Новини серіалів, в яких згадується Кріс Чібнелл

19 квітня 2022,  10:11 | Новини серіалів

Свистати всіх на борт! У своїй новій пригоді під назвою «Легенда про морських дияволів» Доктор вирушає підкорювати моря і боротися з морськими монстрами.

Читати далі...
14 листопада 2020,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому місяці нарешті стартував знімальний процес 13 сезону культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», і у нас вже є перше фото-підтвердження з його знімального майданчика.

Читати далі...
6 липня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за капітаном Джеком? Знаменитий мандрівник у часі нарешті познайомиться з Тринадцятим Доктором в майбутньому святковому спецвипуску науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
3 липня 2020,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC розкрив, що наступний святковий спецвипуск хітового науково-фантастичного серіалу про подорожі у просторі і часі «Доктор Хто» отримав назву «Revolution of the Daleks» («Революція далеків»).

Читати далі...
24 лютого 2020,  13:55 | Новини серіалів

«Приготуйся, це буде боляче». На цьому тижні завершиться 12 сезон хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», чия фінальна серія приготувала чимало сюрпризів.

Опис фіналу сезону свідчить, що «коли Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) відправляються на планету Мондас, щоб перемогти Одиноку кіберлюдину, вони дізнаються справжню особистість Рут (Джо Мартін)». А промо-ролик показує Майстра (Саша Дхаван) і повернення на Галліфрей.

Серія отримала назву «The Timeless Children» («Вічні діти»), і її прем'єра відбудеться у неділю, 1 березня. Режисером фіналу виступає Джеймі Магнус Стоун, а сценаристом шоураннер серіалу Кріс Чібнелл.

17 лютого 2020,  16:29 | Новини серіалів

Кіберлюди готуються до свого вознесіння в промо-ролику 9 серії 12 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто». Але не переживайте, у Доктора є план. Напевно. Дуже на це сподіваємося.

У далекому майбутньому Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) опиняються в центрі жорстокої битви, що відбувається в найвіддаленіших куточках космосу, щоб захистити останніх представників людської раси від смертельних кіберлюдей, які мають намір знищити все людство, зробивши йому апгрейд.

Серія «Ascension of the Cybermen» («Вознесіння кіберлюдей») прибуде на телеекрани у неділю, 23 лютого. Її режисером є Джеймі Магнус Стоун, а сценарій написав шоураннер Кріс Чібнелл.

14 серпня 2019,  19:04 | Новини серіалів

Пам'ятаєте тих носорогоподібних міжгалактичних поліцейських, з якими складно знайти спільну мову? Старі монстри повертаються на новому кадрі 12 сезону легендарного науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
16 липня 2019,  20:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тринадцята Доктор у втіленні актриси Джоді Віттакер буде битися зі своїми давніми ворогами кіберлюдьми в більш похмурому новому сезоні хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
11 грудня 2018,  03:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В цей святковий сезон замість різдвяного спецвипуску науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» ми отримаємо його новорічний спецвипуск.

У перший день Нового року жахливе зло рухається крізь століття земної історії і готується напасти. Чи зможуть Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Раян (Тосін Коул), Яс (Мандіп Гілл) і Грем (Бредлі Волш), щойно повернувшись додому, перемогти загрозу для всієї планети Земля?

Прем'єра повнометражної новорічної серії «Доктора Хто», яку написав шоураннер серіалу Кріс Чібнелл, відбудеться 1 січня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися, коли її покажуть в кінотеатрах України.

3 грудня 2018,  17:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений промо-ролик 10 серії 11 сезону культового британського серіалу про подорожі в просторі та часі «Доктор Хто», яка буде фінальною в даному сезоні.

Відповідаючи на дев'ять окремих сигналів лиха, Доктор (Джоді Віттакер), Раян (Тосін Коул), Яс (Мандіп Гілл) і Грем (Бредлі Волш) прибувають на поле жорстокої битви, яка відбулася на планеті Ранскур Ав Колос. У цієї планети є багато секретів. Командир з амнезією? Загадкові тумани? Хто або що таке ці укси? Смертельна розплата чекає на Доктора і команду, коли вони дізнаються відповіді.

Фінальна серія 11 сезону отримала назву «The Battle of Ranskoor Av Kolos» («Битва на Ранскур Ав Колосі»). Її зняв Джеймі Чайлдс за сценарієм шоураннера Кріса Чібнелла. На екрани вона вийде 9 грудня.

29 жовтня 2018,  18:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 5 серії 11 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», в якій Повелительці часу доведеться вирішувати складну головоломку.

Отримавши травми і опинившись в диких місцях далекої галактики, Доктор (Джоді Віттакер), Яс (Мандіп Гілл), Раян (Тосін Коул) та Грем (Бредлі Волш) повинні об'єднатися з групою до незнайомців, щоб вижити в протистоянні з одними з найнебезпечніших — і незвичайних — істот у всесвіті.

Серія «The Tsuranga Conundrum» («Головоломка Цуранга»), яку написав шоураннер Кріс Чібнелл і зняла режисер Дженніфер Перротт, вийде 4 листопада.

22 жовтня 2018,  13:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 11 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показує нашестя павуків і зірку серіалів «Секс у великому місті» і «Гарна дружина» Кріса Нота.

Знову опинившись в Йоркширі, Доктор (Джоді Віттакер), Райан (Тосін Коул), Яс (Мандіп Гілл) та Грем (Бредлі Волш) виявляють, що щось ворушиться серед восьминогих арахнідних жителів Шеффілда. І ролик обіцяє, що ця серія буде в дусі горору.

Прем'єра серії «Arachnids in the UK» («Арахніди у Великій Британії»), яку написав шоураннер Кріс Чібнелл і зняла Селлі Апрахаміан, відбудеться 28 жовтня.

9 жовтня 2018,  03:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тринадцята та її супутники тікають від стріляючих по ним мешканців далекої планети в промо-ролику 2 серії 11 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Не встигнувши прийти в себе після першої пригоди, чи зможе Доктор (Джоді Віттакер) та її нові друзі Раян (Тосін Коул), Ясмін (Мандіп Гілл) і Грем (Бредлі Волш) протриматися в живих на недружній чужій планеті достатню кількість часу, щоб вирішити загадку Спустошення? І хто такі ці Енгстром (Сьюзен Лінч) та Епцо (Шон Дулі)?

Серія «The Ghost Monument» («Примарний пам'ятник»), яку написав шоураннер серіалу Кріс Чібнелл і зняв Марк Тондерай, вийде на екрани 14 жовтня.

21 вересня 2018,  00:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув новий епічний, міжгалактичний та вибуховий трейлер 11 сезону легендарного науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», який повертається в наступному місяці.

Щойно регенерувавши, Доктор (Джоді Віттакер) приземляється в Південному Йоркширі, де зустрічає своїх нових супутників Райана Сінклера (Тосін Коул), Ясмін Кхан (Мандіп Гілл) та Грема О'Брайєна (Бредлі Волш), які й не підозрюють, що незабаром їхні життя кардинально зміняться.

Прем'єра 11 сезону «Доктора Хто», чиїм шоураннером тепер є сценарист Кріс Чібнелл, відбудеться 7 жовтня.