Новини, в яких згадується Келлі Рорбах

27 вересня 2019,  19:20 | Новини фільмів

Дивимося ексклюзивний український фрагмент романтичного фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де герой Джуда Лоу ловить героїню Ребеки Голл... на зраді.

В новому фільмі Вуді Аллена, чиї події відбуваються в Нью-Йорку, Лоу грає сценариста Теда Давідоффа, який, проїжджаючи на таксі повз один готель, зауважує, що з нього виходить його дружина Конні. Він вибігає з машини і мчить до неї, щоб з'ясувати стосунки, і Конні зізнається, що вже довго зустрічається з його найкращим другом Ларрі, який, за її словами, обожнює Теда. На що Тед відповідає: «Я знаю, він користується моїм кремом і моєю дружиною».

Український трейлер фільму «Дощовий день у Нью-Йорку», де також з'являються Ель Фаннінг, Тімоті Шаламе, Лів Шрайбер, Келлі Рорбах та Селена Гомес, вийшов улітку. Його прем'єра в кінотеатрах відбудеться 17 жовтня.

11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
25 травня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому українському промо-ролику комедії Сета Гордона «Рятувальники Малібу» до #СлоуМоМарафону приєднується Келлі Рорбах, яка біжить на фоні пам'ятника Дюку в Одесі. Героїню Рорбах в «Рятувальниках» звуть С. Дж. Паркер, як і героїню з однойменного серіалу, яку грала Памела Андерсон. До речі, у Андерсон буде камео в даному фільмі.

Побачити Двейна Джонсона, який біжить на фоні Батьківщини-мати в схожому промо, ви можете тут.

5 травня 2017,  13:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Усміхнена Келлі Рорбах бігає ніби в сповільненій зйомці в першому українському ТБ-ролику комедійного екшену «Рятувальники Малібу», де також зіграють Двейн Джонсон, Олександра Даддаріо, Зак Ефрон, Ільфенеш Хадера і Джон Басс. Ну що, вам теж захотілося так побігати по пляжу?

Міжнародний трейлер фільму Сета Гордона, який представляє його головну злочинницю у втіленні Пріянки Чопри, дивіться тут.

24 березня 2017,  01:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рятувальник Мітч Б'юкеннон (Двейн Джонсон) завжди серйозний, коли мова йде про захист його рідного пляжу. У новому українському трейлері комедії для дорослих «Рятувальники Малібу» він разом з красунчиком Меттом Броуді (Зак Ефрон), атлетичною Саммер Квінн (Олександра Даддаріо), скаркастичною Стефані Холден (Ільфенеш Хадера) та бігаючою в сповільненій зйомці С.Дж. Паркер (Келлі Рорбах) готовий на будь-які божевільні подвиги, щоб врятувати людей і своє узбережжя.

Українська прем'єра кінокартини була перенесена з травня на 1 червня.

15 лютого 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня святого Валентина вийшов новий промо-ролик «Рятівників Малібу», в якому виконавиці ролей рятувальниць Олександра Даддаріо, Ільфенеш Хадера та Келлі Рорбах розповідають на прикладі героїв свого комедійного екшену, на що варто звертати увагу при виборі хлопця.

Скучили за літом? Тоді дивіться ТБ-ролик «Рятівників Малібу», представлений під час Супербоула.

11 січня 2017,  12:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Крутий рятувальник Дуейн Джонсон та його команда, що складається з Зака Ефрона, Олександри Даддаріо, Келлі Рорбах, Ільфенеш Хадери і Джона Басса, бажають вам почати 2017-й рік з гуркотом!

Свіжий трейлер комедійного екшену «Рятівники Малібу», в якому Пріянка Чопра дебютує в образі головної злочинниці, дивіться тут.

30 грудня 2016,  10:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Хо-хо-хо! До вас з подаруночками у вигляді миру в усьому світі поспішає Санта Джонсон та його весела команда «Рятівників Малібу», в якій Зак Ефрон зовсім не проти поцілуватися під омелою з Олександрою Даддаріо, а культова героїня СіДжей Паркер у втіленні Келлі Рорбах дарує поцілунок відразу всім своїм шанувальникам.

Український трейлер цього комедійного екшену, де також зіграли Пріянка Чопра, Ільфенеш Хадера і Джон Басс, дивіться тут.

17 грудня 2016,  00:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Гаряча екшен-комедія «Рятівники Малібу», знята режисером «Нестерпних босів» Сетом Гордоном, прибуде прийдешньої весни і в українські кінотеатри! В її першому дубльованому трейлері рятувальники у втіленні Дуейна Джонсона, Олександри Даддаріо, Зака Ефрона, Ільфенеш Хадери та Келлі Рорбах готові граціозно бігати по піску наче в сповільненій зйомці й відважно захищати свій пляж від злочинців.

В український прокат фільм вийде 11 травня 2017 року.

8 грудня 2016,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері «Рятувальників Малібу» команда захисників пляжу під проводом Дуейна Джонсона рятує людей з води та вогню, але й це не заважає кризі дістатися до їх райського куточка. Реабілітувати бренд рятувальників йому допомагає новоприбулий Зак Ефрон, з яким Джонсону потрібно об'єднатися всупереч своїм відмінностям, щоб зупинити небезпечних злочинців, які орудують в їх водах.

Разом з Джонсоном та Ефроном у фільмі зіграють Олександра Даддаріо, Келлі Рорбах, Пріянка Чопра, Ільфенеш Хадера і Джон Басс.