Новини, в яких згадується Ісідора Горештер

19 жовтня 2017,  16:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 8 сезону популярної драмеді «Безсоромні», на чиєму рахунок є 3 премії «Еммі», нагадує, що Галлагери — не герої, вони — сім'я.

Френк (Вільям Х. Мейсі) тепер вдарився в буддизм, тому віддає половину мету нужденним; Ві (Шанола Хемптон) і Світлана (Ісидора Горештер) затівають жорстку бійку в барі; Деббі (Емма Кінні) загрожує порушникові шокером; Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Йен (Камерон Монахен), Карл (Ітан Каткоскі) і Ліам (Крістіан Айзіа) ніжаться в джакузі та рахують гроші; а Френк виступає на захист своєї родини, після чого Фіона (Еммі Россам) називає його «святим Френком».

Дивимося розширений трейлер 8 сезону «Безсоромні». Серіал повертається 5 листопада.

1 жовтня 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив повноцінний трейлер до 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Тут Френк (Вільям Х. Мейсі) накурююється в компанії буддистських ченців і вимагає, щоб всі називали його святим Франциском. Фіона (Еммі Россам) намагається домогтися квартплати від недбалих мешканців. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) ревнує свою колишню, Йен (Камерон Монахен) і Карл (Ітан Каткоскі) зустрічаються з колишнім власником вкраденого мета, Ві (Шанола Гемптон) б'є Світлану (Ісідора Горештер) по обличчю, а Кев (Стів Хові) торкається грудей Фіони.

Ви теж з нетерпінням чекаєте на повернення божевільних Галлагерів? Прем'єра 8 сезону відбудеться 5 листопада.

30 серпня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно відбулися зйомки промо-фотосесії до 8 сезону драмеді «Безсоромні», і канал Showtime показав нам, як це було. Актори, включаючи Вільяма Х. Мейсі, Еммі Россам, Шанолу Гемптон, Стіва Хоуї, Джеремі Аллена Вайта та Камерона Монахена, знатно повеселилися, позуючи перед камерою в образах Галлагерів та їхніх друзів. Кращі моменти відео: вознесіння Френка, Фіона кричить в камеру «F * CK YOU!», а потім мило посміхається, обійми Ліпа та Ієна, бокс Світлани (Ісидора Горештер), сміх Ві та легкий стриптиз Кевіна.

«Безсоромні» повертаються на екрани 5 листопада. Більше кумедних промо-роликів дивіться тут.

8 серпня 2017,  15:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після наполегливих прохань глядачів канал Showtime випустив промо-ролик 8 сезону комедійної драми «Безсоромні», який повідомляє дату його прем'єри. У ньому основні персонажі серіалу Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Фіона (Еммі Россам), Френк (Вільям Х. Мейсі), Деббі (Емма Кінні), Ієн (Камерон Монахен), Карл (Ітан Каткоскі), Вероніка (Шанола Гемптон), Кевін (Стів Хові) та Світлана (Ісидора Горештер) показують свій характер, стверджуючи, що їм ніхто нічого не розповідає, але після здаються і оголошують, що серіал повернеться через 3 місяці.

Прем'єра 8 сезону «Безсоромних» відбудеться 5 листопада.