика «Ангели Чарлі».

Читати далі...
27 червня 2019,  17:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нове тріо героїнь готове до небезпечних місій. Студія Sony Pictures щойно поділилася офіційним трейлером перезапуску відомої франшизи «Ангели Чарлі».

Пригодницький бойовик з елементами комедії «Ангели Чарлі» представить нову трійцю шпигунок: Сабіна (Крістен Стюарт), Єлена (Наомі Скотт) та Джейн (Елла Балінска), які працюють на секретну організацію і ловлять небезпечних злочинців. Завдання на цей раз їм будуть давати одразу три Боуслі (Елізабет Бенкс, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу), і за сюжетом дівчатам доведеться рятувати світ.

Режисером, сценаристом і продюсером бойовика виступає актриса Елізабет Бенкс, яка дебютувала в режисурі з фільмом «Ідеальний голос 2». Українська прем'єра «Ангелів Чарлі» відбудеться восени, 14 листопада.

13 червня 2019,  17:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила порадувати нас новим фрагментом свого фентезійного мюзиклу «Аладдін», який показує зустріч Аладдіна з Килимом-літаком.

Читати далі...
4 червня 2019,  01:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж любите пісню «A Whole New World»? Тоді дивіться п'ятий фрагмент музичного фентезі «Аладдін», в якому знамениту оскароносну пісню виконують головні герої у втіленні Мени Массуда та Наомі Скотт.

«Аладдін» розповідає історію вуличного злодюжки Аладдіна (Мена Массуд), відважної принцеси Жасмін (Наомі Скотт) та чарівного Джіні (Вілл Сміт), які об'єднуються, щоб зупинити підступні плани злого візира Джафара (Марван Кензарі). І в новому фрагменті Аладдін вперше бере Жасмін у подорож на килимі-літаку, під час якої вони натхненно співають про те, як відкривають для себе зовсім новий світ.

В український прокат новий фільм Гая Річі вийшов 23 травня. Квитки на «Аладдіна» ви знайдете в нашій афіші.

1 червня 2019,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«I wooon't be sileeenced». Студія Disney поділилася в мережі новим фрагментом фентезійного мюзиклу «Аладдін», в якому принцеса Жасмін виконує свою бунтарську пісню «Speechless».

Фрагмент показує, як злий візир Джафар (Марван Кензарі) за допомогою чарівної лампи і трьох бажань ув'язнює Султана (Навід Негабан) та Жасмін (Наомі Скотт) й сам стає правителем Аграби. Але Жасмін відмовляється підкорятися тирану, про що і співає у своїй пісні «Speechless», якої, до речі, не було в мультфільмі 1992 року.

«Аладдін» вже посів 9-е місце в топ-10 найприбутковіших фільмів 2019 року.

Квитки на сеанси «Аладдін» ви знайдете в нашій афіші.

26 травня 2019,  02:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри очікуваного фентезійного мюзиклу від Disney «Аладдін» ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден запросив його зірок виконати хітові пісні у своїй новій постановці «Мюзикл на переході».

Читати далі...
25 травня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для фентезійного мюзиклу «Аладдін» виконавиця ролі Жасмін Наомі Скотт записала надихаючу пісню про силу духу під назвою «Speechless», яку ви можете почути нижче.

Читати далі...
22 травня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні студія Disney обіцяє нам казкову подорож до Аграби у своєму фентезійному мюзиклі «Аладдін», продюсер Джеймс Ганн познайомить нас з темним супергероєм у фільмі жахів «Брайтбьорн», а Джонні Депп буде бунтувати проти системи в картині «Річард говорить "Прощавай"».

Читати далі...
18 травня 2019,  23:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney продовжує нас зазивати на свій новий художній рімейк «Аладдін» за допомогою роликів зі співаючим і танцюючим Віллом Смітом. І цього разу він виконує пісню «Prince Ali».

Читати далі...