Новини, в яких згадується Корі Хоукінс

5 травня 2023,  21:03 | Новини фільмів

Увага усім шанувальникам та шанувальницям творчості видатного письменника Брема Стокера. Влітку в українських кінотеатрах покажуть нову адаптації його знаменитого роману «Дракула», що отримала назву «Остання подорож Деметри».

Читати далі...
Рецензія на фільм «На висотах Нью-Йорка»
Музична ода маленьким мріям робітничого класу
1 серпня 2021,  08:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Згідно з офіційною статистикою, в Нью-Йорку зараз проживає десь 8,3 мільйона жителів, і це дуже різні люди з різних країн з усього світу, які або самі, або їхні батьки (або їхні бабусі з дідусями) вирушили в США в пошуках кращого життя для себе та своїх дітей. Вони важко працюють, щоб досягти своєї особистої «американської мрії», але при цьому не забувають про своє коріння і свої рідні країни, створюючи в Нью-Йорку свої ком'юніті, щоб підтримувати одне одного у великому й не завжди доброзичливому мегаполісі. Саме такі працьовиті люди і живуть в мікрорайоні під назвою Вашингтон-Гайтс, де існує ком'юніті латиноамериканців, для багатьох з яких батьківщиною є Кариби та Домініканська Республіка. І вони готові поділитися з вами своїми найпотаємнішими мріями...

Читати далі...
16 березня 2021,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures вирішила привнести літо в наші будні, представивши другий трейлер запального мюзиклу «На висотах Нью-Йорка» («In the Heights»), творцем якого виступає зірка «Гамільтона» Лін-Мануель Міранда.

Читати далі...
18 квітня 2020,  22:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Софі Тернер і любите історії про боротьбу за виживання? Тоді новий серіал «Вижити», який виходить на стримінговій платформі Quibi, був знятий спеціально для вас.

Читати далі...
18 лютого 2020,  02:45 | Новини серіалів

Нова стримінгова платформа Quibi опублікувала тизер-трейлер драматичного серіалу «Вижити», головну роль в якому виконує зірка популярного серіалу «Гра престолів» та екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» Софі Тернер.

У тизер-трейлері багатосерійної драми з елементами трилера «Вижити» Тернер постає в образі Джейн, дівчини з серйозними душевними проблемами, яка вирішує відправитися в подорож. Її літак падає на віддалену засніжену гору і розбивається. Крім неї виживає ще один хлопець на ім'я Пол (Корі Гоукінс з фільму «Конг Острів черепа»), і разом вони вступають в боротьбу зі стихією та пробираються крізь дикі місця в пошуках їжі і безпечного укриття.

Прем'єра серіалу «Вижити» очікується у квітні.

9 грудня 2019,  19:45 | Новини фільмів

Це буде гаряче! Зірка фільмів «Дедпул» і «Детектив Пікачу» Раян Рейнольдс вербує команду відважних агентів у фінальному трейлері гостросюжетного бойовика Майкла Бея «6 Underground».

Головним героєм «6 Underground» («Шестеро поза законом») виступає задумливий, красивий і саркастичний чоловік з позивним Перший (Рейнольдс), який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще. Він знаходить п'ятеро таких же сміливих і безбашенних агентів, яких грають Мелані Лоран, Адріа Архона, Бен Гарді, Корі Гоукінс та Мануель Рульфо, і разом вони ловлять найгірших поганців.

До прем'єри екшену «6 Underground» на Netflix залишилося всього декілька днів — вона відбудеться вже у цю п'ятницю, 13 грудня.

1 жовтня 2019,  18:54 | Новини фільмів

Хочете побачити, що виходить, якщо помістити зірку «Дедпула» Раяна Рейнольдса у вибуховий світ Майкла Бея? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер гостросюжетного екшену «6 Underground».

Згідно з описом, Бей представляє оду великому італійському неореалісту Федеріко Фелліні, але з швидкими машинами, божевільним екшеном, екзотичними локаціями і професійно гарними людьми там, де, по ідеї, повинна бути поствоєнна Італія. Фільм «6 Underground» розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще.

Разом з Рейнольдсом у шаленому бойовику Бея «6 Underground» знялися Адріа Архона, Мелані Лоран, Бен Гарді, Дейв Франко, Корі Гоукінс і Мануель Рульфо. Його прем'єра на стримінговій платформі Netflix відбудеться 13 грудня.

24 листопада 2018,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Мануель Рульфо поділився новим знімком зі знімального майданчика бойовика «6 Underground», на якому він стоїть, обійнявшись з Раяном Рейнольдсом.

Читати далі...
14 березня 2017,  14:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» був показаний новий фрагмент пригодницько-фентезійного екшену «Конг: Острів черепа», де Джон Гудман і Корі Хоукінс шукають досвідченого слідопита у втіленні Тома Хіддлстона, щоб він допоміг їм у небезпечній експедиції. І знаходять вони його в барі у В'єтнамі, де слідопит показує, що з ним краще не жартувати, влаштовуючи там коротку, але видовищну бійку.

Чи є «Конг: Острів черепа» приквелом, сиквелом або римейком? Хіддлстон відповів в недавньому промо-ролику.