Новини, в яких згадується Еллісон Вільямс

28 жовтня 2022,  09:57 | Новини фільмів

Дружба еволюціонувала. Творець франшиз «Закляття» та «Анабель» Джеймс Ван представляє нову моторошну історію про страшну ляльку під назвою «М3ГАН».

Читати далі...
27 жовтня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного серіалу «Дівчата» і оскароносного горор-трилера «Пастка» Еллісон Вільямс змушена сісти за штурвал літака в новому драматичному трилері «Лінія горизонту», щоб вижити над океаном.

Читати далі...
16 квітня 2019,  01:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносного фільму жахів «Геть» Еллісон Вільямс знову береться за старе в офіційному трейлері горор-трилера «Досконалість».

Новий фільм володаря премії «Еммі» Річарда Шепарда буде дивним горором з чорним гумором, який покаже, як проблемний музичний вундеркінд Шарлотта (Еллісон Вільямс) зближується з новою зірковою ученицею своєї колишньої школи Ліззі (Логан Браунінг), що призводить до шокуючих наслідків.

Прем'єра «Досконалості» на стримінговому сервісі Netflix відбудеться 24 травня.

14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

5 травня 2018,  14:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув фінальний трейлер очікуваної екранізації серії романів Едварда Сент-Обіна «Патрік Мелроуз», де Бенедикт Камбербетч грає «роль своєї мрії».

Камбербетч втілює головного героя Патріка Мелроуза, який в даному трейлері представляється «нарцисичним, шизоїдним, суїцидальним алкоголіком». Він прибуває на похорон свого жорстокого батька (Г'юго Вівінг), і спогади про травматичне дитинство змушують Патріка битися зі своїми внутрішніми демонами, які не давали йому дихати багато років.

Мати головного героя втілює Дженніфер Джейсон Лі, а також в міні-серіалі з'являться Еллісон Вільямс, Холлідей Грейнджер і Прасанна Пуванараджа.

Прем'єра «Патріка Мелроуза» на американському телебаченні відбудеться рівно через тиждень, 12 травня.

18 квітня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик горор-трилера «Пастка» з Деніелом Калуєю, Еллісон Вільямс, Бредлі Вітфордом і Кетрін Кінер нагадує, що до його виходу в прокат залишилося всього 9 днів, і радить бігти, поки не пізно. Повноцінний український трейлер історії про афроамериканського хлопця, чиє знайомство з батьками своєї білої дівчини обернулося справжнім пеклом, дивіться тут.

Даний фільм Джордана Піла зараз знаходиться на 227-му місці в списку кращих фільмів всіх часів на сайті IMDb.

15 квітня 2017,  15:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик трилера «Пастка». У ньому звичайний афроамериканский хлопець Кріс (Деніел Калуя) приїжджає зі своєю білою дівчиною Роуз (Еллісон Вільямс) в гості до її занадто привітних батьків Міссі (Кетрін Кінер) та Діна (Бредлі Вітфорд). Але в їхньому особняку з темношкірими людьми відбувається щось дивне...

Повноцінний український трейлер фільму Джордана Піла, який вийде в прокат 27 квітня, дивіться тут.