Новини, в яких згадується Джек Лауден

19 вересня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських кінопрем'єр осені з'явилася кінострічка «Капоне», в якій номінант на премію «Оскар» Том Гарді грає сумнозвісного гангстера Аль Капоне в його останні роки життя.

Читати далі...
16 квітня 2020,  18:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в мережі з'явився перший трейлер біографічної драми «Капоне», головну роль в якій виконує зірка «Венома» і «Шаленого Макса» Том Гарді.

Читати далі...
26 лютого 2019,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматично-комедійного байопіку «Боротьба з моєю родиною», який продюсує колишній реслер Двейн Джонсон.

«Боротьба з моєю родиною» («Fighting with My Family») присвячена британській родині Найтів. Батько сімейства Ріккі (Нік Фрост) в молодості був реслером і тепер разом з дружиною Джулією (Ліна Гіді) та дітьми Пейдж (Флоренс П'ю) і Заком (Джек Лауден) виступає на скромних майданчиках. Але у Пейдж і Зака є інша мрія підкорити світ великого реслінгу, і вони вирішують пробитися у WWE.

Також в байопіку знявся Вінс ВонСправжній детектив», «З міркувань совісті»).

У січні фільм Стівена Мерчанта був представлений на кінофестивалі «Санденс», а у світовий прокат вийшов минулого тижня. На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг серед критиків становить 91%.

3 грудня 2018,  18:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Першого месника» Гейлі Етвелл очолює каст нової британської драми «Довга пісня» («The Long Song»), яка розповість про рабство.

Події міні-серіалу, який є адаптацією роману Андреї Леві, відбуваються в 19-му столітті на Ямайці в фінальні дні рабства. Вони розкажуть про тяжку долю і боротьбу за виживання розумної та вольової рабині Джулай (Тамара Лоуренс), яка працює на плантації своєї одіозної хазяйки Керолайн Мортімер (Гейлі Етвелл).

Зйомки «Довгої пісні», де також знялися Джек ЛауденДюнкерк») і Мадлен МантокЗачаровані»), проходили в Домініканській Республіці. Прем'єра міні-серіалу відбудеться у 2019 році.

16 листопада 2018,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишня зірка реслінгу Двейн Джонсон грає самого себе в першому офіційному трейлері біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною», яку він також продюсує.

«Боротьба з моєю сім'єю» розповість історію сім'ї Найтів: Ріккі (Нік Фрост), його дружини Джулії (Ліна Хіді) та їхніх дітей Пейдж (Флоренс П'ю) і Зака (Джек Лауден). Ріккі є колишнім реслером і тепер він разом з сім'єю виступає на скромних майданчиках. Як раптом Пейдж і Зак отримують шанс здійснити свою мрію пробитися в WWE, але незабаром сестра і брат розуміють, що для того, щоб стати суперзірками реслінгу, їх таланту і відносинам доведеться пройти серйозне випробування.

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта вийде у лютому 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

5 листопада 2018,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі представила новий постер історичної драми «Марія – королева Шотландії», де вона зіграла разом з Сіршею Ронан.

Читати далі...
12 квітня 2018,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Film4 поділилася веселим першим фрагментом біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною».

Відео показує двох реслерів-початківців у втіленні Флоренс П'юЛеді Макбет») і Джека ЛауденаДюнкерк»), які зустрічають після прослуховування свого кумира Двейна «Скелю» Джонсона і просять у нього пораду. Але замість простих підбадьорливих слів Скеля штовхає дуже емоційну промову, кажучи їм «заткнутися, піти туди й не брати полонених», інакше він «забере у Мері Поппінс її парасольку, виверне її й засуне її їм прямо в дупи».

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта, який також зіграє тут разом з Ліною Хіді, Вінсом Воном і Ніком Фростом, вийде у вересні.

3 серпня 2017,  16:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка «Дюнкерка» присвячена зйомкам повітряних боїв за участю британських винищувачів «Спітфайр», на яких у фільмі літали герої Тома Гарді і Джека Лаудена. Продюсер Емма Томас розповідає, що такі реалістичні сцени за участю літаків неможливо було створити на комп'ютері, тому вони знімали все по-справжньому. Лауден описує свої враження від зйомок як «найкрутіша річ, в якій я коли-небудь брав участь», а Крістофер Нолан каже, що для них ці сцени були одним з найважливіших аспектів фільму, оскільки вони прагнули, щоб глядач був повністю в них залучений.

Ви вже можете подивитися «Дюнкерк» в українських кінотеатрах. Чому він є одним з кращих фільмів року, читайте в нашій рецензії.

21 липня 2017,  18:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка військового екшену «Дюнкерк» з українським перекладом присвячена його молодим і маловідомим акторам Фьєну Вайтхеду, Гаррі Стайлсу, Джеку Лаудену і Тому Глінну-Карні, для яких це або перший такий масштабний проект, або взагалі акторський дебют у кіно. Вони розповідають про те, як Крістофер Нолан намагався максимально наблизити зйомки до реальності, як все навколо постійно вибухало, над головою літали справжні «Спітфайри», а на пляжі була присутня тисяча акторів масовки в повній екіпіровці, тому найчастіше їм доводилося не стільки грати, скільки просто реагувати на те, що відбувається навколо.

Як Нолан знімав «Дюнкерк» у форматі IMAX, дивіться тут. Ви вже можете побачити фільм в українських кінотеатрах.

20 червня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Час стрімко закінчується в новому 30-секундному ТБ-ролику військової драми «Дюнкерк» від режисера і сценариста Крістофера Нолана, де зіграли Кеннет Брана, Джеймс Д'Арсі, Том Гарді, Джек Лауден і Ф'єн Вайтхед. У травні 1940 року 400,000 солдатів союзників опинилися на пляжі Франції в оточенні німецької армії. Їх евакуація здавалася неможливою, але чудо все-таки відбулося.

Другий український трейлер «Дюнкерка» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

5 серпня 2016,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в мережу потрапив нелегальний запис першого тизера військової драми «Дюнкерк» Крістофера Нолана, і Warner Bros. вирішили, що краще вже ми побачимо його якісну версію, опублікувавши його на своїй офіційній сторінці.

Читати далі...
4 серпня 2016,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший кадр з Розамунд Пайк і Девідом Ойелоуо в історичній драмі «Об'єднане королівство» («A United Kingdom»).

Читати далі...
24 травня 2016,  15:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кристофер Нолан только начал съемки своей военной драмы «Дюнкерк», как уже стал известен его официальный синопсис и появились первые фото со съемочной площадки.

Читати далі...