Новини фільмів, в яких згадується Констанс Ву

6 жовтня 2022,  02:08 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Хав'єр Бардем стає найвеличнішим шоуменом зі співаючим крокодилом у новому українському трейлері стрічки «Мій домашній крокодил», прем'єра якої була нещодавно перенесена з 20 жовтня на 27 жовтня.

Читати далі...
16 серпня 2022,  21:40 | Новини фільмів

Зустрічайте чарівного крокодила, який співає, на першому офіційному постері сімейної комедії «Мій домашній крокодил», головного героя якої озвучує відомий канадський співак Шон Мендес, для якого це буде перша велика роль у кіно.

Читати далі...
11 липня 2022,  22:41 | Новини фільмів

Цієї осені – 20 жовтня, зустрічайте захопливу та зворушливу історію «Мій домашній крокодил» за мотивами однойменного оповідання про крокодила на ім’я Ліл!

Читати далі...
18 квітня 2022,  12:00 | Новини фільмів

Українські кінотеатри, які перебувають у містах подалі від фронту, продовжують відновлювати свою роботу. І в них уже можна переглянути казковий сімейний мультфільм «Дракон бажань», спільного виробництва Китаю та США.

Читати далі...
10 вересня 2019,  18:04 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри кримінального фільму «Шахрайки з Волл-стріт», яка відбулася минулої суботи на кінофестивалі в Торонто, в мережу потрапили два нових кадри з героїнею Дженніфер Лопез.

Читати далі...
4 вересня 2019,  15:58 | Новини фільмів

Фінальний трейлер драматичного фільму «Шахрайки з Волл-стріт» показує акторок Дженніфер Лопез, Констанс Ву, Кеке Палмер і Карді Бі в образах стриптизерок, які затівають грандіозну аферу.

Фільм режисера і сценариста Лорін Скафарії, заснований на реальній історії, розповідає про молоду жінку Дестіні (Констанс Ву), яка вирішує заробити на життя і на догляд за своєю бабусею, влаштувавшись в стрип-клуб. Там вона зустрічає досвідчену стриптизерку Рамону (Дженніфер Лопез), і вони вирішують помститися своїм клієнтам з Волл-стріт, заволодівши їхніми кредитними картками.

В український прокат фільм «Шахрайки з Волл-стріт», де також знялися Джулія Стайлз та Лілі Рейнхарт, вийде наступного тижня, 12 вересня.

30 серпня 2019,  21:54 | Новини фільмів

Вийшов дебютний фрагмент фільму «Шахрайки з Волл-стріт», також відомого як «Стриптизерки», в якому знаменита співачка і актриса Дженніфер Лопез показує свої коронні рухи на жердині.

Кримінальна драма режисера Лорін Скафарії розповість справжню історію про групу стриптизерок, які вирішують помститися своїм клієнтам з Волл-стріт, позбавивши їх великих сум грошей. Лопез зіграє ватажка цієї банди Рамону, яка в даному фрагменті вчить премудрощам своєї професії нову дівчину Дестіні (зірка серіалу «Труднощі асиміляції» і фільму «Божевільні багатії» Констанс Ву).

Дивіться також український трейлер фільму «Шахрайки з Волл-стріт», який вийде в прокат 12 вересня.

2 серпня 2019,  17:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, Констанс Ву і Лілі Рейнхарт танцюють на пілоні та затівають масштабне пограбування в дубльованому трейлері кримінальної драми «Стриптизерки», режисером якої виступає Лорін Скафарія.

Фільм «Стриптизерки» заснований на реальних подіях, описаних в резонансній в статті Джессіки Пресслер. Він розповідає про групу жінок, серед яких стриптизерки і повії, що діяла за усталеною схемою вони вистежували чоловіка, який міг витратити великі суми грошей. Жінки влаштовували своїй жертві божевільний відпочинок, підмішуючи в напої наркотики. Вранці банківські картки чоловіків залишалися порожніми. Спільниці видурювали гроші з 2008 по 2014 рік, а суми, на які вони обкрадали своїх жертв, досягали 135 000 доларів.

В український прокат драма «Стриптизерки», де також знялися Джулія Стайлз, Кеке Палмер та популярна співачка Карді Бі, увірветься 12 вересня.

17 липня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережіться, товстосуми з Уолл-стріт. Сьогодні прибув обіцяний трейлер кримінальної кінокартини «Стриптизерки», в якій Дженніфер Лопез, Констанс Ву, Лілі Рейнхарт, Кеке Палмер і Карді Бі засновують свою банду.

«Стриптизерки» слідують за командою метикованих колишніх працівниць стрип-клубу, які об'єднуються в банду, щоб помститися своїм клієнтам з Уолл-стріт, позбавивши їх великих сум. В основі цього фільму лежить реальна історія, описана в статті Джессіки Пресслер, яку в 2015 році опублікував журнал New York.

Українські глядачі зможуть побачити кінокартину режисера і сценариста Лорін Скафарії на великому екрані у вересні.

6 липня 2019,  16:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер трейлера драматичної картини «Hustlers», яким поділилася кінокомпанія STX Entertainment, оголошує свій зірковий акторський склад під пісню Карді Бі.

Читати далі...
19 квітня 2019,  21:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса і співачка Дженніфер Лопез підірвала соцмережі гарячою фотографією своєї нової героїні — стриптизерки Рамони, — яку вона зіграє в драмі «Hustlers» («Шахрайки»).

Читати далі...
13 листопада 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий співак та володар премії «Оскар» Джон Ледженд поділився трейлером короткометражного мультфільму «Ворон: Легенда», який озвучили знаменитості.

У анімаційній історії «Ворон: Легенда» («Crow: The Legend»), заснованій на відомій легенді корінних американців, Джон Ледженд грає Ворона, найпопулярнішу та найулюбленішу тварину в лісі з яскравим оперенням і прекрасним голосом. Але коли приходить перша зима, чи зможе Ворон принести абслютну жертву, щоб врятувати своїх друзів?

Разом з Леджендом персонажів мультфільму озвучили Ліза Коші, Тай Шерідан, Дієго Луна, Констанс Ву і Опра Вінфрі.

Прем'єра мультфільму «Ворон: Легенда» на сайті YouTube відбудеться у четвер, 15 листопада. Він також буде доступний для перегляду на Oculus VR.

16 серпня 2018,  02:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Голдінг кличе Констанс Ву в Сінгапур в розширеному фрагменті романтичної комедії «Шалені багатії», яка бореться з азіатськими стереотипами.

Звичайна нью-йоркська дівчина Рейчел Чу (Ву) зустрічається з Ніком Янгом (Голдінг) вже рік, і Нік вирішує покликати її на весілля свого найкращого друга у рідний Сінгапур, де вона також познайомиться з його родиною. Але Рейчел не знає, що Нік спадкоємець однієї з найбагатших сінгапурських сімей. В кафе їх фотографує сінгапурська дівчина, і за допомогою соцмереж звістка про те, що багатій Генрі зустрічається з невідомою Рейчел, швидко доходить до його мами (Мішель Йео) в Сінгапур. І мати зовсім не радують такі новини з третіх рук.

Дивіться також офіційний трейлер фільму «Шалені багатії», який вийшов у світовий прокат 15 серпня.

На жаль, картина Джона М. Чу, чий рейтинг на сайті Rotten Tomatoes становить 92% позитивних рецензій від критиків, була знята з українського прокату.

15 серпня 2018,  02:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix показав офіційний трейлер свого науково-фантастичного мультфільму «Наступне покоління», чий сюжет нагадує фільм «Я, робот» та анімацію «Супер шістка».

Події мультфільму від режисерів Кевіна Р. Адамса і Джо Ксандера розгортаються в майбутньому, де у кожної людини з'являється персональний робот-помічник. Самотня юна дівчина, яка насторожено ставиться до роботів, знайомиться з дуже розумним роботом, єдиним представником своєї серії, який говорить голосом Джона Красінскі і нагадує Беймакса з «Супер шістки», і разом їм належить врятувати світ від божевільного генія та злих ботів.

На Netflix прем'єра «Наступного покоління», персонажів якого також озвучують Шарлін Йі, Майкл Пенья, Констанс Ву і Джейсон Судейкіс, відбудеться 7 вересня.

3 травня 2018,  16:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер романтичної комедії Джона М. Чу «Шалені багатії» показує, що «в кожній родині є своє божевілля».

Проста дівчина з Нью-Йорка Рейчел Чу (Констанс Ву) відправляється зі своїм хлопцем Ніком Янгом (Генрі Голдінг) на весілля його найкращого друга в Сінгапур. По прибуттю Рейчел на свій подив дізнається, що сім'я Ніка є однією з найбагатших сімей країни, про що він забув їй повідомити. Знайомство з зарозумілою матір'ю Ніка Елеанор (Мішель Йео) проходить жахливо, оскільки та вважає, що проста американка не пара для її сина, але Рейчел не збирається так легко здаватися.

Українська прем'єра «Шалених багатіїв», де також зіграли Джемма Чан, Кен Жонг та Аквафіна, відбудеться 16 серпня.