Новини, в яких згадується Кейнан Лонсдейл

23 липня 2020,  14:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за танцювальними фільмами? Тоді Netflix вже поспішає до вас на виручку зі своєю комедією про танці під назвою «Крок за кроком».

Читати далі...
27 лютого 2020,  15:24 | Новини серіалів

Промо-ролик 14 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» показує радісне возз'єднання команди з Воллі Вестом.

Кід Флеш (Кейнан Лонсдейл) повертається до Централ-Сіті з позитивним настроєм і новими трюками в рукаві. Поки він радо возз'єднується зі своєю родиною, Воллі зізнається Баррі (Грант Гастін), що він повернувся, тому що вважає, що щось не так зі Спідфорс. Тим часом Циско (Карлос Валдес) повертається зі своєю пізнавальної місії, яку провів на Землі-Прайм.

Серія отримала назву «Death of the Speed ​​Force» («Смерть Спідфорс») і прибуде на екрани 11 березня за українським часом.

21 лютого 2020,  19:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер супергеройського серіалу «Флеш» Ерік Воллес поділився деталями про повернення спідстера Кіда Флеша в 14 серії 6 сезону.

Читати далі...
28 березня 2018,  03:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Горила Гродд повертається в промо-відео 17 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Синопсис повідомляє, що Легенди повинні одночасно виправити два анахронізми, щоб відігнати Маллуса (Джон Ноубл). Сара (Кейті Лотц) і Ріп (Артур Дарвілл) об'єднуються, щоб зупинити Гродда (Девід Соболєв), поки Нейт (Нік Зано) і Воллі (Кейнан Лонсдейл) працюють разом, щоб перешкодити Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс) змінити своє майбутнє. Тим часом промо-ролик розкриває, що метою Гродда є молодий... Барак Обама.

Серія з дивною назвою «Guest Starring John Noble» («Джон Ноубл в гостях серіалу»), що натякає на появу в ній Ноубла в камео або в образі Маллуса, вийде на екрани 3 квітня за українським часом.

14 березня 2018,  01:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара стає одержимою, а Костянтин знову поспішає на допомогу в промо-ролику 15 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли демон Маллус захоплює свідомість Сари (Кейті Лотц), вона мимоволі стає носієм одного з Тотемів. Рорі (Домінік Перселл) повинен побороти свою темну сторону, щоб керувати власною силою Тотема і з її допомогою врятувати команду. Тим часом агент Шарп (Джесс Макаллан) зауважує, що щось пішло не так, і викликає в якості неортодоксальної підмоги Костянтина (Метт Райан). Також в серії з'являться Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл) й Джессі Квік (Вайолетт Бін).

Серія «Necromancing the Stone» («Некромантика з каменем») вийде на екрани 20 березня за українським часом.

6 березня 2018,  22:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої відправляються рятувати рок-н-рол в 14 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди разом з Воллі Вестом (Кейнан Лонсдейл) потрапляють в Мемфіс 1954 року, де зустрічають самого короля рок-н-ролу Елвіса. Дізнавшись, що Деміен (Ніл МакДонаф) і Нора (Кортні Форд) хочуть влаштувати за допомогою його музики масові заворушення, команда вирішує перешкодити Даркам любою ціною і врятувати кар'єру співака.

Серія «Amazing Grace» («Дивовижна благодать»), яку назвали на честь однієї зі знаменитих пісень Елвіса, вийде на екрани 13 березня за українським часом.

28 лютого 2018,  17:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 13 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Після того як Дарки взяли його в заручники, Рей (Брендон Рут) об'єднується з Норою (Кортні Форд), щоб полагодити Тотем Землі в Східній Німеччині в 1960-х роках, де вони стикаються віч-на-віч з молодою і більш смертоносної версією Деміена (Ніл Макдонаф). Також в серії повертаються Ріп Хантер (Артур Дарвілл) і Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл), які об'єдналися на нових кадрах.

Серія «No Country for Old Dads» («Старим татам тут не місце») вийде на екрани 6 березня за українським часом.

20 лютого 2018,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився пригодницьким промо-роликом і кадрами 12 серії 3 сезону «Легенди завтрашнього дня» високій якості.

Читати далі...
14 лютого 2018,  03:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої опиняються в часовій пастці в 11 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня», що була натхненна фільмом «День бабака».

Зарі (Тала Аш) знаходить своє місце в команді, коли виявляє, що на кораблі відбувається щось дивне — Легенди застрягли в одному дні й змушені знову і знову переживати вибух «Хвилеліта». Також в серії повернуться Ріп Хантер (Артур Дарвілл) та Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл).

Серія «Here I Go Again» («І я починаю знову») вийде на екрани 20 лютого за українським часом.

18 жовтня 2017,  12:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Удача відвернеться від Баррі (Грант Гастін) і його команди в наступній серії «Флеша». У місті з'являється нова мета-людина з промовистим псевдонімом Небезпека (Hazard), і цій дівчині неймовірно щастить. Але чим більше удача посміхається їй, тим більше нещасть випадає на долю оточуючих, в тому числі і команди Флеша. Тим часом Гаррі Веллс (Томас Кевена) повертається на Землю-1 з повідомленням для Воллі (Кейнан Лонсдейл) від Джессі (Вайолетт Бін).

Прем'єра серії «Luck Be a Lady» («Щастя бути дівчиною») відбудеться 25 жовтня за українським часом.

23 липня 2017,  19:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фіналі 3 сезону «Флеша» Баррі (Грант Гастін) попрощався з друзями й рідними, відправившись в Силу Швидкості, щоб врятувати свій світ. Трейлер його наступного сезону показує, як Айріс (Кендіс Паттон) намагається бути сильною, втративши Баррі та вважаючи, що він вже не повернеться. Тим часом, на Централ-сіті нападає новий суперлиходій, схожий на самурая, проти якого виступають Циско (Карлос Валдес) та Кід Флеш (Кейнан Лонсдейл), а Кейтлін (Даніель Панабейкер) з'являється тут з крутою рушницею в руках.

Веселі фото касту з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається на екрани 10 жовтня.

19 січня 2017,  19:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після зимових канікул 3 сезон серіалу «Флеш» повертається, щоб знову змінити майбутнє. Баррі Аллен (Грант Гастін) і його команда разом з Кідом Флешем (Кейнан Лонсдейл) повинні знайти спосіб врятувати Айріс Вест (Кендіс Паттон) від її нібито неминучої смерті. Для цього їм доведеться повернутися в майбутнє.

Нова серія 3 сезону «Флеша» вийде 24 січня.